סיימתי!!!

LILO digital

New member
סיימתי!!! ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

גבירותיי ורבותיי, סוף סוף הרגע הגיע! סיימתי את החבורה שהמצאתי לעונה "דיג'ימון 8"!!!! עבדתי קשה על כל דמות ודמות אבל בסוף סיימתי!!! הנה לפניכם הדיג'יגורלים מ"דיג'ימון8", שנקראה "דיג'ימון מסביב לעולם" (כמו "דיג'ימון טיימרס", דיג'ימון "פרונטיר"...). עם החידוש הכפול שלנו: המנהיגה בת ולא בן, והיא מישראל!! אז ככה: המנהיגה: "גוגל גירל" - דניאל, מישראל. אופי של נערי משקפת... אמיצה, שתלטנית, פזיזה ומצחיקה. הזאב הבודד: זאק, מארצות הברית. (כן, זה ויליס) המפונקת היפה: סאשה, מרוסיה (כן, זו ג'רי). רציתי צרפת אבל הם אנטישמים אז אני מחרימה אותם. החכם הרגיש: קאי, מיפן (שילוב בין איזי, הנרי וקודי) הילד הקטן: ג'ימי, מאוסטרליה (כן, זו דמותו של הנרי...) נכון מקסים??? בקרוב מאוד יבואו הפיקים של העונה הזאת שאני בכבודי ובעצמי אכתוב... יהההההה

LILO digital

New member
והנה---הם!!!!!!!!!!

מותר לי להתלהב קצת, לא?? ברור! לא שואלת אתכם..

LILO digital

New member
תודהההה

בכוונה בחרתי במימי - הכי יפה צריכה להיות הישראלית...

lgmtk

New member
לילו../images/Emo26.gif

*כפיים* ברכות ברכות ועוד ברכות ושוב ברכות על ההשקעההההה הזאת
את ממש יצירתית
מצפים בקוצר רוח לפיקים
*כפיים*

LILO digital

New member
אני שמחה שאתם אוהבים את זה...

בתקופה שאני עוברת עכשיו זה מאוד מעודד לשמוע פרגונים... מכל סוג אל תדאגו, הפיקים יהיו משהו...

LILO digital

New member
ליסטה למה את לא אומרת כלום?

טוב נו זה באמת היה קצת מוגזם מצידי לצפות שיותר מחברים בודדים ישימו לב להודעות שלי. אם לרגע היו לי ספקות בנוגע להחלטה שלי להפסיק להשתתף כאן בקביעות, עכשיו הם נעלמו כליל. נתראה כשהפיקים יהיו מוכנים.

Digi Lista

New member
אל תתחילי שוב.

לא הגבתי לא כי לא קראתי או כי זה לא יפה(זה דווקא מאוד יפה),זה לא קשור בכלל,לפעמים אני לא מגיבה כי אני רוצה שאחרים יגיבו הרבה ואז אני מגיבה. אין בפורום הרבה אנשים אז ברור שלא יגיבו המונים,מה הקטע בכלל?זה ממש מעליב(מה גם שלא חייבים להגיב על כלום),את בכוונה מנסה לריב?מה ההתקפה הזאת-"טוב נו זה באמת היה קצת מוגזם מצידי לצפות שיותר מחברים בודדים ישימו לב להודעות שלי. אם לרגע היו לי ספקות בנוגע להחלטה שלי להפסיק להשתתף כאן בקביעות, עכשיו הם נעלמו כליל"?

LILO digital

New member
כי נמאס לי!!!

