סיימתי, סוף סוף!!!

jocie1

New member
סיימתי, סוף סוף!!!

פאזל שהתחלתי לפני כ....המון המון זמן (מתביישת קצת) לקראת הסיום בפעם הראשונה, סך הכל רציתי לסובב אותו לקרב את אזור העבודה שיהיה קרוב יותר להקל על הגישה וההרכבה....ו
....הפאזל התפרק לגמרי. (היום אני צוחקת על זה...אולי זה היה מכוון כדי שלא אתחיל פאזלים אחרים בנתיים

צילמתי אותו מהנייד מקוה שהאיכות מספיק טובה...תודה לגיימס דין שקנה את הפאזל עבורי ממקסטוק.
חוויות מההרכבה: 1000 חלקים. צורות מענינות לחלקים מתומנים עם לשונותפנימה וכוכבים עם לשונות החוצה. נהניתי למרות שהיו אזורים שהיה כהים או גוון דומה שרק חלק חלק נסיון ותהיהה למצוא את המקום הנכון. אי אפשר להרים את הפאזל יתפרק והחלקים אפילו נדבקו לידיים. מי יכול להתלונן כשהמחיר היה מצחיק ב 10 שח'. ההנאה שווה הרבה יותר. מתכוונת להדביק עם דבק פלסטיק שקוף.

jocie1

New member
מה שנשאר לעשות

להפוך את הפאזל
אקדים ואשתה רסקיו לפני המשימה הזו שלא יתפרק שוב

ולהדביק...אגב הדבקה לשאלה למממאיה האם גם אצלך המסקינגטייפ התייבש אחרי תקופה?

בהצלחה

גם אני כמעט מקבלת התקף לב לפני כל היפוך פאזל. מה שאני ממליצה זה לחלק אותו לבערך ארבעה חלקים ולהפוך כל חלק עם שני קרטונים משני צדדיו.

מממאיה35

New member
הדבקה

לרוב המסקינטייפ לא מתייבש, זה קרה לי רק בפאזל אחד של הסימפסונים העגול, שמשום מה החלקים לא כ"כ נתפסו לסלוטיפ, אולי זה קשור לאיכות החלקים?

jocie1

New member
הדבקה

הפאזלים שהדבקתי די ישנים...יתכן ונבע מעייפות החומר.
שאלה לכל חברי הפורום: האם נסיתם למרוח דבק פשוט שקוף על גבי התמונה? האם עזר בהדבקה / שימור התמונה? האם הצליח?

על התמונה לא ניסיתי

רק מאחורי התמונה וזה מחזיק מעמד עדיין בפאזלים הקטנים שהדבקתי.

למעלה