סיימתי ללמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fucking shanti

New member
סיימתי ללמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זהו אנשים מהיום, אני חופשייההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!! אין כבר ביצפרררררררררררררררררררר איזה אושר זה נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיחיחי איזה כיף לי!
אלוהים יודע אם אני אצטרך להשלים בגרויות אבל עזבו לא צריך לחשוב על זה עכשיו..... אני מאושרת מדי!!!!!! 12 פאקינג שנים!!!!!

spake

New member
תרגיש אופטימי!!!

עברת כבר 11 שנים..........מה זה שנה אחת קטן עלינו לא?...

אני עם עינב ! ../images/Emo98.gif 11 שנים נשארה 1

אמממ וביב' אתה פשוט נותן את כל מה שיש לך לפאקינג לימודים האלה. ואז אתה יכול להיות חופשי לכל ימי חייך (במידה ואתה לא צריך להשלים בגרויות) !

fucking shanti

New member
את כל מה שיש לך?!?!

כדאי לכם להיות הרבה יותר אופטימיים ממה שאתם כי י"ב זה כלום! י"א הרבה יותר קשה (ואת זה לא רק אני אומרת...) אז אחים שלי רוב החרא הרציני מאחוריכם! השנה הזאת היתה השנה שהכי נהנתי בה, ותראו למרות ששברתי את כל השיאים האפשריים בשכבה שלי בהברזות איחורים ומה לא עדיין הצלחתי בלימודים סבבה (תשאפו ליותר ממני אבל הבנתם את הרעיון....) אז בלי פסימיות אנשים, שימעון אל תהיה שבוז!

אני בסדר...

למרות שאני עדיין ממשיך לשבור שיאים בכל מיני דברים...... עברנו את פרעה, נעבור גם את זה!

MS6

New member
עברנו את פרעה, נעבור גם את זה...

אחד השירים היותר יפים של המוסיקה הישראלית.

MikeY fReAk

New member
הממ..עוד 5 שנים נדבר../images/Emo11.gif../images/Emo79.gif

וווווווווהההההההההההההההההההה זה נגמר, אני לא מאמינה, חודשיים של חופש..
מישו יהיה בחיפה ביום שני?!?

shiroosh999

New member
עכשיו כל מה שנשאר זה... ../images/Emo135.gif

לבוא ולקחת את התעודות ביום ראשון, ולברוח מהבצפר... כמה שזה נשמע מוזר, לעזוב את הבצפר לעולם זה לא הדבר הכי משמח בעולם... ולמרות זאת לי יש עוד 4 שנים ללמוד....
אז שיהיה לך בכיף!

KitiKiti

New member
זה לא פייר!!!

אני אמורה ללכת לכיתה ט'!!!!! ואני הולכת לכיתה ז מחורבנת ורוב הסיכויים שעוד פעם הקטנטנים ידבקו עליי ואנשים נורמלים בגילי או יותר גדולים יהיו יותר מדי רחוקים... מתערבת איתכם על 10000000000000 ש"ח שאפילו אתם לא תהיו איתי... איזה חיים זה...בת 13.5 אני נודניקים מכתה ו'...זה ביאוווווווווווווווווווס... ואני רק מסיימת יסודי
טוב זהו עוד פעם נכנסתי לדיכעון ועוד נשאר לי שבוע וחצי ללמוד

KitiKiti

New member
../images/Emo122.gifזה לא פייייייייייייר

אני אמורה ללכת לכיתה ט'!!!!! ואני הולכת לכיתה ז מחורבנת ורוב הסיכויים שעוד פעם הקטנטנים ידבקו עליי ואנשים נורמלים בגילי או יותר גדולים יהיו יותר מדי רחוקים... מתערבת איתכם על 10000000000000 ש"ח שאפילו אתם לא תהיו איתי... איזה חיים זה...בת 13.5 אני נודניקים מכתה ו'...זה ביאוווווווווווווווווווס... ואני רק מסיימת יסודי
טוב זהו עוד פעם נכנסתי לדיכעון ועוד נשאר לי שבוע וחצי ללמוד

yossi018

New member
גם אני... אבל זה היה מזמן ../images/Emo98.gif

שיהיה המון המון מזל"ט, תמסרי גם לכל השאר... לרינת, שירה עינת אביבית, מוריה ואם פיספסתי מישהי אז גם לה... דרך אגב, עוד ארבעה חודשים את תתגעגעי לבי"ס...

KitiKiti

New member
מ'זתומרת גם אתה?

1.אני לא מכירה את כל אלה אני בבגין...אם מרים המעםפנית 2.שירושור גילאים יאלללללה.(המשך שירשור יותר נכון...) 3.אני בחיים לא אתגעגע ליסודי!כבר מכתה שהייתי אמורה להיות בו' רציתי ללכת לחטיבה אבל לא מרים הזונה לא הסכימה!

fucking shanti

New member
חחחח הוא דיבר איתי....

ואני ימסור להם :) נראה לי אני יתחיל להתגעגע הרבה יותר מהר מזה....

MS6

New member
אין לך מושג איזה געגועים...../images/Emo7.gif

ואני לא מאמין שאני מתגאה לחורבה כמו פירסט.. כל הזמן רציתי כבר לברוח משם ושברחתי התחלתי להתגעגע... אחחחח תיכון...

MS6

New member
מתגאה=מתגעגע. אין לי מושג איך הגעתי

למתגאה...

אַמִיר

New member
לי נשאר עוד 2 בגרויות!!!

פששש אני רחוק רק 2 בגרויות מתעודת בגרות מלאה!!! מי היה מאמין???

למעלה