פעם כשנכנסתי לפורום הייתי מרגישה שאתם אחים שלי, חברים טובים שמעולם לא פגשתי, נשמות תאומות. בזמן האחרון בכלל לא מזיז לכם כשאני נפגעת או עצובה. יאנה אמרה בלי מצמוץ "לא אכפת לי מלילו" כשהיא אמרה שהיא אוהבת את מיוטיסמון. אם זה נאמר בהומור, סבבה, אבל יש לי תחושה שזה לא, כי היא אף פעם לא ממש סמפטה אותי. זה שבמשך השנה לא הייתי כאן כי האינטרנט שלנו היה דפוק - כבר הופך אותי לזרה?? אני בטוחה שאתם לא מתכוונים לרעה ושחלקכם בכלל לא מבינים על מה אני מדברת וממה בדיוק אני נעלבת, וזה מה שעוד יותר מתסכל! שאתם לא מבינים ושקשה לי להסביר. זה היחס באופן כללי שאתם נותנים לי. ובדרך כלל מעט מאוד אנשים שמים לב להודעות שלי. הן תמיד צוללות למטה ושרשור אחר, ארוך מאוד, עולה למעלה. כאילו שאתם לוקחים אותי כמובן מאליו. כמו המשפחה שלי, שלא אכפת לה לראות אותי בוכה ולא להתקרב אליי, כי "זה יעבור לה, צריך לתת לה להיות לבד" - במקום שיבואו לחבק אותי. אני יודעת שזה לא פורום תמיכה רגשי או משהו אבל יהיה נחמד אם לפעמים תראו ממטר גם מה שאני מרגישה. אתם בטח עדיין לא מבינים - ובגלל זה לא טוב שאני אשתתף הרבה.

Digi Lista

New member
אבל לילו,לא הייתי כאן אתמול.

(הייתי אתמול לשנייה בשביל לשרשר)והיום לא הספקתי להגיב על הכול עדיין,זה לא אישי נגדך. יאנה לא התכוונה להעליב,יאנה זאת יאנה והיא אומרת המון פעמים דברים לא מובנים ולא קשורים,היא כבר הסבירה לנו שהיא כזאת וצריך להיות סבלניים. מעט שמים לב להודעות שלך כי אנחנו פורום קטן,גם לי לא תמיד יש הייחסות המונית,דווקא הפעם הרבה יחסית הגיבו לך(אנחנו פורום קטן). אם לא תסבירי את הדברים איך אני אוכל לדעת?אני דווקא זכרתי אותך,שלחתי פיק שלך כנציגה שלנו לתחרות הפאנפיקים וכתבתי שבטח תשמחי,ניסיתי לדבר איתך(ביקשתי שתיצרי קשר ותסבירי לי)אבל לא התייחסת,אני לא יכולה לדעת הכול למרות שאני משתדלת בכול ליבי. לילו אני אשמח להיות איתך ולתמוך בך אבל איך אני אמורה לדעת מה קורה ולהתייחס כשאין לי מושג שבכלל קורה משהו? ההודעות שלך לא שיקפו שום עצב אז קשה לי לדעת(ודווקא אני ותמיד הדגשתי את זה לעולם לא אתעלם מרגשות של אנשים וכול מי שרוצה יכול לפתוח הודעה ולשתף ואני לא אשרשר/אמחק או כול דבר אחר). הפתרון של לא להשתתף הרבה הוא לא טוב,זאת בעצם בריחה ואת הרי אוהבת דיג'ימון ויש לך המון מה לתרום אז בשביל מה זה טוב? אני מנסה להבין אותך אבל את מתקיפה אותי במקום להסביר,פוגעת בי ומוציאה עליי ועל הפורום את כול הבעיות אבל את הבעיות האלה את לא מסבירה לעומק ככה שממש קשה לדעת איך להגיב. אני באמת משתדלת.

Unicorn Fairy

New member
לילוש! אנחנו מתים עלייך!

אל תתייחסי ליאנה, היא לא מסמפטת אפאחד (כל מי שהוא לא היא...), ואני לא מסמפטת אותה (לא היחידה, ת'נק גאד). את מותק של בנאדם ואני נורא התגעגעתי אלייך כשלא היית!!! העיקר שעכשיו את איתנו מותק!

