סיימתי

סיימתי

מבטיח שבקרוב תגענה התמונות. לכל מי שאינו יודע על מה מדובר, משכתי בחודש וחצי האחרון את כיצד לצייר גופי ומחר הוא כבר יגיע מהמיסגור. מומלץ לכולם יוצא מקסים. כעת נשאר לעשות את פו שבסדרה ואת דונדל דאק והם יקשטו את החדר של האחיינים, בקרוב כאמור התמונות

123נעמי

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif

בהצלחה עם המשך הסידרה וכמובן..... אנחנו מחכים לתמונות

ssyוM

New member
מקסים מקסים מקסים ...אגב...

היום כשזפזפתי בין ערוצי הטלויזיה גיליתי להתפתעתי שבסרט של ג'ים קרי "המסכה" תלויה כל הסידרה הזאת בדיוק
( נשבעת שלא ראיתי את הסרט ...
) למה שאנחנו הפאזליסטים שמים לב...

Olv

New member
רק זפזפתי?!

זיפזפתי, לא ראיתי את הסרט. מעניין שבכ"ז הצלחת לשים לב לפרטים ממש קטנים רק מזפזופ קטן
כל מקרה, סיום הפאזל עשה לי חשק לספירת מלאי של השנה האחרונה ובשל כך איידע אתכן/אתכם חברי פורום יקרים שבשעה שסיימתי את הפאזל ההוא, הוא הצטרף ל: - שלושה פאזל בול שעשיתי בשנה האחרונה, משפחת סימפסונס, אוניות עתיקות ופרעונים. שניים קטנים ואחד גדול - פאזל נוסף של בארט סימפסון בפארודיה על בריאת האדם, קשה בגלל הרקע, חמש מאות חלקים שהתקבל ליום ההולדת האחרון, בקרוב התמונות - דרקונים מעל עיר, כהה, קשה, המון חלקים דומים מאוד, חמש מאות חלקים מוסגר ונתלה במטבח - ספיידרמן, 1000 חלקים הלך כמובן לחדר של האחיינים. - בימים אלו נבנה במקביל פאזל הספרייה וכיצד לצייר דונלד. לא רוצה להיות שחצן אבל אני מרוצה מההספק של השנה האחרונה. נ"ב כל הפאזלים מוסגרו ונתלו במקומות אסטרטגים כולל בית השימוש והמטבח. בשל השימוש במצלמת פילם, ייקח עוד זמן מה עד שתגענה התמונות שבוע נפלא לכולם אוֹרי22 נ"ב וללא כל קשר אם מותר לעשות כאן פרסומת אישית, בשבוע הקרוב ניתן למצוא אותי ולהגיד לי שלום בשוק הספרים יד שנייה באוני' חיפה, שווה לבוא אוֹרי

ssyוM

New member
Pאזליסט אמיתי אתה ../images/Emo13.gif

קלטתי את זה מיד מבית השימוש והמטבח
מחכה לתמונות ועד שהן תגענה אשמח אם תספר כאן מעט על היריד הנ"ל ...

שוק ספרים

באוניברסיטת חיפה. קומת ה-600, מגוון שפות, יד שנייה, חמישה עד חמישים שקלים בהתאם למצב, לסוג וכו'. שווה לבוא ולהציץ, יש מציאות, נדירים וספרים שלא מוצאים כל יום. תובנה שקפצה לי כעת לראש: אם מה שמעסיק אותי רוב סוף השבוע זה ספרים ופאזלים נראה שאני זכאי בכבוד למוטו הרישמי של שלט האצולה שלי, (ראו תמונה מצורפת)

מממאיה35

New member
איפה התמונות../images/Emo35.gif

אני שוקלת לקנות את הסדרה הזו, יש מבצע של השני בחינם, אז זה יוצר שווה.. מה גם שיש לי מציירים את פו, אמנםן לא מהסדרה הזו אבל בהחלט הפאזלים יכולים להצטרף אליו. אז - אפשר תמונה? רציתי לדעת האם הפאזל מלבני או ריבועי?

צורה סופית

הפאזל יוצא ריבוע המחיר לזה שאני הולך נגד הטכנולוגיה הוא שאין לי מצלמה דיגיטלית ולכן ייקח לי עוד קצת זמן עד שאעלה תמונות. הכיצד לצייר את פו הוא בגודל זהה כך שיהיה לך נוח לשים אותם אחד לייד השני. למעשה, העדפץי לקנות את פו ודונלד ולא את מיקי מאוס והם לבסוף ישבו אחד לייד השני על הקיר.

למעלה