קסנדרה פוטר
New member
|סיילור-מון|../images/Emo104.gif
אתם לא יודעים כמה התלבטתי אם לכתוב את ההודעה הזאת. אם אני לא אכתוב, אני אמשיך לסבול. אם אני כן אכתוב, זאת תהיה הודעה צומית ו
. החלטתי בכל זאת לספר לכם מה עובר עלי. אז ככה: לפורום, אני לא אחזור. את זה כבר החלטתי, ואני לא מתחרטת אפילו לרגע. בינתיים כנראה שגם התבגרתי, ואני לא מתעניינת יותר בדיג´ימון. בעצם, הסיבה היחידה שבשבילה אני פה, היא, שאני רוצה להפרד ממי שלא עשה לי שום דבר. מאז שעזבתי, אני בודדה פחות, כי עכשיו יש לי את סיילור-מון, ואין יום שאני מפסידה פרק. מה שכן, אני כבר לא ממש איימי, ויותר דומה להארוקה, או ליטה (לכו לקאזה ותבדקו על מה אני מדברת...). או במילים שלכם: פחות מאט, יותר יולי. לא עובר שבוע בלי שאני מנסה לדמיין איך הפורום הזה מתפתח ופעיל, אבל לא היה לי אומץ להכנס ולבדוק. אני שמחה שהפורום מצליח. ברכותיי, ליסטה. אתם יכולים לדמיין איך שמחתי לראות את הפיק המשותף החדש (שהגאווה האופיינית שלי לא הניחה לי לקרוא, הצד הפחות נחמד בהארוקה...) כאן אני נפרדת מהפורום הזה, שפעם היה חשוב לי... למרבה הצער, כבר לא ממש. אני מאחלת לכם בהצלחה. סיונרה!
אתם לא יודעים כמה התלבטתי אם לכתוב את ההודעה הזאת. אם אני לא אכתוב, אני אמשיך לסבול. אם אני כן אכתוב, זאת תהיה הודעה צומית ו