סיור מוחות...

דליילה1

New member
סיור מוחות...../images/Emo13.gif

צהריים טובים לכולם, יש לי במקרר קופסת גבינת קוטג', כמה כרישות, פטריות טריות, שמנת מתוקה, ושמנת חמוצה שבכולם כבר ממש כדא להשתמש אחרת אאלץ לזרוק.... יש למישהו רעיון נחמד למתכון המשלב את המרכיבים האלו - או לפחות חלק? משהו קליל לארוחת ערב. תודה מראש! דליה

clcl

New member
מתכון: מאפה כרישה ופטריות

מתכון: מאפה כרישה ופטריות מצרכים מתכון של בני סיידא 50 גרם חמאה 2 כפות שמן זית 1 בצל גדול קצוץ דק 3 כרישות קצוצות ( החל ק הלבן בלבד ) 1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות מלח, פלפל שחור 1 גביע קוטג’ 5% 1/2 גביע גבינת לבנה 5% 1 גביע גבינת שמנת בטעם טבעי 1/2 כוס שמיר קצוץ 3 בצלים ירוקים קצוצים דק 4 כפות קמח 4 ביצים 4 כפות עגבניות מיובשות קצוצות דק תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ משומנת אופן הכנה: 1. ממיסים במחבת חמאה ושמן, מוסיפים בצל וכרישה ומטגנים 10 דקות. בוחשים מדי פעם. 2. מוסיפים את הפטריות מתבלים במלח ובפלפל ומטגנים עוד 5 דקות. 3. מסירים מהאש מעבירים לקערה ומצננים. 4.. מחממים תנור לחום בינוני ( 180 צ. ), מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים טועמים ומשפרים תיבול. 5. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 45 דקות, עד שהמאפה מזהיב. הערות: מגישים עם סלט ירוק. הערות: מקור המתכון: בני סיידא

silvey

New member
../images/Emo8.gif - הלכתי לחפש...זה מה שמצאתי...

סיעור מוחות - כך קוראים ל- brain storm בעברית(באנגלית זה נשמע יותר טוב). ... סיעור מוחות הינו במהותו צורה של חשיבה קבוצתית, נוהל לגיוס משאביה היצירתיים של הקבוצה לפתרון ... ותשובה - אפשר להכין פשטידה של כרישה או בלעדיה, פשטידת פטריות או פטריות עם תירס. קמח יש? למשל, פשטידת פטריות/נירהמ1 מומלצת בחום. חומרים לתבנית פאי מסולסלת או לתבנית פיירקס מלבנית: 1 סלסלה של פטריות שמפיניון, נקיות, חתוכות לפרוסות בעובי בינוני 2 בצלים בינוניים פרוסים דק 4 ביצים סופר טריות 1/2 כוס פירורי לחם לא מתובלים (יש מספיק תבלינים בפשטידה) 2 גביעי שמנת חמוצה – 1 גביע קוטג' מלח, פלפל גרוס טרי, מעט עשבי טוסקאנה (נמצא במדף התבלינים בסופר) שמן קנולה לטיגון ההכנה: - במחבת עם קצת שמן לטגן בצל קצוץ עד להזהבה – להוציא מהמחבת - לטגן את הפטריות עד להזהבה - להעביר לקערה את הבצל והפטריות, הביצים, פירורי לחם, שמנת חמוצה, קוטג', פלפל שחור, מלח ומעט עשבי טוסקנה ולבחוש היטב. - להעביר את התערובת לתבנית משומנת, ליישר - לפזר מעל מעט עשבי טוסקנה - לאפות בחום בינוני עד להשחמה. הערות: מקור המתכון: נירהמ1 - עצמי

דליילה1

New member
תודה רבה על ההצעות

ועל תיקון השגיאה...באמת חשבתי שאומרים סיור...:p clcl, המתכון של פשטידת הכרישה והפטריות נשמע לי מצויין. ינוסה הערב! תודה!

דליילה1

New member
ושאלה לא קשורה-

למה לא הולך לי עם הסמיילים האלה? אני לא מצליחה להוסיף אייקונים - מישהי יודעת איך פותרים את הבעיה? תודה!

pirge

New member
דליילה, תקישי על הסמיילי עם העכבר,

אבל בצד ימין שלו. של העכבר. ותקישי ....פתח קישור וזהו...... הצליח? בבקשה.

דליילה1

New member
מנסה...../images/Emo13.gif

לך פירגה! לא יודעת למה קודם זה לא עבד. עכשיו גם כשאני לוחצ רגיל זה עובד (כלומר לחצן שמאלי.) עכשיו בטח אתחיל להתלהב...

ערב טוב פירגה ראיתי שרשמת איך שולחי

שולחים סמיילי עשיתי כמו שרשמת בצד ימין של העכבר ואני לא מצליחה לא משמאל ולא מימין אם יש אפשרות אחרת אודה לך על תשומת הלב ותודה מראש והמתכונים שלך מעולים ומככבים אצלי בבית וגם בגן של אחותי תודה מקסימה.

pirge

New member
תלחצי על הסמיילי שבחרת בצד ימין

של העכבר ואחר כך ...פתח קישור. תנסי שוב. לא מכירה עוד דרך.....סליחה. תודה רבה לך ולאחותך על המחמאות.

תודה פירגה אבל משום מה לא מצליח לי

יוצא לי או מילה או סימן אבל לא הסמיילים תודה בכל מקרה

דליילה1

New member
גם לי עכשיו לא מצליח (פרצוף עצוב)..

פירגה, כנראה קודם משהו במילים שלך עשה כישוף וזה עבד לרגע... תשלחי לי עוד אחד?? (קריצה)...

bigjack

New member
פירגה../images/Emo124.gifאפשר יותר בקלות

כשלוחצים על "הוסף סמיילים וסימנים לתוכן (או לנושא)" נפתח חלון עם כל הסמיילים של תפוז, לחיצה כפולה עם הלחצן השמאלי של העכבר על הסמיילי תשגר אותו ישירות למקום שבו הסמן של הכתיבה היה לאחרונה.

clcl

New member
טוב..נו.. אז עכשיו יהיה סיור סוער:-

:- :- :- :- :-

למעלה