סיימתי את התואר!

RenanaD

New member
סיימתי את התואר!

(מה, אני לא אכתוב על זה פה?
)

הממ אז כן, 3 שנים הגיעו לקיצן, סיימתי וכיף לי מאוד

המבחן האחרון היה ביום חמישי, יש מועד ב' שלא יזיק שאעשה אבל נראה לי שבסוף אוותר עליו... ההשפעה שלו על הממוצע פשוט לא שווה את הכחות הנפשיים! אבל אחכה לקבל את הממוצע הסופי ואז אראה עד כמה הוא באמת משנה וקריטי.
חוץ מזה, יש עוד עבודה אחת שלא הגשתי עדיין, אבל כן סיימתי לכתוב אותה וחברה שלי צריכה לעבור עליה ולאשר. צריך רק לשלוח במייל, אז אני לא באמת מחשיבה את זה...
בקיצור, נגמר!

והיום הזמנתי כרטיס טיסה לכרתים, ל-5 ימים וחצי, החל ממחר בבוקר

בת דודה שלי מצאה דיל, אז אנחנו טסים. ועדיין לא הספקתי לארוז... אוף, הימים האחרונים היו כ"כ עמוסים, אני לא יודעת מה לעשות קודם עכשיו!

RenanaD

New member
תודה!

סיימתי לארוז סוף סוף

ועכשיו במקום ללכת לישון כמו בן אדם נורמלי, בא לי לראות משהו ולאכול גלידה. מה נסגר איתי?

limors2

Well-known member
לא נורא, תשני במלון!

תאכלי גלידה ותתרגשי איתי מזה שיש סיכוי עצום שבאוקטובר אני אטוס להופעה של קלי קלארקסון!!!

RenanaD

New member
הולכת לישון עכשיו. שעתיים

סיכוי עצום! הוריי!

היכן ועם מי?

limors2

Well-known member
כנראה שבבירמינגהאם, שוב

ועם 2 מפורום איידול.

LemonLimeLilach

New member
מזל טוב!!

ואל תעשי את המועד ב', כבר התקבלת לתואר שני זה לא משנה
מבינה את הרגשת ההקלה הכה גדולה!!

הלוואי שאי פעם אני אהיה מסוגלת להיות ספונטנית ברמה של מהיום למחר
מעריצה.

RenanaD

New member
תודה

זה שהתקבלתי זה לא סוף הסיפור, הממוצע עדיין חשוב למלגה וכו׳. אבל מבחן אחד לא יהרוג אותו ולכן כנראה אוותר...

קבענו מראש שנחפש דיל ביום שני אז הייתי חצי מוכנה נפשית, אבל עדיין היו מלא דברים לסדר ולארגן... יצאתי מוקדם מהעבודה והתחלתי לרוץ ממקום למקום

Rachel47

New member
יואו מזל טוב

לסיים תואר
איזה מרגש!!!!!

תהני בכרתים!!!

dans girl

New member
חוצות היוצר. דיברנו על זה לפני שבועיים, אבל עכשיו התחיל אז הגיע הזמן להעלות את נושא המפגש שם למציאת תאריך נורמלי.
אני כרגע הבנאדם העייף בתבל, אחרי משהו כמו 11 שעות במעבדה ובאניקליפ היום, פלוס כביסה וקניות ומוות, אז אני לא אדוש בזה יותר מדי, אני רק אעלה את זה לדיון. תגידו מתי בא לכן ונוח לכן.
אני לא ממש מתה על ללכת לאביב גפן, אני מעדיפה מישהו אחר (ברי\שלום\יהודית\הדג נחש או משהו כזה) אבל אם יהיה לזה רוב אני אתמודד עם זה.

אהה וגם - בתאריכים 29-30.8 יש ספיידרמן בסינמטק. לכל מי שמעוניינת להתלוות אליי ולצווח על אנדרו גארפילד ואמה סטון, יחד ובנפרד.
ליל מנוחה

חוצות היוצר

אני מעדיפה מוצ"ש או רביעי-חמישי מוצ"ש הבאים.

הופעות:
שירי מימון ושמעון בוסקילה יום שני 6.8.12
אהוד בנאי יום שלישי 7.8.12
משינה יום רביעי 8.8.12
שלומי שבת יום חמישי 9.8.12
הדג נחש מוצאי שבת 11.8.12
ברי סחרוף יום ראשון 12.8.12
יהודית רביץ יום שני 13.8.12
אביתר בנאי יום שלישי 14.8.12
שלום חנוך יום רביעי 15.8.12
מוש בן ארי יום חמישי 16.8.12
אביב גפן והתעויוט מוצ"ש 18.8.12

o0Invisible0o

New member
נראה לי אני אבוא לספיידרמן

אבל אוף כל הדרך לירושלים?
זה הופך את הכל ליקר.

לא בא לי חוצות היוצר...

Kill Bernard

New member
למה לא?

הייתי באה אם היה לי זמן וכסף.
פתאום נהייתי ממש ענייה בשניהם וזה עושה לי עצוב (אבל לא מונע ממני לאכול בחוץ כל היום, אז אל תדאגו לי!
)

o0Invisible0o

New member
כנ"ל על הכסף וגם כי פעם שעברה

לא היה כזה משהו. אני לא מרגישה צורך ללכת לשם...וזה אממ יקר עם נסיעות+ כניסה+ אוכל...

dans girl

New member
אז יאי, ספיידרמן
ולגבי חוצות היוצר, מי בעניין? בתאל? לילך? ליאורה?
בתאריכים שבתאל שמה אני מעדיפה את יום רביעי (שלום חנוך), גם כי זה מאפשר לי לעבוד עד מאוחר בחמישי או משהו. אבל אם עוד מישהי באה ויש לה זמן אחר מועדף זה הזמן להגיד.

limors2

Well-known member
נראה לי שאני אוכל רק בשני.

ברביעי יש לי מבחן סיום קורס שמתחיל ב6, ואני משערת שהוא לא יקח את כל 3 השעות הרגילות של השיעור אבל אין לי מושג אם יהיה לנו משהו אחריו ומתי אני אסיים.

למעלה