סיור אלים

סיור אלים

סיימתי את יום העבודה ,חזרתי הביתה אישתי היתה בחדר השינה שלנו איפרה עצמה מול המראה. מייד ראיתי שיש לה מצב רוח לוחמני. מאותם מצבי רוח שאני מת עליהם. זה קורא לה פעם בחודש לערך. ביד אמונה היא הדגישה את הקוו סביב שפתיה האדומות בכהה. עיניה היו בכחול רגוע סומק בלחייה. מראה קצת זנותי ,אהבתי את היופי שלה. החלפנו מבטים ללא מילים .ידענו במה מדובר. למותניה היתה חצאית מיני שחורה מבריקה עירומה היא היתה מיתחת. חולצה קלה אדומה בקושי כיסתה את שדיה הכבדות. רציתי ליטרוף אותה שם ובמקום. מבט אחד שלה שם אותי במקומי תמתין לסוף. מה היום שאלתי. אתה הנהג אף מילה אני אכוון אותך. פנינו לצאת מהבית רציתי לחבק אותה. כל כך מושלמת שבא לי ליגמור את העיניין שם ובמקום. כרחתי ידי סביב מותניה והיא דחפה את ידי וסיננה אערב אני לא שלך. ניכנסנו לרכב שעת ערב היתה . השמש שקעה לא מיזמן. קצת קריר ערב ניפלא פנסי הרחוב כבר דלקו. סע לדרום העיר ,התנעתי וכיוונתי פעמינו לדרום. מוזיקה של טראנס היתנגנה אישתי נעה בקצה. השפלתי מבטי החצאית עלתה מעט ערוותה הגלוחה היתה גלויה. היא לא עשתה דבר להסתירה. עצור לידו פסקה עצרתי ליד בחור שהלך לצד הדרך אישתי פתחה חלון. חמוד אפשר לדבר איתך שאלה. הבחור היה נאה למראה שחום וגבוה. המחסוף בחולצתה פתח לפניו מראה לקימורי שדיה . יפות שאלה אותו ידה החליקה על בין שדיה מלטפות. לרגע היתפשתה הפתאה על פניו לאחריו היתאשת. ידו החליקה לתוך חולצתה חפנה את שדיה. ידה פתחה את חגורת מיכנסיו מיששה את זינו נבעד לבד המיכנסים. היה לו כלי מרשים בגודלו. היא פתחה את מיכנסו הם הישתלשלו לברכיו את מבושיו כיסו תחתונים זעירות. הכלי שלו הלך ותפח ידה חפנה את עשכיו זינו פרץ מתוך הבד הזעיר ונעמד מתריס אל מול פניה. אישתי לא היססה וראשו היה כבר בתוך פיה ידה לחצה מיששה סרטה את עשכיו פיה מלא נהימות של היתרגשות בקעו מגרונה.ידה השניה ליטפה ערוותה אצבעותיה דחפו וליטפו את עצמה. זינו היה כבר במחצית הדרך לגרונה ידיו הגדולות אחזו בחוזקה בשערה הוא ניכנס ויצה ליגרונה התנופות חזקות. ידה לחצה על עשכיו בתנועות חליבה לרגע הוא קפא במקום ולאחרין הטיל מיטענו לתוכה זירמה לבנה פרצה מצידי פיה וירדה על צוורה. הוא המשיך ודחף את ראשה עד ששפתיה נגעו בתחתית הכלי שלו כך נישאר לכמה פירכוסים אחרונים ושיחרר את ראשה. הכלי שלו יצא בתנועה גדולה מפיה זירעו היה בכל מקום. אישתי היתה בשלבים אחרונים של אוגזמה עצמית. כל העט לא ראינו את פניו הוא עמד כך מחוץ למכונית ואישתי ממושבה עשתה את שעשתה. תמשיך היא אמרה לי סע הלאה. נסענו במראה ראיתי אותו רוכס מיכנסיו. סביב פיה ועל צוורה היה מרוח זירעו חולצתה הוכתמה . בתא הכפפות אישתי מצאה טישו לנגב את עצמה לנקות חולצתה . במראה שבסך שמש היא תיקנה את השפתון . ידעתי שבכך לא היסתיים הערב. בידידות לכל הפורום.

מפרגן יקר.....

ראשית אתחיל בכך שאני אוהבת לקרוא את הפנטזיות <?!> שלך...... שנית אומר מה עם קצת פירגון לך? הייתי רוצה לעשות לך את כל הדברים שאישתך עושה לאחרים .....לא מקבלת את זה שהפירגון הינו חד-צדדי.. בכל אופן קבל ח-ח על התיאורים הממשיים שלך!
עם הרבה חום.....ולחות. פאני.

*g99

New member
שלום לך....

כ"כ הרבה זמן חיכיתי שתכתוב... והאמת,היה שווה,תראה איזה סיפור חם!!! כ"כ חם שאפילו מקלחת קרה לא תרגיע אותי!!! איזה כיף לאותו בחור שטייל לו,הוא זכה ובגדול!!! יש לך עוד סיפורים??? g99...

