סיטואציה מוזרה
היום עבדתי בחנות הנחמדה שאני עובד בה.. אחרי הרבה זמן שלא עבדתי..
המנהלת שלי טפלה באיזה לקוח שביקש עזרה. לא כ"כ התייחסתי אליו. עבורי הוא היה עוד לקוח, אולי כי היתה איתו ילדה קטנה.
היא בקשה ממני לעזור לו, כיוון שנאלצה לעשות משהו אחר.
עזרתי לו.. חפשתי את הפריט ומצאתי לו.. הגעתי לסוף החנות כדי לתת לו אותו - ופתאום קלטתי. הבחור מדהים.
נראה בן 30 בערך.. (אני ממש נמשך למבוגרים ממני
)
נתתי לו את הפריט והלכתי..
כשהוא הגיע לקופה, הוא פגש מישהו שהתחילה לחפור לו ולחפור לו ולחפור לו.. כל כך נהנתי להסתכל עליו, שלא טרחתי להגיד לו שאני ממתין רק לו. פשוט הסתכלתי עליו והעמדתי פנים שאני מתעסק בדברים אחרים.
כאשר הוא התעורר סוף סוף והבין שאני מחכה לו - הוא שילם. ארזתי לו את הכל בשקית ומסרתי לו. הוא לקח את השקית תוך כדי מגע קטן בינינו. הוא הסתכל לי בעיניים, וקרץ..
הוא הלך ברוורס לכיוון היציאה - תוך כדי המשך הסתכלות בעיניים שלי - ושוב קרץ.
אני הופתעתי. פשוט הופתעתי..
הוא חזר לחנות לבקש כרטיס ביקור - מסרתי לו את הכרטיס ושוב, הוא לקח את הכרטיס תוך כדי מגע (הפעם יותר אגרסיבי) ושוב הסתכל עלי בעיניים. ממש בהה. שוב קרץ.
התחלתי לרעוד, התבלבלו לי המילים.. יצאתי מאיזור הקופה כדי לסדר את החנות ושוב הוא היה שם.. התחיל לדבר איתי.. נראה היה כאילו הוא נשאר במיוחד בשבילי. דברנו על הא ועל דה ולא על הקריצות ולא על המגע ולא על כלום!
אח"כ נאלצתי לעזור ללקוחה והוא היה לידי-לא-לידי. פשוט אמרתי לו "איך ידעת?" והוא פשוט חייך ואמר: "מה ידעתי?
"
והיה צריך ללכת.. הילדה עשתה לו בעיות.
זה היה כ"כ מוזר.
סיטואציה מוזרה.. בחיים לא הייתי באחת כזאת.
לפחות זכיתי לראות בחור יפה כמוהו. הלוואי שאראה כך כשאגיע לגילו.
זהו!