SmartToyBoy
New member
סיימתי טירונות!
כן כן, תם לו חודש טירונות [ביזיון... חחח] מלא חוויות
אחרי שבועיים בצבא חזרתי לביתי, אולי מוכשר על רוס"ר M16 ושאר ירקות, אבל בכושר גופני גרוע ועם מחסור אדיר בשעות שינה. אז ב"ה הסופ"ש עזר מאוד להחזרת הכוחות וזה חשוב. מחר ומחרתיים אני בימי טרטורים בתל השומר ובעוד מקומות כדי לסיים את ההכשרה וההתחיילות שלי, כך שבעזרת ה' ביום שלישי אני עתיד להצטרף ליחידה אליה אני מיועד. כפי שאמרתי, אני יכול לציין רק שהשירות נעשה באיזור תל אביב. אני מאוד מקווה, בלי נדר, שתוך כמה ימים אחזור לכתוב בפורום - אם לא כמו בעבר, אז לפחות בכמות מסויימת. ברכות ברכות ברכות למנסון יקירנו על הפיכתו לאדום, זה באמת מגיע לו ואני מברך על החלטתו של סבבב [ותל-אביבי אתה הבא בתור, ברור?! או שאולי תתחלקו שניכם בתואר?
] אפרופו סבבב, היה קטע די הזוי בטירונות שראיתי מישהו מפלוגה אחרת, שהיה דומה דימיון מחריד לסבבב!!! כמעט באותו גובה, אותם פנים, אותן עיניים, אותו סגנון דיבור ואם לא מספיק גם כיפה+דתי לאומי! (יצא לנו לדבר קצת) פלוס: חשוד בנטיות הפוכות חחח... הוא הסתובב כל הזמן עם אוחצ'ה דתית מצויה, אז זה החשיד... חוויות רבות לי מהטירונות, אולי אני אעשה איזה סיכום טירונות בהזדמנות
בנתיים לקבלת המיטה והכרית המסדר יעבור לנוח עמוד נוח שיהיה לכם לילה נפלא ושבוע מקסיםםםםםםםםםםםםםםםם
סמארטי.
כן כן, תם לו חודש טירונות [ביזיון... חחח] מלא חוויות