סיימתי ערכשיו ל -

rama69

New member
סיימתי ערכשיו ל -

טפל, לאחר כל טיפול אני נוהגת לפתוח למטופלים או בפנימיאלים או בקלפים נומרולוגיים, הערב פתחתי בפנימיאלים ומן הסתם פתחתי גם לעצמי, וראו מה יצא, אני חושבת שמתאים לכל אחד ואחד מאיתנו באשר הוא נמצא, מעתיקה לכאן באהבה, "תודה לשמש שמחממת אותי. תודה לרוח שמקררת אותי. תודה לעצים שמקשטים את עירי. תודה לים שמרגיע אותי. תודה לאוכל שבא אל פי. תודה להורי שגידלו אותי. תודה לחברים שאוהבים אותי. תודה לגופי העוזר לי. תודה למלאכים השומרים עליי. תודה להשראה שמרוממת אותי. תודה לשפע שיש לי. ותודה לאלוהים שבתוכי" ואני מוסיפה: תץודה לכם אנשים יקרים שבחרתם להיות בפורום מקסים זה ותורמים את תרומתכם הרבה לאוירה המקסימה, ואיילי תודה מיוחדת לך, ובהצלחה במה שאתה עסוק בו עכשיו. לילה טוב אתי

הי מתוקה תודה לך על היותך את

כאן איתנו איך היה הטיפול? הקלף מאוד דיבר אלי ממאוד,ומחר בערב בכפר סבא יעקב רוט מרצה בערב,אם קפה ועוגה.. ראי שרשור למעלה..שקישרתי את ההודעה .. באותו ערב תהיה גם עדנה .. שהיא פראפסיכולוגית.. הכניסה היא 50 ש"ח כולל בר וסלטים. בקפה גואה .. בויצמן.. במידה וא ת לא עסוקה בזמן זה.. צרי עמי קשר ... בעקרון כולכם מוזמנים...

rama69

New member
תודה על ההזמנה,

מערד קצת קשה להגיע ואני בכל ערב עורכת טיפולים או נותנת ייעוץ כך שמאוד קשה לי להגיע למרכז הארץ. התקווה היא שבעוד כשנה אעבור לגור במרכז ואז הכל יהיה יותר קל. לילהטוב אתי

למעלה