סיוע דחוף

shukib66

New member
סיוע דחוף

אנשים יקרים שבוע טוב ומבורך! ביתי בת ה9 זקוקה לניתוח דחוף להסרת גידול בעמוד שדרה. הרב פירר למי שמכיר ייעץ לנו לנתח בחו"ל מאחר ואין נסיון עדיין בתחום זה ובניתוח מורכב כזה עדיין בארץ. מסיבות כלכליות וחוסר אפשרות החלטנו לעשות את הניוח כאן באיכילוב אמצל פרופסור קונסטנטיני למי שמכיר. הניתוח וכל הכרוך עלול לקחת משו כמו חדשיים שבזמן זה נאלץ אני ואשתי לעזוב את העבודה ולהיות איתה. מי שמכיר אולי או יודע איזה גורם כל שהוא שיוכל לסייע לנו בתקופה הקרובה בלבד בכלכלת הבית והוצאות נסיעות לאיכילוב שזה המון במצבנו הכללי נודה לו מאוד בברכת שבוע טוב לכולם

מיוליקה

New member
לא מכירה. החלמה מהירה ורק בריאות

rnavina

New member
לא מכירה. הרבה בריאות! שמעתי על קונסטנטיני

שהוא מעולה.

שלום לך

מקווה שהניתוח יצליח ושהילד יבריא. לא הבנתי את הבקשה? את מבקשת עזרה כספית או עזרה פיזית בבית? יעזור אולי אם תשאירי כאן אפשרות ליצירת קשר בהצלחה

shukib66

New member

האמת שאנו יותר זקוקים לעזרה כספית או עם מוצרי צזון כדי לעבור את התקופה הקרובה בלי להכנס לחובות מיותרים . אני מודה לך על ההקשבה וההתייחסות. אם יש לך רעיון כלשהוא בעניין אשמח. בעניין היצירת קשר... אמת אני די מתביישת למסור... מעולם לא חלמנו שנגיע לזה.. אבל אם יהיה משו ספציפי שמוכן לסייע אחשוף הכל. תודה רבה

shukib66

New member

שבוע טוב מיקסי.אני גרים בביתר עילית בסמיכות לירושלים

מיקסי10

New member
שיהיה לכם בהצלחה

ורפואה שלמה. אני לא מאיזורכם אז לא מכירה כל כך. אבל תנסו לברר לגבי עמותות שעוזרות. לדעתי גם בבית החולים יכולים לספק לכם מידע כזה

שhira

New member
המון בריאות ושיעבור מהר

לצערי לא יכולה לעזור יותר מידי אבל.. אני מניחה שבבית חולים יוכלו להפנות לעמותות אולי דרך העיריה ויש כאן בתפוז את פורום תרומה לקהילה שהמון פעמים העברתי דרך משתתפים שם דברים לאנשים שהיו זקוקים להם באותו זמן. (מנסה להגיד שאני יודעת שזה קשה לבקש אבל.. כל אחד יכול למצוא עצמו במקום שכזה במיוחד במקרה כשלכם שאינו תלוי בכם.. אז אל תתביישו) פעם אנחנו בצד הנותן ופעם במקבל מחזיקה לכם אצבעות

תבקשו פגישה עם העובדת הסוציאלית

של בית החולים. היא תוכל להפנות אתכם הלאה. יש הרבה עמותות והרבה אנשים שמתנדבים לעזור. יש גם גמ"חים בת"א שמוצאים לאנשים מקומות לינה סמוך לבית החולים. אם אתם לא מוצאים אותם אני אנסה לחפש רפואה שלמה

למעלה