סיטואציה שכזאת,,,,,,,

סיטואציה שכזאת,,,,,,,

יקירי התחיל את היום בשעה שש בבוקר ,כשהיתעורר היתארגן ויצא לעבודה הרצופה שלו עד לשעה שלוש וחצי בצהריים(כולל לאסוף ילדים ולעשות קניות)אני הייתי בבוקר עם התינוקות בבית ומכינה לשבת.בצהריים לפניי שהוא הביא את הילדים כבר אז אמרתי לו שאני נורא עייפה ורוצה שיחזור כבר הביתה.כשיקירי הגיע הביתה הוא בישל הילדים היו עסוקים בענינם ואני הייתי סחוטה אמרתי ליקירי שאני הולכת לנוח.הלכתי לשכב במיטה וכיוונתי שעון מעורר כדיילא לישון להרבה זמן שאוכל לקום לארוחת ערב יחד.יקירי בא להעיר אותי בצורה ברוטלית בעודני ישנה פותח את הדלת וממרחק מה אומר:"בואי לאכול אנחנו אוכלים"(מה קרה אי אפשר להעיר אדם בצורה יותר נורמאלית),בכל מיקרה חצי שעה אחרי זה היתעוררתי והבנתי שהם סיימו לאכול בשעה חמש וחצי (מיבחינתי אכלו מוקדם מידי)יקירי אמר:"למה לא קמת לאכול איתנו" .הייתי דיי ממורמרת באותו רגע שלא ניתן לי לנוח בשקט ושלווה ,חצי שעה אחריי שקמתי יקירי נירדם על הספה ואמר שהוא עובר לחדר לישון. טיפלתי בילדים והכנתי אותם לקראת השינה,היה לי קושי וביקשתי מיקירי עזרה (יקירי הספיק לישון שעתיים וחצי)וחשבתי שזה הזמן שיקום ויעזור לשים את הילדים לישון ושיהיה לנו זמן להיות ביחד סוף סוף.אך יקירי לא קם נישקתי אותו וליטפתי אותו,אך שום דבר,הרמתי קצת את קולי אליו שיתייחס אך מאומה. אני ממורמרת מהיחס הזה אליי? , הוא עדיין ישן ואני כותבת לכם את מה שעומד בליבי,היה לי קושי לישון להירדם.מה עושים?זה יחס?(ניראה לי שמפה אעבור לפורום סקס אני חרמנית ממנו והוא עדיין אדיש (גם אחריי שניסיתי להעיר אותו עם כוס תה חם שביקש ועוגיות הכנתי לו אבל הוא בכל זאת לא קם)

ברוכה הבאה למועדון...

תקתקו היקרה! נא להפוך את כל סיפורך ולהכניס "יקירתי" במקום "יקירי". אמנם יש פרטים נוספים, וכאלה שחסרים, אבל בגדול אני מתאר מצב דומה שבו אין ממש עם מי לדבר. אני כבר לא מזכיר סקס, שהפך למלה גסה וגם למשהו מהאגדות כיוון שיקירתי טורחת להירדם (או לפחות לעשות את עצמה בצורה משכנעת) לפני שאני נכנס למיטה, בעודי עסוק עם התינוק. תסכול הוא שמי השני כפי ששמת לב.

שאלה כללית - שיעור לחיים !

האם אפשר לחנך בפירוש לחנך בעלים ,הריי הם רובם ברקע של ילדים בפוטנציה ,מה עושים עם כאלה יש סיכוי לשינוי או שאני טוחנת מים?

לדעתי......

אפשר. אם יש יחסים טובים של הבנה והתחשבות - אזי כל צעד אמור לשנות את עצמו לטובת הצד השני. כמובן שזה אמור להיות הדדי וכנראה גם עד גבול מסויים. אבל כאשר היחסים לא משהו - אז מי ירצה להיות "מחונך" או "מאולף"? יהיה טוב

למה את מתכוונת ב"לחנך"?

מהודעותייך השונות נראה שאת רוצה יותר "לאלף" את בעלך, לגרום לו להתנהג אחרת, על פי אמות מידה שלך, מבלי שאת תניסי שום שינוי מצידך למערכת. נניח שתצליחי. האם את רוצה לחיות עם "גבר מאולף"? אני חושב שכדאי שתנסי לבחון את טיב היחסים ההדדיים ביניכם ותנסי לבחון מה את יכולה לעשות כדי להכניס שינוי. יתכן שאם תהיי קשובה אליו תביני אילו טענות יש לו כלפייך, שאולי איננו מבטא באופן ברור אבל בהחלט יכולות להניע את התנהגותו הנוכחית. יתכן שבראיה לא משוחדת אפילו תסכימי שיש בטענות אלו משהו ממשי ותהיי מוכנה ליצור שינוי בך - שינוי שעשוי להביא בעקבותיו גם שינוי אצלו. (ברוח הקמפיין האחרון - "התחל את השינוי בך, האחרים יצטרפו")

s h o o s h a

New member
ואיך את היית מגיבה ו/או עונה אם

מישהו כאן, בפורום היה מעלה שאלה זהה "האם אפשר לחנך בפירוש לחנך נשים,הריי הן רובן ברקע של ילדים בפוטנציה ,מה עושים עם כאלה יש סיכוי לשינוי או שאני טוחן מים?" מאד מענין אותי לדעת ...

סיטואציה שכזאת

יקירתי את שורפת את הדייסה ובוכה שהיא שרופה??? יקירך החל את היום בשעה 6.30 בבוקר, גם עבד, גם אסף את הילדים, גם בישל ... ואת מלכת שבא .... היית עייפה והלכת לישון..... את צוחקת נכון????? הרי כתבת שאת היית בבית והכנת לשבת. משהו לא נראה כאן במה שאת כותבת ואני חושבת שאת לא רצינית.

