סיטי הול.. פרק 18! need I say more?? תהנו
A ARayOfLight New member 26/10/09 #2 המון המון תודות! תודה על ההשקעה העצומה, הסבלנות לתרגם את כל פרקי הסדרה, והעלאתם! בהצלחה בפרקים שנותרו!!!!!
המון המון תודות! תודה על ההשקעה העצומה, הסבלנות לתרגם את כל פרקי הסדרה, והעלאתם! בהצלחה בפרקים שנותרו!!!!!
7 7han New member 26/10/09 #3 תודה תודה תודה הורדתי אותו על הבוקר לא הפעלתי אפילו את מסנגר מפחד שהמחשב יקרוס מחכה כבר לפרק 19 תודה
V Verona04 New member 26/10/09 #4 ותודה לבודהה והסריסים...../images/Emo6.gif וכמובן, לכן הבנות היקרות, על ההשקעה, הזמן ובכלל..... רצה-אצה להוריד את הפרק......
ותודה לבודהה והסריסים...../images/Emo6.gif וכמובן, לכן הבנות היקרות, על ההשקעה, הזמן ובכלל..... רצה-אצה להוריד את הפרק......
ה הדס221 New member 26/10/09 #5 תודה תודה תודה זהו אני ממש על סף שבירה עוד שני פרקים ואני מתחילה לראות במרתון את כל הסדרה ולפי התגובות יש למה לצפות
תודה תודה תודה זהו אני ממש על סף שבירה עוד שני פרקים ואני מתחילה לראות במרתון את כל הסדרה ולפי התגובות יש למה לצפות
N nurit224 New member 26/10/09 #7 ואוו תודה על ההשקעה ../images/Emo24.gif לא נשאר עוד הרבה...רק עוד שני פרקים ואז אני אוכל לראות הכל ביחד בלי הפסקה תודה רבה לכל מי שמתרגמת ומעלה לאתר
ואוו תודה על ההשקעה ../images/Emo24.gif לא נשאר עוד הרבה...רק עוד שני פרקים ואז אני אוכל לראות הכל ביחד בלי הפסקה תודה רבה לכל מי שמתרגמת ומעלה לאתר
ה הדס221 New member 27/10/09 #8 הי נורית אני ואת באותו מצב רוצות לראות במרתון אוי אני כבר מפנטזת על סוף שבוע ארוך של סיטי הול
N nurit224 New member 29/10/09 #14 זה הולך להיות סופ"ש מול המחשב חחח ../images/Emo6.gif לא שזה יהיה הפעם הראשונה
G Gitana New member 27/10/09 #9 ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif בשבוע הבא אני סוף סוף אתחיל לצפות בסדרה
K kiCkiC New member 27/10/09 #10 רגע רגע רגע... אני רואה שיש כמה וכמה מכן שמחכות עד הסוף כדי לראות... אז אולי לא נסיים?????
G giligil11 New member 28/10/09 #11 כל כך מתאים לך להגיב כך../images/Emo70.gif אני חושבת ששתינו נהנה מאד לסיים את פרשת סיטי הול ולהפסיק להציק אחת לשניה בנוסח: סיימת? מתי את מתחילה? כמה זמן יקח לך? מתי את מעלה את הפרק? מה קורה עם בודהה והסריסים? וכו' וכו'
כל כך מתאים לך להגיב כך../images/Emo70.gif אני חושבת ששתינו נהנה מאד לסיים את פרשת סיטי הול ולהפסיק להציק אחת לשניה בנוסח: סיימת? מתי את מתחילה? כמה זמן יקח לך? מתי את מעלה את הפרק? מה קורה עם בודהה והסריסים? וכו' וכו'