LILO digital

New member
תודה!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

וסטטה אני מבינה את התסכול שלך בקטע הזה (ניסית ליצור איתי קשר??) מוזר שההודעות שלי לא שיקפו שום עצב... יכול להיות שכבר התרגלתי להשתדל שלא יראו עליי מתי שאני עצובה, ואז בסוף זה מתפרץ. ותאמיני לי שזה לא הפורום שאני מוציאה עליו את הכל... כשאני מתוסכלת אני מוציאה את זה על מי שאני איתו באותו רגע. העניין הוא לקלוט מה גרם לזה ולפתור את זה מיד. אני אנסה יותר להיות מובנת להבא. אוקיי, בואו נתחיל מחדש...

LILO digital

New member
הפרסומת! (ההסבר)!!!!

אף פעם לא ניגשנו לראות עונה חדשה של די'ימון מבלי שידענו לפחות דבר אחד על מה שמייחד אותה - אני לא מאמינה שמישהו התיישב לצפות בפרק הראשון של העונה הרביעית מבלי לדעת מראש שהפעם הילדים הם עצמם דיג'יגדלים. לכן, לא אשבור את המסורת ואתן לכם את עיקרי המידע לפני שאתחיל בכתיבת הפרקים... אז ככה... בכל עונה של דיג'ימון יש משהו שמייחד אותה, ולכן לכל עונה יש שם מיוחד לה. מילת המפתח היא כמובן "דיג'ימון". למשל, בעונה הראשונה זה "דיג'ימון אדוונטרוס" כלומר "הרפתקאות הדיג'ימונים". בעונה השלישית - "דיג'ימון טיימרס" כלומר "מאמני הדיג'ימונים". כעת זה "digimon around the world" כלומר "דיג'ימון מסביב לעולם". הייחוד בעונה הוא שכל דיג'יגורל מגיע מחלק אחר של העולם, יבשת אחרת או מדינה חשובה. מכיוון שבכל עונה חייב להיות משהו שונה באופן הדיג'יגורלים או הדיג'ימונים (בעונה1- דיג'ימון לכל ילד. בעונה2 - גיוון בדיג'יגדילות, כולל גנטית. בעונה3- התמזגות עם בני אדם. בעונה4- התפתחות נשמה) --- השוני בעונה הזו הוא שכל ילד יכול לגרום לכמה סוגי דיג'ימונים לגדול! כל ילד מקבל סוג מסוים של כוח, לפי המדינה אליה הוא שייך. המנהיגה - דניאל - נערה יפה ואמיצה מישראל. הכוח שלה הוא כוח האש (הכוח הקלאסי של מנהיגי החבורות בדיג'ימון), כי ישראל היא ארץ חמה ולוהטת. לכן דניאל מפקדת על כל דיג'ימוני האש! סאשה, הילדה הרגשנית והמפונקת מרוסיה, מפקדת על דיג'ימוני הקרח, כי רוסיה היא ארץ קרה מאוד. קאי, גאון המחשבים השקט וטוב הלב מיפן, מפקד על דיג'ימוני החשמל, כי יפן הכי שולטת בטכניקת החשמל. ג'ימי, הילד הקטן הקולני והמצחיק מאוסטרליה, מפקד על דיג'ימוני הצמחים והטבע, כי אוסטרליה היא היבשת העשירה ביותר בשטחי טבע. ולבסוף זאק, הבחור המתבודד והמיסתורי מארצות הברית, שולט בדיג'ימוני הכוח, כלומר אלה שכוחם הוא בגופם ובגודלם, כי אמריקה היא היבשת הגדולה ביותר. העניין הוא שכוחות אלה אינם מאפרים להם לפקד על דיג'ימונים מסוג אור ואופל, כי סוג זה לא קשור באש, קרח, חשמל, טבע או כוח. לכן, הילדים צריכים ללמוד להתמודד מול המכשולים הנפשיים והרגשיים והחברתיים, להתמודד מול דיג'ימונים שכוחם הוא ביכולת שלהם להשליט אפלה ורשע, ושלא הכוח הפיזי שבידיהם ינצח אלא שיתוף הפעולה והאמון שהם נותנים בעצמם.

LILO digital

New member
כן

חבל שלא עושים את זה גם במציאות, מה?... *מפנטזת על מנהיג דיג'יגורלים ישראלי...אהההה*

למעלה