סיטואציה

stiker2

New member
סיטואציה

הסתכלי בלוח ארועים וראיתי שב22/11 אבריל מתארחת האיזו תוכנית באם טי וי. אז יש לי סיטואציה, תתארו אותה ותגידו לי מה הייתם עושים אחר כך. המנחה שואל את אבריל "הופצו שמועות שאת שונאת את היהודים, מה יש לך להגיד על זה?" אבריל "אלו לא שמועות, הכל נכון, אני לא שונאת את היהודים, אני פשוט לא אוהבת את ההתנהגות שלהם כלפי העמים האחרים שבמדינה שלהם, אני חושבת שאם לא הייתי צריכה הרבה כסף, לא הייתי מפיצה את הדיסק שלי במדינה הזאת, ואני בחיים לא מתכוונת לעבור שם לסיבוב הופעות" הכל זה רק סיטואציה דמיונית, שאולי יכולה לקרות. והשאלה: אם באמת יקרה דבר כזה, מה תעשו? נ.ב. אני לא(!!!!) מעריץ של אבריל!

אני היייתי....

שולח לה מכתב עם אנתרקס והייתי גורם לו להיראות כמו מכתב מעריצים... וואלה אני אוהב את המוזיקה שלה, אבל היא חתיכת מטומטמת אם היא אמרה אצת הדברים האלו. סתם ילדה קטנה! כבר כמה היא מבינה..... ואני מצטער שכל הפורום הזה כאלו אטומים ולא קולטים את זה רק בגלל שהם מקדישים את החיים שלהם להערצת ילדה קטנה שלא מבינה כלום מהחיים שלה.... רדו מזה! תשמעו תמוזיקה בכיף אבל תפסיקו עם פולחן ההערצה המטומטם הזה!

4667

New member
אולי תכניס עוד כמה סטיגמות ?!

מה זאת אומרת "אם לא הייתי צריכה הרבה כסף" - אתה לא מעריץ שלה אז אפשר לתוקע משפטים שהיא שרה בגלל הכסף? מה עם כל הלהקות רוק? הם לא בשביל הכסף?? אה, הם שם בשביל להעביר מסר מרדני לציעירים שזה נורא חינוכי... אז ששש לפני שאומרים משהו... ובקשר לשאלה שלך, אני הייתי ממשיך לשמוע, אין לי גם בעיה שלא תבוא לכאן, גם ככה אף אחד לא בא לכאן.

למעלה