סיימתי טירונות!

SmartToyBoy

New member
סיימתי טירונות!

כן כן, תם לו חודש טירונות [ביזיון... חחח] מלא חוויות :) אחרי שבועיים בצבא חזרתי לביתי, אולי מוכשר על רוס"ר M16 ושאר ירקות, אבל בכושר גופני גרוע ועם מחסור אדיר בשעות שינה. אז ב"ה הסופ"ש עזר מאוד להחזרת הכוחות וזה חשוב. מחר ומחרתיים אני בימי טרטורים בתל השומר ובעוד מקומות כדי לסיים את ההכשרה וההתחיילות שלי, כך שבעזרת ה' ביום שלישי אני עתיד להצטרף ליחידה אליה אני מיועד. כפי שאמרתי, אני יכול לציין רק שהשירות נעשה באיזור תל אביב. אני מאוד מקווה, בלי נדר, שתוך כמה ימים אחזור לכתוב בפורום - אם לא כמו בעבר, אז לפחות בכמות מסויימת. ברכות ברכות ברכות למנסון יקירנו על הפיכתו לאדום, זה באמת מגיע לו ואני מברך על החלטתו של סבבב [ותל-אביבי אתה הבא בתור, ברור?! או שאולי תתחלקו שניכם בתואר?
] אפרופו סבבב, היה קטע די הזוי בטירונות שראיתי מישהו מפלוגה אחרת, שהיה דומה דימיון מחריד לסבבב!!! כמעט באותו גובה, אותם פנים, אותן עיניים, אותו סגנון דיבור ואם לא מספיק גם כיפה+דתי לאומי! (יצא לנו לדבר קצת) פלוס: חשוד בנטיות הפוכות חחח... הוא הסתובב כל הזמן עם אוחצ'ה דתית מצויה, אז זה החשיד... חוויות רבות לי מהטירונות, אולי אני אעשה איזה סיכום טירונות בהזדמנות :) בנתיים לקבלת המיטה והכרית המסדר יעבור לנוח עמוד נוח שיהיה לכם לילה נפלא ושבוע מקסיםםםםםםםםםםםםםםםם
סמארטי.

סבבב

New member
האמת שזה הייתי אני... חחח

כחלק מתפקידיי כמנהל פורום, אני צריך לערוב לחייהם של חברי הפורום בכל מקום אשר הם שם... ועל כן נאלצתי להפוך שוב לחייל בכדי לוודא שהכל אצלך בסדר... כיף לראות ששרדת והכל עבר בשלום - ברוך בואך אלינו חזרה... חסרת לנו מאוד...

SmartToyBoy

New member
בעזרת ה' :)

יווו איזה יום טרטורים היה לי היום!! ומחר מצפה לי עוד אחד, בתקווה שביום שלישי בבוקר, אוכל בשעה טובה ומוצלחת להיכנס בשערי היחידה... אני ממש ממש עייף אגב - שלא תחשבו אפילו לקרוא לפורום "ארון הקודש" ! אמנם לא קראתי את הדיונים בנושא, אבל זה לא בא בחשבון בשום אופן מבחינתי ! אני אדרוש ממנסון להטיל וטו בנושא. אפילו "הומואים דתיים" הסולידי עדיף. ו "כיפה ורודה" נשמע חמוד, אם כי סטיגמתי מדי ואולי קצת מאולץ... מקווה שהחלטתכם תהיה הטובה ביותר :) לצערי עדיין אין לי איזושהי הצעה מבריקה. ליל מנוחה! סמארטי.

סבבב

New member
אני מקווה שלפחות הצבעת בסקר...

ואתה לא סתם נותן פה עצות בלי שאתה מילאת את חובתך הדמוקרטית...

זכות הוטו

שמורה גם לך (אני חושב). מספיק לי שאתה אומר שהשם ממש ממש מפריע לך - כדי לפסול אותו. מקווה שאתה ישן טוב עכשיו ומחדש כוחות.

יום.

New member
בתור אחת שדווקא ממש אוהבת את הרעיון

אפשר לשאול מהיכן נובעת ההתנגדות הנחרצת הזאת? שם ממש חמוד

SmartToyBoy

New member
כי...

