סיטארה - ארוחה קלה

גסטרו

New member
סיטארה - ארוחה קלה

בעבר הייתי בין אוהדי המקום , לאחר שנודע לי על יחס לא יפה לאחד מעובדי המטבח - חדלתי מלבקר במקום. אבל- היום היה יום כייף עם בת ה 10 ולצהרים בקשה לאכול בסיטארה - את הפוקצ'ה ואת הצ'יפס. בשעה 13.30 - המרפסת בחוץ ריקה (של טורקיז , השכנה,מפוצצת) , בפנים מוסיקה קולנית מדי ומיקום ממש מתחת למזגן הוציאנו החוצה. (וכרגיל, איך שאנחנו מגיעות למקום ריק- הוא הולך ומתמלא, נילי קוראת לזה אפקט הנחליאלי). העיסקית כוללת שתיה אחת , מנה ראשונה מתוך - סלט, מרק (דלעת וקוקוס היום) , קרפצ'ו או חציל קלוי , עיקרית- מחזה עוף (65) ועד דג נדמה לי (90 בערך) , המבורגר 75 . המחיר נקבע לפי העיקרית. אף אחת מהראשונות לא דיברה אלי וכך לקחתי פוקצ'ה סביח- מגיע מגש עץ עליו בצק דק , טעים עליו פרוסות חציל (אפוי, לדעתי) קלוף, ביצה קשה וטחינה ועל הכל זרויה פטרוזיליה. טעים מאד אבל יותר מדי לסועד בודד- עדיף לחלוק את המנה ולצרף סלט ירקות. את המחצית שהותרתי- ארזו במגשיות פלסטיק יפות ! נילי נהנתה מפוקצ'ת עשבי התבול וסימה כמעט את כל קערת הצ'יפס האדירה. עם כוס קולה לה ומים צוננים מאד לי- 97 לא כולל שרות שהיה טוב . הנוף- הים במיטבו כלול כמובן. על דלפק הכניסה קרצו לי מאפי שמרים דמויי שבלול - כנראה תהיה פעם נוספת בכל זאת. מאידך הורעו תנאי החניה במקום- במקום מגרש הטרשים , נסלל מגרש חניה - 20 שח.

Forum User

New member
מעניין...

גם אנחנו מנהלים מערכת יחסים משונה עם סיטארה, מצד אחד יופי של מקום מצד שני מיקום בעייתי אידיאולוגית, ולמרות הקרבה לים לא מרגישים אותו מספיק. והחניה, באמת מעצבן. (פוקצ'ה סביח היא גם המנה המועפת עלי שם, אבל חייבת לציין שאני אוכלת את הטופינגס ומשאירה את רוב הבצק שהוא בד"כ עבה מדי לטעמי...) אכלנו שם לאחרונה ארוחת בוקר מצויינת גם אם יקרה: הצעיר בחר את הצרפתית, עם הפרנצ' טוסט. הוא שתה את המיצתפוזים ואני שתיתי לו את הקפה. אבא שלו נהנה מאוד ממנת המוזלי גרנולה הנדיבה שהשביעה אותו כ"כ שהוא לא אכל כלום עד הערב. ישבנו בפנים, רגע לפני שפתחו את הבר מאחורי הדלתות המסקרנות, כי בחוץ לא היה מקום (ארוחת בוקר ביום שישי - כל השולחנות היו מוזמנים). תגידי, כשהמוזיקה קולנית מדי אתם לא מבקשים להנמיך? וכשהמזגן חזק מדי כנ"ל?

גסטרו

New member
דוקא הקרבה לים היא הסיבה הראשונה

שלי להגיע למקום- יופי של תצפית על הגלים. לגבי המזגן- ישבנו בשולחן זוגי קטן ליד דלת היציאה למרפסת והמזגן היה ממש מעלינו . החלק הפנימי יותר- מיועד למעשנים כמדומני . ולגבי מוסיקה- אם היינו מחליטות להשאר בפנים , הייתי מבקשת להנמיך . חוץ מזה המטבח שם מאד יצירתי- ה"מיוחדים" של היום היו בהחלט מיוחדים ולא שיגרתיים. כמובן שהמלצרית מדקלמת אותם ללא ציון מחיר.... כך בעבר הוזמנה מנת אספגרוס ורק עם קבלת החשבון התברר שמחירה כ 50 שח - הרבה מעל למשוער.

meravbr

New member
עוד דרך לעשות כסף ../images/Emo4.gif

הזכרת לי את חניון החול ליד ארקפה ברחובות (הייתי שם כמה פעמים בחודשים האחרונים, רופא השיניים המדהים שלי נדד לשם, המלצות במסרים
) - לפי שנה-שנתיים הוא היה חינם, בחודשים האחרונים מישהו שם שם בודקה וגובה כסף, וכמובן שזה לא חניון רישמי אלא משהו פרטץ'. מזל שאני באה אחה"צ והכל כחול לבן מסביב ויש איזי פארק, אבל זה בטח לא מזל למי שעובד שן ואין לו חניה מוסדרת.... סיטארה לא עושה לי את זה, סורי. מעדיפה את בויה - אותו יוקר מחיה, ורואים את הים קרוב יותר, ושם אפילו החניה חינם עד 20:00 בערב (למרות רוגוב היום שלא ממש מתלהב...)

למעלה