סיטי הול

tygger

New member
גם טועה בכתיב...

במקום לכתוב ערס הוא כותב ארס... בטח גם כותב אם במקום עם. לא נורא, בשביל זה המציאו את האופיס ואת הכפתור F7

בואנה יא מתרומם יא נושך כריות

אני רואה ממש סיפור אהבה מנינוק ראשון בינך והכחול הזה פה יא &^%#%@%#%%*))@@@@ יא מפליץ פיח יא אוכל מסטיק לא מהצד הנכון (למי שלא הבין מהתחת)

gilshl

New member
בואנה שאני אבין אתה חושב שאני

מתרומם שאני נושך שאני אוכל מסטיק לא מהצד הנכון שאני ישן על הבטן בלילה לזה אתה רומז. אחי פה הוריד התפוצץ נשרפ הפיוז חבל לך על הזמן אחי למה אח שלי צארלי בא הוא ישראה לך מילעס מסטיק מהצד הלא נכון למה שיניים לא ישארו לך

gilshl

New member
החתימה שלך יפה אבל המשפט עם הגזענים

הורס הכל

gilshl

New member
מממ... אז תני לי לנסות

את שונאת גזענים ואתיופים אז את שונאת את עצמך? אוקיי כאילו לא יכולת לכתוב משהו בסגנון אני שונאת את עצמי וזהו אבל כרגיל את אשה ואתן אוהבות להתחכם GODDDDDDDDDDDDD ואם זה לא זה אז תחדשי כי אני הולך לפי עובדות יבשות ולפי מה שרשום במשפט הזה את שונאת גזענים ואתיופי םמה שיוצא מכן שאת גזענית ואז בעצם את שונאת את עצמך... שיו איזה תחכום

gilshl

New member
לא לא חשבתי שאת אתיופית (ממש לא)

אלא שאת שונאת את עצמך... כי אם את יוצאת בהצהרה שאת שונאת גיזענים ואתיופים. אז משתמע שאת שונאת אתיופים כלור גיזענית ואת שונאת אותם משמע את שונאת את עצמך... אבל את אשה הסברתי בהודעה הקודמת אותו הדבר אולי במילים שונות ואת הגעת לזה שאני טוען שאת אתיופית... (IT MAKES ME WONDER ABOUT YOUR IQ)

למעלה