ראשית, הקונוטציה הדתית חזקה מאוד מאוד. "ארון הקודש" - על מה אני בתור אדם דתי חושב? בנוסף, יש לדעתי גם קצת ביזוי של העניין, ואני אסביר: שלא יקומו ויגידו שאני חושב שההומואים נמצאים מחוץ ליהדות ואם הם מבקשים לעצמם כינוי אז "ארון הקודש" אינו ראוי. כמו שאני תמיד נוטה להסביר, החברה הדתית עדיין בתהליכי הבשלה בנושא שלנו. זה יכול לקחת גם עוד שנים רבות. אני בתור (נניח) אדם דתי, בוגר, נשוי שמגיע ורואה כותרת כזאת לפורום יכול לומר לעצמי - "מה הם חושבים לעצמם? להשתמש בסמל כה קדוש ומשמעותי ביהדות בשביל קהילה מתירנית וסוטה שכזאת!" החברה הדתית (הסטרייטית) תראה את השימוש בשם הזה כחוסר כבוד. לפחות בשלב הזה. חוץ מזה, אני לא מרגיש שהשם מייצג אותי. "ארון הקודש" - אז מה, כאילו בתוך ה"ארון" שאני נמצא בו, יש "קודש", כלומר "דת"? לא רואה את הקשר... ואם אני מחוץ לארון למשל? ועוד סיבה אחרונה - אני אדם שנכנס מבחוץ - מאיפה אני אמור לדעת שבפורום הזה יושבים הומואים? לא יודע... זו דעתי. ואגב - היום ראיתי בבסיס שהיינו בו (יום הטרטורים השני והאחרון ב"ה) את (ללא ספק) האוחצ'ה הכי אוחצ'ית-מוחצנת בעולם!!! אני וחבר שלי (שאינו בקטע) עמדנו פעורי פה (גם ככה אנחנו "פעורים", כולה חודש בצבא...) אל מול סדרת משפטים שיצאה מפיו של הפאג, מלווה בהליכה "מתאימה" תוך סיבוב של רצועת תיק על האצבע. בחיים, אבל בחיים, לא ראיתי דבר כזה! "חוויה"... ואגב, למי שעוד לא יודע - הצבא שורץ הומואים! נתקלתי בהרבה...

s o u l o s t

New member
זה תלוי..

זה נכון, הצבא באמת שורץ הומואים. אבל בוא נגיד שזה דבר נורא מטעה.. וזה תלוי איפה אתה משרת. ממה ששמעתי, מקומות כמו גלילות (או בשמו הפחות מוכר, "gayלילות") או "הקריה" הם די פרנדלי ותוכל למצוא שם בלי יותר מידי מאמץ חברה שאפילו לא מסתירים את העובדה שהם הומואים. מצד שני, ביחידות הקרביות זו בעיה (בוא נגיד שיש לי ראדר די טוב, ולא יצא לי למצוא כל כך הרבה. בעצם אף אחד. חוץ מבמפקדה..ששם הם שורצים). אנשים בדרך כלל מסתירים את זה טוב טוב, ואם לא אז הם סובלים. ואפשר להבין את זה. ביחידות הקרביות אתה מגיע לרמות מאוד גבוהות של אינטימיות. ממש אחד בתוך התחת של השני. ויש אנשים שזה ירתיע אותם שיש בחברתם אחד שאולי נמשך אליהם.

aviadd1

New member
מכיר מספר חיילים קרביים מחוץ לארון

דווקא מסתדרים לא רע (חטיבת הנח"ל, חיל הים ועוד). אך גם שמעתי סיפורים אחרים. תלוי ביחידה.

רק לא שם הפורום "ארון הקודש"

מצטרף לדעתו של סמארטי: לקרוא לפורום בשם " ארון הקודש" ממש לא מתאים וטיעוני: שמו של פורום שמיועד לעזור, לסייע, לתמוך, להומוסקסואלים דתיים חייב להיות חד משמעי וברור שעוסק בנושא ההומוסקסואלי הדתי כאשר קוראים לפורום בשם " ארון הקודש" אין הדבר ברור כלל וכלל = להפך זה רק מעמעם המטרה שלשם כך הוקם ומפספס המטרה החשובה. לכן אני מצטרף לדעתו של סמארטי יקירנו , לא לקבל הצעה זאת. ואולי.... אבקש גם ממנסון שיתמוך בדעתי זאת. באהבה אסף.

מנסון1

New member
הבקשה לווטו מתקבלת

אני בטוח שכולנו רוצים לקבל נשיקות, אבל לא בגלל שאנחנו חושבים עצמנו לספרי תורה

למעלה