סיימתי את הפאזל!!!

סיימתי את הפאזל!!!

סוף סוף.... בלחץ נוראי. אנחנו עוברים דריה ביום שלישי בע"ה אז הייתי חבייבת לסיים. יצא מ ד ה י ם. מחר זה כבר עובר לחנות מסגרות. אבל עכשיו, עם כל הבלאגן של ההעברה, אני לא יכולה להתחיל פאזל חדש עד שלא נתארגן קצת בבית והאמת אני כבר מרגישה שזה חסר לי.... מצרפת תמונה של הפאזל למי שלא יודע במה מדובר. ממליצה עליו בחום למי שיש לו סבלנות - שווה את המאמץ בהחלט.

Puzzluna

New member
כל הכבוד! פאזל בהחלט קשה ../images/Emo101.gif

אני די תקועה בפאזל ה-3000, יש לו כמה בעיות בגלל שהוא מאוד ישן... החלקים קצת "התנפחו", וגם לדעתי חסרים לא מעט. אפילו יש בקופסא חלק ששייך כנראה לפאזל אחר
אבל אני מאמינה שנתגבר.... אני סקרנית לראות איך זה יצא בסוף

ohad23

New member
איפה תולים את כל הפאזלים האלה?

אני לא מבין איפה אפשר לתלות את כל הפאזלים האלה. אני מבין פאזל אחד או שניים בסלון ואולי בחדר שינה אבל כמה אפשר? היכן את תולה את כל הפאזלים שאת בונה? אני מניח שזה יותר מאחד שניים אפילו שלושה..

מפזרת בבית את הפאזלים

אני לא תולה פאזל בסלון - זה לא לטעמי אבל שמתי הרבה תמונות בפרוזדורים בבית. פאזלונה נתנה לי רעיון מקסים - פשוט לתת מתנה! אז עשיתי פאזל לחמותי (החלטתי להיות נחמדה לשם שינוי) וחמותי מאוד אהבה את התוצאה. הפאזל האחרון הוא למשרד של בעלי, והפרויקט הבא זה פאזל לבן שלי. מכיון שלבעלי ולבן היה דרישה ספציפית לגבי תמונה אין לי התלבטות היכן לתלות. אולי גם אהיה "חמדה" לגיסיתי?????

למעלה