סיוע לשכן אגרן

מישל12ל

New member
סיוע לשכן אגרן

צריכה מידע בנוגע להתמודדות עם פינוי דירה של אדם אגרן, מדובר על שכן שלי.
המצב שלו לא טוב עקב השנים, הוא פיתח מעין אגרנות כפייתית. והגיע הזמן לעזור לו.

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי מישל

קודם כל כל הכבוד על ההצעה לעזור לו. אני מציעה תנסי עם שרותי הרווחה או אפילו עם פסיכולוג. לא קל לשכנע בן אדם אגרן להפטר מדברים, וזה צריך להיות בהסכמה איתו. אם הוא רוצה אז שאפו. אבל חשוב שהוא ינסה טיפול כי אתם יכולים להפטר מדברים והוא יחזור לאסוף שוב אחרי זמן מה.
תעדכני אותנו.

ליאור1127

New member
הצעה

הי מישל, על מנת לעזור לאדם אגרן הכי חשוב שהוא יאשר את העזרה ויסכים לקבל אותה.
טיפול הוא בהחלט הפיתרון הטוב ביותר, אבל בטיפול כמו כל טיפול מדובר בתהליך, תהליך הוא דבר שלוקח זמן וכדאי שהשכן באמת ישלים עם האגרנות עליו להיות סובלני ולא להתייאש.
אני הייתי ממליץ לך (באישורו כמובן) להביא חברה לפינוי תכולת דירה.
יש הרבה חברות בתחום שמתעסקות בדברים שכאלו.
[URL]http://www.adigalit.co.il/%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%94/[/URL]

orenkosto206

New member
תפנה לשירותי הרווחה ותפנה חפצים מהדירה

מישל, אתה חייב לפנות לשירותי הרווחה בעירייה. הם מנוסים במקרים מהסוג הזה ויכולים לעזור לו בודאות. אתה גם לא רוצה להגיע למצב של מפגע תברואתי שמסכן את השכנים בגלל אגירה של אשפה שתמשוך מכרסמים וכל מיני חרקים שלא נעים להיתקל בהם. אני ממליץ לך לפנות גם לחברה לפינוי דירות שתעזור בתהליך בפינוי החפצים, כמובן שבשיתוף פעולה עם השכן האגרן שלך...
אתה יכול להסתכל על החברה הזאת ולפנות אליהם: http://www.pinui-bazman.co.il

שי בר אל

New member
יצא לי להתמודד עם מקרה דומה לפני כמה שנים. בהתחלה ניסיתי לעזור לו בעצמי לסדר אבל מהר מאוד הבנתי שזה מעבר ליכולת של אדם אחד אז חיפשתי חברה שיכולה לעשות את זה וזה באמת עזר. הם היו ממש סבלניים, נתנו לו להרגיש שהוא שותף להחלטות ולא כפו עליו כלום ובאמת עשו שם סדר חבל על הזמן. מעבר לפינוי עצמו הם גם דאגו לנקות ככה שהדירה ממש נראתה כמו מקום שאפשר לחיות בו.

אני יכול להגיד בלב שלם שעזרה שכזו יכולה לשנות לשכן שלך את המצב מקצה לקצה. לא רק שהדירה חוזרת להיות ראויה למגורים, גם תהיה לו הקלה אמיתית ויראו את זה עליו.

אם צריך אני באמת ממליץ עליהם:

למעלה