בילביל

New member
../images/Emo107.gif תקני לך פודל קטן

שיקשקש בזנב כל פעם שאת עוברת בסביבה ותגמרי ענין. גברת תקתקו אליי יקרה, קצת פרופרוציה באמת ! מה שאת מתארת זה לא זוגיות במשבר - זה בעיה בתפיסת המציאות. אין איזה פורום לאגואיסטים? יותר נכון אגואיסטיות?

אני חושב ........./images/Emo41.gif

שהייתה כאן התבטאות מוגזמת/לא מוצלחת שמטרתה הייתה להעביר בצורה טובה יותר את הכוונה. האם היא רוצה "לאלף" אותו ? אני לא קיבלתי תחושה כזו. אם טעיתי – אז ברור שצריך פודל או "סמרטוט". רק "תקתקו אללי" יכולה לפתור את החידה

מאי 39

New member
תיקתוק

היית כל הבוקר בבית והוא היה צריך לקחת את הילדים להיות בעבודה לאסוף את הילדים ולעמוד לבשל הוא הכין את השולחן האכיל את הילדים ואת ישנת ואתתתתתתתתתתתתתתת רוצה שאחרי כל זה הוא יקום לעזור לך להשכיב אותם ואתתתתתתתתתתתתתתתת רוצה שיהיה לו את החשק ללבות איתך את היצרים סליחה תשבי ותקראי את מה שאת כתבת טוב טוב ותשאלי את עצמך במה את יכולה להקל עליו כדי שגם לו יהיה כח לשבת איתך בערב אני יודעת (אם הבנתי נכון שיש תינוק/ת בבית) זה נכון שזה משבש את כל הכוחות והאיזון במשפחה אבל חייבים לעשות חושבים ולמצא את הדרך להביא את המשפחה לאיזון במצב החדש בהצלחה מכל הלב

למי שלא הבין,,

אני ציינתי שהוא גם הלך לישון בערב לשעתיים .אבל למה לישון עד הבוקר בשעה עשר בלילה הוא היה יכול לקום כולם ישנו ואז היה זמן לי ולו.

בילביל

New member
דווקא הבנתי נכון בפעם הראשונה

ההתנהגות שלך מחד והקיטורים שלך מצד שני מאד מזכירים לי חברה טובה שלי. וכן, אנ בטוחה שבתוך תוכך את באמת מתכוונת לטוב ואת רוצה טוב - אבל בת'כלס - שימי לב במה את עסוקה - בפנקסנות של כמה שעות כל אחד ישן - מי עשה מה ומי לא אמר מה. אני לא יודעת איך זה לגדל 5 ילדים - אני בטוחה שזה מאד קשה. אבל - הם כאן והם צריכים את הוריהם מאוזנים. נכון, יחס חם וסקס הם דברים חשובים. מאד. ל משנה כמה ילדים יש בבית ומי עובד כמה שעות. המעורר המיני הכי טוב שאני מכירה מנסיון אישי - הוא רוך. אז זה לא משנה כמה ילדים או אנשים בסביבתנו. אמנם לא נקפוץ אחד על השני - אבל הניצוץ שם, הריגוש קיים. כשמגיע הרגע שאנו נשארים לבד - לא יכול להיות מקום לפנקסנות או להטלת אשמה וקיטורים - כי קודם נטענו משהו כ"כ מחמם וכ"כ עוטף ואוהב - שאי אפשר עכשיו לבוא ולהרוס את זה. חוץ מזה - נראה לי שזו לא פעם ראשונה שהסיטואציה הזו מתרחשת. כי לא הגיוני בעיניי שתגיבי ככה כי הוא פשוטנרדם עד הבוקר. זכותו. מה יש? אנחנו בני אדם לא מכשירים על סוללות (אגב יש כאלה אם את כ"כ ....) ועוד משהו - אני מצטערת אם קודם הייתי תוקפנית. את כאמור מזכירה לי חברה טובה שלי. אני לא אוהבת להגיד לאנשים את מה שהם רוצים לשמוע - כי אין בזה טעם. ראיתי הודעות קודמות שלך - בהן את מדברת על הרצון לעזוב ולהתגרש וכו'. תבדקי מה את באמת מרגישה. אם את באמת רוצה לעזוב - אין פלא שכל דבר בו מרגיז אותך. אם את בסה"כ רוצה לחיות חיים זוגים יותר טובים. תהיי קודם את יותר טובה יותר טובה לעצמך. יותר טובה אליו. תזכרי - יום אחד לפני כמה שנים, את בחרת אותו. תנסי לזכור למה. תנסי לזכור איזה יחס קיבלת אז - מה הביא לזה ואולי - יהיה טוב. באהבה - אל תביטו אחד לעיני השני תביטו יחד לאותו כיוון. |מה יהיה טוב ? איזה יהיה טוב? יהיה נפלא!!!
|

blackcat2

New member
למה שלא תספרי את זה לא?

למה את מספרת לנו? למה שלא תספרי את זה לא? זו נראית לי מריבה יומיומית ופשוטה. הוא עצבני עליך. יכול להיות שבצדק ויכול להיות שלא. דברי איתו בנועם ותנסי לשאול אותו לפשר ההתנהגות שלו ותסדירי איתו את הענין. זו בעיה מאד פעוטה בייחוד לנוכח העובדה שאת כל הזמן קוראת לו יקירי.

למעלה