סייבי שלי

עקי

New member
סייבי שלי

סייבי שלי

הלקח הופנם. ואגב בוירטואלי אני אכן שווה שלושה גברים שלכולם הגמישות הנדרשת בקאמה סוטרה הסבלנות של מין טאנטארי ואהבה של טלנובלה. חחחחח את רואה שקשה לי אבל תשפטי אותי במעשים ולא במילים. תשפטי את הבדיקה כל כמה דקות לראות אם הגעת. תשפטי את הגעגוע שמריץ אותי ביום שישי לבדוק הודעות ותשפטי את האהבה שבין השורות וההתחכמויות שלך כמו תמיד עקי נ.ב. הלכתי על סגנון מבקרת הצללים

סייבי

New member
עקי שלי

עקי שלי

(דרך אגב שמת לב כמה רכושנים אחד כלפי השני נעשנו? ``סייבי שלי``, ``עקי שלי``) ואם ברכושניות מדובר אז אכן רכושנית אני כלפיך... עקי שלי נכנסתי כדי להגיד לך כמה דברים וכמה הופתעתי ושמחתי לראותך כאן... רציתי להגיד לך כל כך הרבה דברים כמו כמה אני נהנת לדבר איתך, איך אתה מלהיב אותי, מצחיק אותי, משאיר אותי מחוסרת מילים לפעמים, מנעים לי עם השחור שצמוד לי לאוזן, ואפילו מרטיב אותי... עקי שלי אני מנסה לשפוט אותך במעשים אבל באופן וירטואלי כשרק מילים הם מול העיניים קצת קשה לשפוט לפי מעשים נשארים רק המילים שלפעמים נשארים תלויים באויר... עקי שלי לא תמיד אנו מוצאים אנשים שכל כך בקלות אפשר להתחבר אליהם ולשדר ממש באותו ראש כמו שקרה לנו וכל כך טוב לנו יחד וחבל יהיה לקלקל זאת אתה לא חושב? אני עדיין מחכה שתוכיח לי את הגמישות והסבלנות שלך.... לגבי האהבה אני מצפה לראות אותה כאן... אוהבת סייבי נ.ב. הפעם החלטתי ללכת על הסגנון שלי...

עקי

New member
סייבצ`וק

באסה פספסתי אותך בכמה דקות. אכנס לקראת אחת. ביי עקי

סייבי

New member
מתוק שלי

אל תאחר חמוד גם אני אהיה כאן לקראת אחת ובשעה שתיים חייבת לברוח מחכה לך סייבי

למעלה