סיימתי הנדסאי תוכנה ואני מעוניין ל

סיימתי הנדסאי תוכנה ואני מעוניין ל

השנה סיימתי את לימודי במכללה הטכנולוגית בב"ש בהצטיינות ובממוצע סופי של 93. לאחרונה הגעתי להחלטה שאני רוצה להמשיך ללמוד... אחרי בדיקה לא מעמיקה מצאתי שיש באפשרותי ללמוד במכללה האקדמית סמי שמעון בב"ש לתואר מהנדס תוכנה אך תעודת ההנדסאים לא מעניקה לי הקלות, ולכן אאלץ ללמוד 4 שנים נוספות. עוד מצאתי את מכללת ספיר בשדרות בה ניתן ללמוד לתואר ראשון במערכות תוכנה, כאשר משך הלמודים הוא שלוש שנים אך בעקבות היותי הנדסאי הם מאפשרים הקלות מסוימות (עד 30 נק"ז). עוד נציין כי אני מאזור הדרום. שאלתי היא כזאת, האם לפנות לאחד המסלולים שהזכרתי? ואם כן, למה? או שישנם מסלולים נוספים באזור הקשורים לתחום או שניתן לשלב אותם יחד עם ההנדסאי. בתודה מראש אביעד.

אם הכיוון הוא דווקא

למכללות,אני מניחה שמכללת יהודה ושומרון אבל, באריאל מציעה "קיצור דרך" לתואר מהנדס.. אני מניחה שהבחירה הינה אינדבדואלית..ראשית, חשוב עם עצמך מה יכול לעניין אותך יותר?הנדסה או שמא מערכות תוכנה? שנית,אני מניחה שאתה לוקח שיקולים נוספים כגון, תעסוקה שלאחר נתואר.. לעניות דעתי, בשביל עוד שנת לימודים..עדיף ללמוד הנדסה גם ללא כל הקלות..

תודה על התשובה המהירה וההכוונה.

שאלה נוספת העומדת על הפרק עכשיו היא האם לימודי ההנדסה לא הופכים את תעודת ההנדסאי ללא רלוונטית? (בלי להתייחס ליתרון העצום של הידע והרקע שאיתו אני מגיע ללמודי ההנדסה)

אני מניחה,

שכל לימוד תואר ראשון הופך באופן מיידי את לימודי התעודה ללא רלוונטים..כי כמו בכל דבר בחיים גם בהשכלה גבוהה ישנן רמות ותואר ראשון מן הסתם מכסה בנוסף גם על לימודי ההנדסאי

למעלה