סיימתי!!!

superyal

New member
סיימתי!!!

זהו נגמר סיימתי לעבוד היה טוב ובהחלט טוב שהיה כשחושבים על זה עכשיו עבדתי חודש אחד יותר מידי לדעתי כי בחודש האחרון הבוס נעשה קצת מגעיל למי שלא מכיר או לא זוכר עבדתי בתחנת דלק 9 חודשים ארוכים נתקלתי בכל סוגי האנשים בארץ החל מהנחמדים ואדיבים ועד למגעילים קמצנים רעים נתקלתי במתדלקים שלא נעים להם למכור ללקוחות שמן כי זה יקר ולעומתם לצערי בחודש האחרון שלי נתקלתי במתדלק שיעשה הכל כדי למכור (כן אפילו לשקר לאנשים ולמלא להם סתם שמן במנוע ) וזהו ביום שישי הלכתי מכל זה ונכון לעכשיו אני לא רוצה לחזור לא בא לי לראות את הבוס שלי יודע שאחד העובדים שלו משקר לאנשים ובכל זאת שותק לא בא לי לעבוד עם בוס כזה ועם עובד כזה חבר'ה אני לא אומרת לא לקנות שמן בתחנת דלק (בעצם באמת עדיף שלא אבל לא כל אחד יכול לקנות לבד ולא כל אחד מבין) בכל מקרה שימו לב טוב מי מוכר לכם ומה הוא מוכר אל תתפתו כי יש אנשים שיעשו הכל כדי להרוויח על חשבונכו גם אם זה לשקר לכם בפרצוף ולחייך ולכל מי שעדיין נותן שירות תחזיקו מעמד, תמיד תשתדלו לבוא בחיוך ולהתעלם מהלקוחות הרעים והכי חשוב לסיום תקנאו בי כי אני נוסעת לחצי שנה לאוסטרליה וניו זילנד וכן בשביל זה עבדתי!!!! ביי

למעלה