סיילור בHeroes...?

mmmmmip

New member
סיילור בHeroes...?

יש לי שאלה, למי בסדרה קוראים סיילור? תודה למי שיודע! :) שבוע טוב!

רוני13

New member
../images/Emo58.gif...

אין סיילור יש סיילר-והוא...ספוילר רציני-אם אתה רוצה לגלות המון דברים תקרא(על אחריותך בלבד) רוצח אנשים עם יכולות כדי להבין איך זה עובד(שזה היכולת שלו) וליישם על עצמו...בהתחלה אף אחד לא יודע מי זה ולאט לאט מגלים עליו פרטים ואז בפרק 10 מגלים לנו מה הסיפור שלו ולמה הוא עושה את מה שהוא עושה!

MineraL

New member
המ../images/Emo58.gif

נדמה לי שזה מעבר לההבנה "איך זה עובד", הוא יכול לקרוא את הגנים בDNA. אם הבנתי נכון

רוני13

New member
../images/Emo58.gif

הוא מבין איך דברים עובדים...זתומרת הוא יודע איך זה נראה בגנים(DNA) והוא משנה את זה אצל עצמו! אצל פיטר הכוח הוא אותו דבר רק שהמוח שלו לא צרך להבין(להרוג אנשים) איך זה עובד המוח שלו לומד את זה מתי שאותו בנאדם משתמש בכוח.

סלמאק

New member
לא ממש...

זה יותר לכיוון של "לנתח" את המוח (בכל המובנים), להבין איך פועלת (פיזית) היכולת של אותו אינדיבידואל, ןליישם אותה על עצמו, עדיין לא ברור איך...

סלמאק

New member
עוד מידע על סיילר: (../images/Emo58.gif כנ"ל)

שמו המקורי הוא גבריאל גריי. הוא שען מברוקלין, העוסק בשחזור ענתיקות ושעונים ישנים. הוא ירש את העיסוק מאביו, שגם היה שען ומייצר שעונים במקצועו. הכישרון של סיילר הוא לדעת מה מקולקל בכל שעון רק מלהסתקל עליו או לשמוע את תקתוקו... שזה חלק מכישרון גדול יותר שלו: להבין כיצד מערכות מורכבות עובדות, ככל שהמערכת יותר מורכבת - אתגר גדול יותר עבורו. לכן הוא עבר משעונים למוחות.

Woogyman

New member
אני חייב לציין ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

שמאוד אהבתי את השם גבריאל גריי. לא יודע למה, סביר להניח בגלל הדמיון לג'ין גריי מאקסמן (למרות שאפילו לא כותבים את זה אותו דבר). שם מגניב.

למעלה