המשכו של סיור אלים

סע לירקון סיננה בין שפתיה. בלי אומר ביצעתי סיבוב פרסה וחזרתי לכיוון רח הירקון. התנוע החלה להיות יותר ויותר צפופה מכוניות עם צעירים שעטו הכביש . החצאית היתה עדין מורמת ערוותה גלויה לעיני ,שלחתי יד ללטפה. ידה תפחה על ידי הערב זה לא שלך כאבתי והבנתי. הגענו למיגרש החניה הגדול שאל מול הים המיגרש היה חשוך ומלא במכוניות עצור פקדה , חבורה של צעירים עמדו ושוחחו בהיתרגשות אחד עם השני חמישה במיספר גברים בשנות העשרים שלהם.אישתי פתחה את החלון היי חמודים איפה אפשר לבלות כאן שאלה. איתנו ענו בצחוק. אישתי פתחה את הדלת ויצאה אליהם. ראיתי איך החיוך שלהם מפנה מקומו למבט של הפתאה. ערותה ניגלתה בחתף לעיניהם באור המכונית. נעמדה מולם וישרה את החצאית. נישענה עם ישבנה על כנף המכונית והחלה לשוחח איתם .שיחתם היתה ערה לא שמעתי כלום. כיביתי את המנוע והיתרווחתי במושב. ממושבי ראיתי אותם מצחקקים חמישתם עמדו סביבה אחד העיז וחיבק את כתיפה . אישתי שלחה יד לכיוון מיכנסין ומיששה את הכלי שלו , כולם צחקו הוא פתח את חגורת מיכנסים והתיר מיכנסיו לא ראיתי הרבה ממקום מושבי אבל מהר מאוד אישתי היתה על בירכיה מולו. שאר הבחורים החלו ליפתוח את מיכנסיהם. אישתי אחזה בשני בחורים נוספים אחד בכל יד . הראשון נע בתנועות חזקות ראשו היה מוטל לאחור הוא קפא רגע על מקומו ולאחריו פינה מקומו לאחר. אישתי היתרוממה ונישכבה עם ביטנה על מיכסה המנוע הבחור תפס את מקומו מאחור ראיתי את הפנים שלה מיתאוותים הכאב ולאחר מיכן מבטה מזוגג. שמעתי אותה גונחת מבעד לחלון הפתוח. תנועותיו היו פראיות וקצובות ראיתי איך אוגזמות שוטפות את אישתי בחוזק שלא ראיתי בעבר. הבחור פרק מיטענו עמוק בישבן שלה ויצא. מישהו הפך אותה על גבה נעמד בין רגליה בשתי ידיו לקח את רגליה והניכם על כתיפיו. אישתי שכבה כך מטלטלת ראשה מצד לצד. שני נעמד על בירכין על מיכסה המנוע לצידה ודחף את הכלי שלו לפיה. בלי אותר היא פתחה את פיה ולקחה מחצית ממנו . הבחור שדפק אותה נע בתנועות גדולות ורחבות היה ברור לפי התנועות שיש לו כלי ממש גדול ניראה כאילו לא ניגמר לו. הבחור שהיה בפיה יצא בפיתאומיות זירמתו היכתה בפניה הוא המשיך בכמה מתחים חזקים לרוקן את עצמו זירעו הותז על השמשה הקידמית ועל מיכסה המנוע. שערה היה רטוב פניה לבנות ובוהקות מיזרע.הבחור שדפק אותה ביצע תנוע רחבה אחרונה והחל ליפלוט אישתי גנחה בחוזקה כל עות עט אורגזמות שטפו אותה אחת אחרי השניה. אבחור האחרון תפש את מקומו וחדר בחוזקה ניכנס ויצא במהירות כל תנועה שלו גרמה למכונית לישקוע. הבחורים מיסביב החלו להיסתדר .זוג עבר הפנה מבטו במבוכה . הם ניכנסו למכונית שלהם והיסתלקו בחופזה . באורות המכונית ראיתי את אישתי מותלת על מיכסה המנוע זרע כינה את הפנים שלה ערוותה היתה רטובה הבחור ניכנס ויצה בקצב רצחני . באחת קפא על מקומו והחל לישפוך את מיטענו לתוכה. לקח לו כמה רגעים להירגע . הוא יצא אישתי היתישבה על מיכסה המנוע ללא אומר הבחור היסתדר גם הוא . חמישתם הזמינו אותה לבלות איתם את הערב בדיסקוטק בקרוב. אישתי סירבה והם הלכו לדרכם .היא החליקה ממיכסה המנוע למידרכה נעמדה בקושי על רגליה סידרה את וסידרה את עצמה. פתחה את הדלת והיתישבה במושב האחורי. ריח של זרע עמד באוויר . בלי אומר העברתי לה את חבילת הטישו . מספיק להיום שאלתי שנחזור הביתה? תמשיך לרמת גן . אמרה . הנעתי את הרכב ויצאת ממיגרש החניה חמשת הבחורים צעדו לפנינו . משוחחים בעירנות היה ברור שהם מחליפים חוויות. עברנו לידם הם ביקשו לעצור עמדתי. אישתי פתחה את החלון אפשר לקבל את הטלפון שלך שאל אחד מהם . אישתי לקחה את ידו ורשמה את המיספר בחופזה . יצאתי לכביש נסענו מיבלי לדבר . אישתי היסתדרה מאחור במראה ראיתי איך היא מנגבת עצמה מיתאפרת ומחזירה את מצבה לקדמותו. יש לנו עוד ערב ארוך היתאזר בסבלנות אמרה חרישית. בידידות לכל הפורום.

Straw

New member
תמיד תענוג לקרוא את הודעותיך

למרות שגיאות הכתיב שלפעמים מהוות אתגר .....

למעלה