סיטואציה ראשונה

lilith93

New member
סיטואציה ראשונה

אז ככה אני נותנת לכן סיטואציה, (גם לבנים) ואתן צריכות לגלגל אותה ולפתור אותה.. אתן יכולות לשאול שאלות ואני יענה יש כבר סוף שבחרנו נראה אם תצליחו להגיע אליו יש בחדר שלי מן מסדרון בין הקיר הפנימי לחיצוני.. בלילות האחרונים אני שומעת שריטות ודפיקות על הקיר (הוא מעץ) .. שאלות שעליכן לענות עליהן *מה יכול להיות היצור שבקיר שלי? *איך נפתרים ממנו? תזכרו צריכה להיות עלילה לסיפור לא רק תשובה שטוחה נמק הסבר ופרט בגרות בהיסטוריית העל טבעי.. בהצלחה

משי22

New member
המשך../images/Emo26.gif

(אבישג, מקווה שלזה התכוונת... תקני אותי אם אני טועה
) בדיקה מהירה באתר Ghostfacers.com גלתה לי שיתכן שבבית שלי שוכנת רוח רפאים. אמנם החבר'ה מהאתר לא נראו לי לגמרי שפויים, אבל עדיף לא לקחת סיכון. לכן כעת אני דואגת לישון כשקית מלח מונחת ליד המיטה. אומרים שזה מרחיק רוחות. הבעיה היא שלמרות שאני לא רואה את הרוח, הרעשים לא נפסקים! באתר כתוב שכדי להפטר סופית מרוח צריך למצוא את השרידים שלה ולשרוף אותם. אבל איך לעזאזל אני אמצא את השרידים האלה? אני אפילו לא יודעת מי זאת הרוח הזאת!!! תורכם..

ANGELUSPIKE

New member
דבר ראשון הפכתי לבן../images/Emo6.gif

שני בחורים צעירים הגיע לשכונה שלי הם טוענים שהם סוכני FBI אבל אני בספק אם זה נכון, בכל מקרה הם טוענים שהם יכולים לעזור לי בעניין עם הרוחות שבקיר, אז אמרתי להם שהם יכולים לנסות לעזור, יותר גרוע כבר לא יכול לקרות, האומנם?

lilith93

New member
טוויסט בעלילה

מתתי, הגופה מרותשת המון דם בכל מקום, מלח וכו' הרמז היחידי הוא שעון זהב שנשאר יבש ולא נראה שייך למקום..

למעלה