סיטואציה מוזרה

סיטואציה מוזרה

היום עבדתי בחנות הנחמדה שאני עובד בה.. אחרי הרבה זמן שלא עבדתי..

המנהלת שלי טפלה באיזה לקוח שביקש עזרה. לא כ"כ התייחסתי אליו. עבורי הוא היה עוד לקוח, אולי כי היתה איתו ילדה קטנה.
היא בקשה ממני לעזור לו, כיוון שנאלצה לעשות משהו אחר.
עזרתי לו.. חפשתי את הפריט ומצאתי לו.. הגעתי לסוף החנות כדי לתת לו אותו - ופתאום קלטתי. הבחור מדהים.
נראה בן 30 בערך.. (אני ממש נמשך למבוגרים ממני
)

נתתי לו את הפריט והלכתי..
כשהוא הגיע לקופה, הוא פגש מישהו שהתחילה לחפור לו ולחפור לו ולחפור לו.. כל כך נהנתי להסתכל עליו, שלא טרחתי להגיד לו שאני ממתין רק לו. פשוט הסתכלתי עליו והעמדתי פנים שאני מתעסק בדברים אחרים.

כאשר הוא התעורר סוף סוף והבין שאני מחכה לו - הוא שילם. ארזתי לו את הכל בשקית ומסרתי לו. הוא לקח את השקית תוך כדי מגע קטן בינינו. הוא הסתכל לי בעיניים, וקרץ..
הוא הלך ברוורס לכיוון היציאה - תוך כדי המשך הסתכלות בעיניים שלי - ושוב קרץ.
אני הופתעתי. פשוט הופתעתי..
הוא חזר לחנות לבקש כרטיס ביקור - מסרתי לו את הכרטיס ושוב, הוא לקח את הכרטיס תוך כדי מגע (הפעם יותר אגרסיבי) ושוב הסתכל עלי בעיניים. ממש בהה. שוב קרץ.
התחלתי לרעוד, התבלבלו לי המילים.. יצאתי מאיזור הקופה כדי לסדר את החנות ושוב הוא היה שם.. התחיל לדבר איתי.. נראה היה כאילו הוא נשאר במיוחד בשבילי. דברנו על הא ועל דה ולא על הקריצות ולא על המגע ולא על כלום!
אח"כ נאלצתי לעזור ללקוחה והוא היה לידי-לא-לידי. פשוט אמרתי לו "איך ידעת?" והוא פשוט חייך ואמר: "מה ידעתי?
"
והיה צריך ללכת.. הילדה עשתה לו בעיות.
זה היה כ"כ מוזר.

סיטואציה מוזרה.. בחיים לא הייתי באחת כזאת.
לפחות זכיתי לראות בחור יפה כמוהו. הלוואי שאראה כך כשאגיע לגילו.

זהו!

Uri04

New member
אולי נכנס לו משהו לעין...

סתם, אני מניח שהוא רצה את המספר שלך, אבל לא העז על יד הילדה.
אם פירשת נכון את הקריצות וההתנהגות הכללית (כלומר, אם מה שכתבת אכן התרחש אחד לאחד במציאות, ולא מה שאתה חושב שקרה) - הוא עוד יחזור, ויהיה לכם סקס סוער במחסן של החנות.

אני הייתי שמח אם היה בא שוב

הייתי מאוד רוצה לדבר איתו.. ובאמת רק לדבר.

וחוצמזה, הוא היה יפה כל כך.. שלא משנה מה, לפחות שיהיה בחנות!

וקרעת אותי עם המשהו שנכנס לו לעין..

אם בני 30 מבוגרים, מה יגידו בני ה50+ כאן?

זה מיועד לכל אלה שקוראים לי זקן ממורמר כאן בפורום. ;-)
בקשר לסיפור שלך
או שכן או שלא
ואם נתת לו כרטיס ביקור שלך? אז אם יתקשר אז כן ואם לא יתקשר אז לא :-):
ולגבי החוויה, נהדרת, נכון? זה אשכרה מוציא אותך מאזור הנוחות אל האזור של הבעירה הפנימית, זקפות בלתי רצויות, חלומות לוהטים - נו טוב, ככה זה אצלי. |פרח|

יואואואו!!! פגשתי אותו!!!

היום הייתי בלימודים.. התחלתי אותם לא מזמן.
פתאוםפ קלטתי בחור שעובר לידי.. משהו בו היה נראה לי מוכר אבל לא הייתי בטוח.
פתאום הוא הסתובב אלי ובהה בי. החזרתי לו מבט ואמרתי "אתה הלקוח שלי?"

הוא זיהה אותי מיד ודיבר איתי.. אמר שנראיתי לו מוכר עכשיו וכנראה כבר אז בחנות נראיתי לו מוכר..
עניתי לו שקבלתי כבר הרבה משפטים כמו "אתה נראה מוכר" ואז הוא ענה "כן.. אתה נראה טוב" (לא כ"כ הבנתי מאיפה זה הגיע)
החלפנו מספרי טלפון.. אולי נשב על קפה יום אחד.

הוא כל כך יפה..

Uri04

New member
איזה יופי

אמרתי לך - יהיה סקס סוער. ואם לא במחסן של החנות, אז בספריית המכללה...

למעלה