|סיילור-מון|

|סיילור-מון|../images/Emo104.gif

אתם לא יודעים כמה התלבטתי אם לכתוב את ההודעה הזאת. אם אני לא אכתוב, אני אמשיך לסבול. אם אני כן אכתוב, זאת תהיה הודעה צומית ו
. החלטתי בכל זאת לספר לכם מה עובר עלי. אז ככה: לפורום, אני לא אחזור. את זה כבר החלטתי, ואני לא מתחרטת אפילו לרגע. בינתיים כנראה שגם התבגרתי, ואני לא מתעניינת יותר בדיג´ימון. בעצם, הסיבה היחידה שבשבילה אני פה, היא, שאני רוצה להפרד ממי שלא עשה לי שום דבר. מאז שעזבתי, אני בודדה פחות, כי עכשיו יש לי את סיילור-מון, ואין יום שאני מפסידה פרק. מה שכן, אני כבר לא ממש איימי, ויותר דומה להארוקה, או ליטה (לכו לקאזה ותבדקו על מה אני מדברת...). או במילים שלכם: פחות מאט, יותר יולי. לא עובר שבוע בלי שאני מנסה לדמיין איך הפורום הזה מתפתח ופעיל, אבל לא היה לי אומץ להכנס ולבדוק. אני שמחה שהפורום מצליח. ברכותיי, ליסטה. אתם יכולים לדמיין איך שמחתי לראות את הפיק המשותף החדש (שהגאווה האופיינית שלי לא הניחה לי לקרוא, הצד הפחות נחמד בהארוקה...) כאן אני נפרדת מהפורום הזה, שפעם היה חשוב לי... למרבה הצער, כבר לא ממש. אני מאחלת לכם בהצלחה. סיונרה!

גומנסאי...|סיילור-מון|../images/Emo104.gif

על העובדה שזה יצא פעמיים, באמת שלא התכוונתי... ליסטה, את מוזמנת למחוק. ואם כבר פתחתי תגובה- הארוקה (זאת שמסומנת בעיגול) וליטה (זאת עם החולצה הירוקה)

Digi Lista

New member
אני לא יודעת אם ../images/Emo7.gif או להסמיק

(הפרצוף המסמיק מזכיר קציצה ואני לא אוהבת אותו, לכן כתבתי את המילה עצמה),קודם כול
רבה!(תמיד נחמד לשמוע מחמאות על משהו שעושים). אני חייבת להודות שמעולם לא הבנתי למה בחרת לעזוב ואני יכולה להישבע לך שאף אחד לא רצה שתעזבי(אני בכלל לא מבינה איך אפשר להסיק מסקנות על פורום בתקופת גיבוש וניסיון...)אבל כמו שאמרת את בעצמך החלטת לא לחזור כי את כבר לא אוהבת דיג´ימון ולכן חבל על המאמצים לגרוםלך לחזור,איכשהו אני מאמינה שזה במילא לא יעבוד(אלא אם תגידי אחרת)ושתדעי שלפחות מבחינתי את מוזמנת לקפוץ לבקר בכול זמן אפילו אם לא בגלל האהבה(לשעבר) לסדרה אלא סתם בשביל האווירה והאנשים כאן. גם אני אוהבת סיילור מון ולכן אין לי בעיה שתדברי על זה גם כאן אם מתחשק לך,זאת באמת אחלה סדרה!. הפיק המשותף דווקא נחמד מאוד רק שתמיד זוכרים את סוללי הדרך(ובמקרה הזה את קאריס אדבנס´ ואת כותבותיו)... בקיצור כמו שאמרתי קודם אני בהחלט מאחלת לך שתהני בכול מקום וגם אם אני מעצם היותי אני(לטוב ולרע)לא מבינה את סיבת החלטתך לעזוב אני בהחלט מעריכה את הכנות שלך,איפה שלא טוב לא נשארים!ואם למרות המאמצים הרבים שלי יש כאלה שלא נהנים\נהנו\יהנו וחבל שהםיכריחו את עצמם להיות במקום שהם לא אוהבים(ולצערי מדובר על הפורום הזה שאני באמת מתאמצת כדי לגרום הנאה לכולם,גם על חשבון דברים שאני באמת רוצה להגיד ולא יכולה)ממה שלמדתי לעולם אי אפשר לרצות את כולם, שלא תביני לא נכון באמת באמת באמת שהייתי עצובה כשעזבת(האשמתי את עצמי,כי אני מאשימה את עצמי על כול דבר רע שקורה בפורום,אני מאוד לוקחת את הנעשה בו ללב)ושאלתי המון פעמים איפה את, בשלב מסויים הבנתי שאני חיה באשליות ואין לי סיבה לשאול אם תחזרי וגם לא לנסות לשכנע(בכול זאת את בנאדם בוגר),חבללי רק שלא יצא לי להכיר אותךכחברת פורוםיותר וממה שראיתי בתקופה בה היית יכולת להמשיך ולתרום המון,אם זה בפיקים,סקרים,משחקים(הצעת כמה...)וכו´, אבל שוב זאת החלטה שלך, הפורום בכול אופן לא סגר את שעריו בפנייך ואם יבוא לך להיכנס סתם להגיד שלום שתדעי שלפחות מבחינתי את תתקבלי בברכה ובחיוכים!

