סייברטות'

sowhatt

New member
סייברטות'

לא הופיע בסרט אקסמן הראשון?..... אם לא אז מי זה היה המוטנט הפרוותי הזה שהיה עם מגנטו בסרט הראשון? ומי סייברטות' אם אתם יכולים לתת לינק לאיזה תמונה שלו מהקומיקס...

sowhatt

New member
אז מה אומרים שבספין

של וולברין יופיע מישהו שלא הופיע קודם - סייברטות'?!

Artoo Detoo

New member
מתי אמרו בדיוק שהוא לא הופיע קודם?

סייברטות' היה אותו בחור חייתי בסרט האקסמן הראשון (ואני לא ממש אוהב את העיצוב שלו בסרט- עיניים מוזרות, שפם שמן, וגבות מאוד עבות). בסרט לא הראו הרבה מהקשר של וולברין וסייברטות' וכנראה שיעשו את זה בסרט של וולברין.

Z E R O

New member
למה שסייברטות' יופיע בספין אוף?!

הספין אוף הוא לא על האריג'ין של וולברין?

spidey 82

New member
לא המיני סדרה ההיא.

וויפון אקס, מה קרה לפני האקס-מן. במקור סייברטות' הוא חלק מהעלילה הזו.

Artoo Detoo

New member
למרות שיש שמועות שסייברטות' הוא

לרמות שיש שמועות שסייברטות' הוא ''דוג'' מאוריג'ין.

spidey 82

New member
שמועות שעדיין לא ניתנה הוכחה עליהן.

לך תדע. תגיד, קראת את Wolverine: The End? נכון שזה סיפור מחו**ן וסגירת קצוות עלובה?

El ad

New member
זה ש"אומרים" שיופיע מישהו שלא הופיע

קודם (ואני בגישה שאין משמעות למה שאומרים בשלב כה מוקדם) לא סותר את זה שגם סייברטות' יופיע בסרט, נכון? אם הוא לא יופיע בסרט של וולברין אז יהיה פה פספוס רציני, לפחות לדעתי.

El ad

New member
אז סבבה.

עכשיו רק נותר לגלות מי הדמות המיסתורית.

Woogyman

New member
אני מאמין ../images/Emo110.gif

שיופיעו הרבה דמויות שלא ראינו קודם (זה לא יהיה כיף אם לא). הם פשוט דיברו על דמות מסויימת שהם רצו להכניס לסרט השלישי ולא הכניסו כדי לשמור אותה לספין אוף. אבל זה לא אומר שהיא תהיה הדמות היחידה שלא ראינו אף פעם.

El ad

New member
אני לא יודע אם הרבה,

הסרט הרי בכל זאת אמור להתמקד בוולברין, כך שלא נראה לי שיהיה עומס בדמויות.

Woogyman

New member
עם כל הכבוד לוולברין, ../images/Emo110.gif

הוא לא יכול להחזיק סרט על עצמו עם עוד 2 דמויות... אני לא חושב שאף אחד מהאקסמן המקוריים יהיה שם, כך שסביר להניח שיביאו כמה דמויות אחרות שישתתפו בעלילה. ההימור שלי הוא גם שנראה שוב את סטרייקר והליידי שלו.

El ad

New member
בעקרון זה נשמע הגיוני אבל

שניהם מתו בסרט השני. לגבי דת'סטרייק, שמעתי שרצו להחזיר אותה לסרט השלישי, אז ייתכן. מעניין אבל איך יתרצו את זה. לגבי סטרייקר זה קצת יותר קשה כי הוא בן אדם רגיל, אבל יכול להיות שיהפכו אותו לביוני ברוב גופו, כמו הודג' מהקומיקס.

spidey 82

New member
אבל...

גם כך הסרט אמור להוות פרולוג לסרט הראשון. הנה נפתרה לה הבעיה... וגם אם לא כך יהיה, תמיד ניתן להשתמש בפלאשבקים.

El ad

New member
אם כך אז הליידי כנראה לא תופיע

כי היא נראית "מוצר" חדש מבית סטרייקר, ולפי הסרט השני לא סביר שוולברין פגש אותה קודם.

spidey 82

New member
אכן. סטרייקר אף היא מציג אותה בפניו

כאילו לא נפגשו לפני כן.

למעלה