סיימתי לראות!!

karinush4

New member
סיימתי לראות!!

את כל העונה הראשונה ו... התמכרתי. האמת כבר אירי הפרק הראשון היה וואו! ויש לי שאלה לגבי אחד הפרקים, לא זוכרת בדיוק איזה, נראה לי זה שודק ביס כבר, אבל לא בטוחה אז תיזהו הנה ספויילר למשהו חחח
היה את הפרק שהבחורה דיברה עם טד דרך המחשב והם החליטו לנקום, לאן היא נעלמה??? כי רק מאט וטד הלכו בסוף.. נ.ב מתי כבר מתחילה העונה ה-2?

h e n y

New member
באמת תעלומה

הייתי בטוחה שקנדיס זאת היא..{כאילו הן ממש דומות} אבל אחרי זה כשראיתי את הכוח של קנדיס הבנתי שזאת לא היא... ודווקא הכוח שלה היה כוח שווה בטירוף! להתחבר לאינטרנט בלי להיות באינטרנט ובלי מחשב? אוי,זה גרם לי כל כך לצחוק..

GuGuSH

New member
לא מדויק.. זה לא הכוח שלה.

הכוח שלה הוא לא "להתחבר לאינטרנט". דבר ראשון, היא כן צריכה להיות באיזור של קליטה. זתומרת, זה לא שאם היא תלך ללב הים היא תוכל להשתמש בכוח שלה... לפחות לו בחלק של האינטרנט. והיא לא תוכל נגיד להוריד קבצים או לגלוש באתרים כי אממ.. איפה היא יאני תשמור את זה? ואיך היא תציג את זה? לא כ"כ הבנתי מה הכוח שלה במדויק אבל אני חושב שהיא יכולה לתקשר עם אנטנות סלולריות ועם האינטרנט. ככה היא שלחה לו ת'הודעות לתוכנת IM בפרק המדובר.. אני גם לא ידעתי מה נסגר איתה.. ההסבר היחידי שחשבתי עליו היא שהיא נפטרה \ פוטרה \ התפטרה או משהו.. חחח..

h e n y

New member
נכון אני יודעת

זה לא הכוח שלה המדוייק.... ואף פעם לא אמרתי שהיא יכולה ללא איזור קליטה..או להוריד קבצים...אבל היא יכולה להיכנס למחשב ללא צורך במחשב!..נו זה כזה מגניב.....

karinush4

New member
מה??

אולי שכחתי אבל מראים אותה עם טד ומאט בבית הקברות וזו הפעם האחרונה שרואים אותה לא?

AgeGen

New member
זה בקומיקס

תקרא את Death of Hana Gitelman יש לזה 4 חלקים שמסבירים לאן היא "נעלמה". תכל'ס יש לה חלק גדול בעלילה "מאחורי הקלעים", במיוחד בכל הקטע של Heroes 360. וזה שרואים אותה בפרק 20 זה מוזר לאללה, כי היא אמורה להיות מתה לפי הקומיקסים...

אולי היא מתה אח"כ, אבל מצד שני

זה לא כ'כ הגיוני/: מה שכן, היא יהודייה והיא גרה כשהייתה קטנה בת"א, חהחה
. לא מזכירים כל-כך הרבה מדינות {ארה"ב, יפן, הודו וישראל וזהו אאל"ט} אז זה נחמד

Ihavenonick

New member
כבר הסברתי מה הרעיון בפרק 20

מדובר שם על עתיד, שנוצר משרשרת ארועים שונה ממה שראינו בסידרה. ולכן הירו העתידי עשה כל מיני ניסיונות כדי לשנות את עברו. נסיון אחד יצר את המצב של פיטר שהלך להציל את קלייר בהווה שלנו.

zuder

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif גם אני סיימתי לראות

לפני שעה את כל העונה הראשונה.. דווקא הקטע של ווליום 2 עם אירו נראה קצת מותח ומעניין, מעניין אם נייתן מת, כי אני לא זוכר אם קראתי באיזה מקום אם הוא יהיה בעונה השנייה או לא. בכל מקרה אולי הם יגידו שהוא הספיק לעוף מספיק מהר לפני שפיטר התפוצץ.. זהו עכשיו נשאר לי רק לקרוא את כל הקומיקסים באינטרנט... אני מקוה שאין הרבה... היה משהו מעניין בפרק האחרון (או לפניו) כשמולי אמרה שהיא לא יכולה למצוא מישהו וזה בגלל שברגע שהיא מוצאת אותו הוא יכול לראות אותה והוא אפילו יותר גרוע מסיילר... מעניין מי זה יכול להיות.. גם כן מעניין מי מההורים של הגיבורים היו שייכים לצד הטוב ומי לצד הרע (ואל תספרו לי שאין צדדים פה, או משהו פילוסופי בסגנון שטוב ורע (ין וויינג?) זה הכל המצאה פרסונלית.. לדעתי אפשר לדעת מי טוב ומי הרע לפי הערכים שהם מפגינים) אה ו.. לא שמתי לב בפרק 20 שחנה גיטלמן הייתה שם אני כנראה אבדוק את זה מתישהו.. בסה"כ סדרה נחמדה, לא ציפיתי למשהו מי יודע מה מסדרה שנקראת גיבורים, שם שעושה לי אסוסיאציה למשהו ילדותי כזה.. והעלילה הייתה קצת עם הרבה חורים מה שמעצבן אותי, אבל שוב, עוד לא קראתי את הקומיקס אולי אחרי זה אני אחשוב אחרת

h e n y

New member
ממ

גם אני שמתי לב למה שמולי אמרה..מה שאומר שכנראה יש מישהו גדול יותר ומפחיד יותר מסיילר....מעניין... דבר שני, לגבי הכוחות של ההורים.. לדעתי, הם היו חבורה אחת גדולה בהתחלה{כי לינדרמן סיפר על זה שהם היו קבוצה אחת שעזרה לבנות את העולם} ואחרי זה היה שבר והם התחלקו לטובים ורעים... מה שכן אני כמעט בטוחה שגם לאנג'לינה{האמא של נייתן ופיטר} יש גם כוחות..משהו שהיא לא לגמרי מגלה....מעניין.. אבל בטח נדע על זה בעונה השנייה..

karinush4

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל על איזה חוברת קומיקס מדובר??? השערות הזויות שלי: ויכול להיות שהכוונה של מולי היא לאמא(ברח לי השם) עלק ניסתה לגנוב גרביים, ידעה על כולם הכל ושיחקה אותה תמימה. השערה נוספת שלי שאבא של ניית'ן ופיטר לא מת, בטוח לא התאבד... אולי הוא לא רצה לפעול לפי התוכנית שלהם והם "טיפלו" בו, כלאו אותו או משהו... וגם לגבי הפרק האחרון, למה פיטר לא יכל לעוף לבד ולהתפוצץ?? מה זה שינה שנייתן היה זה שהטיס אותו?

h e n y

New member
אהמממ

ככל הנראה פיטר לא יכל לשלוט בכוח אחד{הכוח של טד} אז בטח ובטח לא יכל לשלוט בו זמנית בעוד כוח...

למעלה