יאקומו

New member
אין לי ממש מה להוסיף

חוץ ממה שליסטה אמרה חוץ מ: אני בהחלט מסכימה איתך! קסנדרה, אי אפשר להכריח אותך להשאר, וגם אני מאוד אשמח אם תקפצי לפעמים לבקר... (למה זה תמיד יוצא בחרוזים?!) וכדי לך לקרוא את הפיק המשותף החדש ^^! טוב, כמו שאמרתי, אין לי ממש מה להוסיף, ליסטה אמרה בדיוק (ואפילו פירטה!) על מה שחשבתי כשקראתי את ההודעה שלך...

כמו שאמרתי...|סיילור-מון|../images/Emo104.gif

הגאווה שלי לא הניחה לי לקרוא את הפיק החדש (פלאש בק ממה שגרם לי לעזוב...) תשמרו על עצמכם...סיונרה... אוסאגי: *מחווירה* ל-א-א-א-! *מסתכלת על הארוקה גוססת* מיצ´ירו: *ללא מילים* סייה: סיילור אוראנוס!!! המלכה ברל(?): *צוחקת*

טוב לדעת...|סיילור=מון|../images/Emo104.gif

שלמישהו עדיין איכפת ממני, ליסטה. אני שמחה שהפורום מתייצב, ואני מאמינה שעוד לא הרבה זמן הוא יראה בדיוק כמו פורום ה"פ-וממש כמו בפורום ה"פ, זרים (כמוני...) יכנסו ולא יבינו כלום... אין צורך להאשים את עצמך. מן הסתם, בכל פורום יש ויכוחים ואי הבנות, שלא נדבר על פורומים עם קהילה לא מגובשת... רק שאני (הארוקה או לא?...) לוקחת את העניינים יותר מדי קשה. באמת לא התכוונתי לגרום בעיות, רציתי לעזוב בלי שאף אחד ישים לב, וככה אני אוכל להיות בטוחה של פגעתי באף אחד. כמו שאמרתי, אני כבר לא מתעניינת בדיג´ימון (ולחשוב שפעם האשמתי את כל האידיוטים שלא נהנו מהסדרה המתוקה הזאת...), ואני מניחה שאני גם פחות נחמדה מפעם (הייתי פעם נחמדה?!). זהו. לא הפסדתם שום דבר בזה שהלכתי.

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gifרבה!../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif

גם אני לוקחת את העניינים קשה וזה כולל אפילו את העניינים הפעוטים ביותר(לכן אני מאשימה וכנראה גם אמשיך להאשים את עצמי בכול דבר שקורה בפורום)... אני חושבת שאנחנו כבר דיי מגובשים,אבל אני לא רוצה שנהיה קהילה סגורה לזרים וסנובית!אני לפחות רוצה שכולם חדשים וישנים כאחד ירגישו כאן בנוח(ויבינו את כול הדברים כאן...),והפורום לא סוגר את שעריו בפני אף אחד(אני גם רוצה לא להגביל אנשים ולכן עד עכשיו אף אחד לא הוגבל אפילו שהיו פעמים שממש התחשק לי,אך שלטתי בעצמי), ואני אפילו נורא רוצה להתקרב יותר אל כמה מהחברים שאני מרגישה שאני לא מצליחה להתקרב אליהם ולגרום להם להינות כאן בפורום בכלל וממני כמנהלת הפורום בפרט, מבחינתי כול אדם שרוצה להיות חבר בפורום מוזמן גם אם דיג´ימון לא בדיוק "הדבר" בשבילו... ושוב את בהחלט מוזמנת לבקר כאן מידיי פעם(מבחינתי כמה שיותר!)אפילו אם דיג´ימון כבר לא מדברת אלייך...

סיונרה...|סיילור-מון|../images/Emo104.gif

תשמרו על עצמכם...סיונרה... אוסאגי: *מחווירה* ל-א-א-א-! *מסתכלת על הארוקה גוססת* מיצ´ירו: *ללא מילים* סייה: סיילור אוראנוס!!! המלכה ברל(?): *צוחקת*

למעלה