סיטואציות!!!! אתן בודאי מכירות,מי שלא מכירה (איך)תבין כבר נתחיל עם....:מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?
ל ל ו ל י1 New member 5/9/04 #1 סיטואציות!!!! אתן בודאי מכירות,מי שלא מכירה (איך )תבין כבר נתחיל עם....:מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?
ה הקיפודה מרחובות New member 5/9/04 #8 זאת שאלה בכלל../images/Emo35.gifספוווורט../images/Emo70.gif פאלפון או אורג' או סלקום סורי על השלוש
ש שלי דגני קוצר New member 5/9/04 #10 אהמ... לא קיבלתי מחזור אני אני אענה אולדייז... כי זה מה שאחותי משתמשת בו (חח) הוואי או מיאמי (אני לא הייתי בשום מקום ביניהם אבל מה נראה לכם יותר טוב?
אהמ... לא קיבלתי מחזור אני אני אענה אולדייז... כי זה מה שאחותי משתמשת בו (חח) הוואי או מיאמי (אני לא הייתי בשום מקום ביניהם אבל מה נראה לכם יותר טוב?
M moranooosh New member 5/9/04 #15 יסודי רולזז שחר סורי שיצאתי...המחשב מוגבל בשיכלו הקטן.... ושוב: אמא או אבא?
ה הקיפודה מרחובות New member 6/9/04 #21 קשה....שניהם../images/Emo70.gifהם עשו ביצועים ממש טובים ומרגשים מצלמת אינטרנט או מקרופון
ה ה ש א ו ו י נ ג י ת New member 6/9/04 #22 מיקרופון../images/Emo110.gif הדג נחש <הלהקה> או נחש דג <בעל חיים>