סיטי עם הכנה!!!

nono only one

New member
סיטי עם הכנה!!!

האם משהו פה עשה סיטי עם הכנה ??? עשיתי פעם אחת והרגשתי רע מאוד !!! הכנה - מאחר ואני רגישה ליוד אז יש הכנה של 60מ"ג פרדניזון שלוש פעמים יום לפניי הבדיקה!!! ואני הרגשתי רע מאוד אחריי כן כאילו שאני הולכת להחנק ולהתפוצץ!! אמנם אני רגילה למינונים גבוהים של פרזניזון אבל לא 180 מ"ג לאותו יום!! האם משהו פה עברה את זה והרגישה טוב??? אציין שאין לי ברירה ואני חייבת לעשות שוב את הסיטי הזה בראש עקב ארועים ..... תודה - ליאור

גימבה

New member
פרדניזון במקום יוד?

פעם ראשונה שיוצא לי לשמוע על זה. תבקשי לקבל את זה בעירוי במקום בכדורים, קיבלתי 250 ליום וזה עבר בסדר.

1ט ל י

New member
וואו, היוד גורם לי לתופעות לוואי נוראיות,

אבל נשמע שזה עדיף על האלטרנטיבה

nono only one

New member
הפרדניזון הוא כנגד תגובה אלרגית ליוד

הוא לא בא במקום היוד הוא בנוסף !!! וגם טלפס 180 מ"ג פעמיים ביום , וביום של הבדיקה שעה לפניי כדור אחד!! מה עוד??? ליאור....

nono only one

New member
תודה על העידוד!!

אבל באמת .......אני יודעת שזה נורא כי עשיתי פעם אחת בבית חולים!! בגלל הטמטום שלי .....( קלסטרופובייה וחרדה ) לא הצלחתי לעשות את ה-MRI אז אני צריכה לחזור שוב על הבדיקה הזאת!! אציין שיש מכונה של MRI פתוחה בתל השומר ( לא ראיתי אבל אמרו לי בפורום) אבל כמובן קופ"ח הכללית לא מאשרת לי לעשות שם!! המכונה מיועדת לשמנים וחרדתיים - אז או שאני צריכה לעלות למאה קילו..... ( ועם כל הקורטיזון הזה אני ממש לא רחוקה!!) ואז אני לא אוכל להכנס במכונה וייאשרו לי ??? אבסורד לא???? תודה בכל אופן - ליאור

1ט ל י

New member
100 ק"ג?

בפעם האחרונה שעשיתי את הMRI שקלתי יותר מ-100 ק"ג, ועדיין הכניסו אותי למכונה הסגורה. עכשיו אני שוקלת פחות, וטוב שכך...

nono only one

New member
הרסת לי את התקווה!!!

תודה רבה אבל את ממש הורסת תקוות!!!! ליאור..................

1ט ל י

New member
אבל גם לא ביקשתי...

לא ביקשתי שישימו אותי במכונה אחרת, ועכשיו כשאני שוב חושבת על זה, שקלתי אז פחות מ-100. בפעמיים שבהן עשיתי את הבדיקה.

למעלה