סיימתי הרגע

סיימתי הרגע

לראות סרט באמת מדהים על מוזיקת הרוק בשנות ה50 וה60(אני חייבת להודות שקצת נרדמתי ב50)וכרגיל זה הכניס אותי לדיכאון שיש עוד כ"כ הרבה שאני לא יודעת ולא מכירה..וכמובן על זה שזה נגמר (שנות ה60 לא הסרט..
)!!! אז אני חולקת איתכם את השיר שהכי מתאים לי להרגשה עכשיו... ילדי הירח
הם עזבו את ההורים כשדונובן ודילן הפריחו יונים במצעדי הפזמונים הם שרו לט איט בי באישונים גדולים ובוערים שילבו קולות ולבבות כמו גשר על פני מים סוערים הם למדו את האמת מלני בלוז מגינסברג מן הכתובות ברכבות התחתיות הם שרו נתגבר במצעדי חירות ואהבה בשק שינה זוגי בצד הכביש למדו שוויון רעות וגם אחווה אחד אחד היו נאספים מגודלי שיער ויחפים חולמים ביחד ועפים ילדי הירח ילדי הירח ילדי הירח ילדים יפים ביל בלע שלושים גלולות וג'ון עובד עם אבא לג'ין יש ילדה מוודסטוק או מקנדה לנורמן יש חנות מזון טבעי ומוצרי חלב נשא את קתי לאישה וישלם משכנתה כל חייו אחד אחד היו נאספים מגודלי שיער ויחפים חולמים ביחד ועפים ילדי הירח ילדי הירח ילדי הירח ילדים יפים

ליילנד

New member
ראיתי את הסרט המקסים הזה../images/Emo68.gif

נתנו שם את אבות הרוקנקול, אפילו פביאן החתיך היה שם, עד היום יש לי תמונות שלו, ג'רי לי לואיס, ריצ'רד הקטן ואיך לא? אלביס פרסלי שאגב בחלק מהקטעים רואים שהוא לא שחור שיער מטבעו אלא מין שטיני. היה דאלי הולי חסר המזל ועוד רבים וטובים, לא יכולתי לעזוב את הטלויזיה. ואגב BLACKBIRD תודה על השיר "ילי הירח" אני מזמן מחפשת אותו.

eliesh

New member
אבות הרוק אן רול

הרבה זמרים ולהקות לא הוזכרו שם הנה כמה שמות: 1) the ventures 2) johnny &the hurricans 3)jimmie dee 4) duanne eddy 5) john barry seven 6) the spotnics 7) the champs 8) the viscounts 9) vanda jackson זאת רשימה חלקית מאוד היו עוד הרבה, כול אחד השאיר מאחוריו עקבות שניתן לזהותם עד היום.

למעלה