סיימתי.

סיימתי.

לא משהו יומרני. משושים גדולים. בעיקר משחק של צבעים.... כל הבדים מעוטרים בפרחים קטנטנים. הבד החום...זה שילוב של חום עם פרחים ורודים. רק התורקיז שעליו תפורות/רקומות הלבבות הינו בד חלק. אגב רעיון הלבבות והן אופן התיפורים בעזרתה הנדיבה של חמוסי היחידה. תודה. שמיכה שמיועדת לתינוקת בדרך. עד שתצא לאויר העולם, תאוחסן בארון. אני מכינה כתבה על ה EPP . מי שמעונינת להכניס צילום של עבודת ה EPP שלה לעיתון שתיצור איתי קשר במסרים. שבוע נהדר לכולן בלה בד ועוד...יוצרים בטלאים

הקמטים..

הקמטים למעלה נובעים מהעובדה שנמתחו בגלל אטבי הכביסה. הקמטים בתחתית העבודה...פשוט העבודה צולמה לפני שגהצתי אותה. אז רואים את סימני הקפל ועוד קמטים בבד שלא קיימים לאחר שגהצתי אותה. זהו.

chayahd99

New member
יצא לך מקסים../images/Emo70.gif

אגב, מה גודל המשושים ומה גודל השמיכה כולה

נ אוה

New member
שמיכה חמודה מאד! אגב,

איך עשית את התיפורים, יש מצב לצילום של הצד האחורי של השמיכה

saraint

New member
חמוד מאד

אני אוהבת את הרעיון של האפליקציה והתיפור באותה הדוגמה.

חרוזית1

New member
בלה חרוצה שכמוך איזה יופי. כיף לתינוקת שבדרך

לצערי לא נגעתי בעבודה נכדתי החמודה נמצאת אצלי וכל היום רק משחקים במשחקים לילדים בגיל 5 אני כבר יודעת בדיוק איך נראית דורה בכל המצבים

נשרמ

New member
שמיכה מדהימה!!! טוב......... אני אסתפק בשלב I

בריבועים תתחדשי ותהני

nesherkal

New member
../images/Emo13.gif מקסים בלה, ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

תודה רבה לכולן

היה ממש כיף, ונהניתי להכין את העבודה. אמנם הרבה עבודת יד, אך התוצאה המדוייקת מאוד מספקת. בלה בד ועוד...יוצרים בטלאים

נעורה

New member
סיימתי

אוואוו (wow) ! ממש מעורר התפעלות בסוף הכל התחבר פיקס - לתפארת. אני ממש מעריצה אותך ואת חברותייך העוסקות בעבודת הנמלים הזאת ביד - היה שווה ! בינתיים יצא לי להכין תיפורים ביד וזו היתה חויה לא פשוטה

למעלה