סיוע בחיבור מסך עבור מצלמת רוורס

מאור kle

New member
סיוע בחיבור מסך עבור מצלמת רוורס

שלום לכולם,
אני חושב על רכישה של מצלמת רוורס לרכב ומסך עבורה (לא מסך במראה אלא מסך נפרד), יש לי כמה שאלות סנוג לחיבור הנ"ל, אשמח אם מישהו יוכל לעזור ואם מישהו התנסה במערכת דומה והתקנה שלה אשמח לכל דעה בנושא....
אז ככה - המסך מיועד אך ורק למצלמת הרוורס, כלומר אני רוצה שהוא יידלק רק כאשר אני משלב רוורס, מה שאומר שאצטרך להעביר לו חשמל כמו למצלמה - קרי מאור הרוורס, אני קונה מערכת אלחוטית כדי לחסוך לי את העברת החוטים ברכב -
1- מהיכן אני יכול לתת חשמל למסך פרט לאורות רוורס? האם יש מקום ב"קדימה" של הרכב שאוכל לקחת משם חשמל? (כמובן שיקבל מתח רק בעת חיבור שילוב לרוורס)
2 - בהנחה ולא אמצא פתרון ואצטרך להעביר חשמל למסך מאורות הרוורס - האם להעביר לו "פלוס ומינוס" מהאורות או רק פלוס ומינוס לקחת מהגוף?
3 - האם נדרש ממסר/ריליי לצרכנים הנ"ל?
4 - גם המצלמה וגם המסך מגיעים ללא פיוז - האם כדאי/מומלץ לחבר פיוז לפני כל אחד מהם?
ובכלל, יש למישהו נסיון עם הערכה האלחוטית כמו בתמונה המצורפת? אם יהיה "דיליי" מסוים של כמה שניות מרגע שילוב הרוורס עד לקבלת התמונה זה לא יהיה שווה לי לרכוש....
אשמח לכל דעה בנושא,
תודה רבה!

בתמונה הרכיב האלחוטי שאני מתכוון לרכוש....
אשמח אם למישהו יש המלצה למצלמה איכותית במחיר סביר, מחפש "מצלמת כפתור", כלומר כזו שמוטמעת בטמבון כמו חיישני רוורס...
רק חיוכים!

© DrorZi

New member
מינוס אין צורך לסחוב

תבדוק אם יש לך פיוז של האור רוורס מקדימה ושעובר בו זרם רק בשילו לרוורס, יכול להיות שזה הפתרון שיעזור לך גם מבחינת הפיוזים שדיברת עליהם.

דרור זי.

מאור kle

New member
איך מתחברים לתיבת הפיוזים?

אני לא רוצה לחתוך חוט מקורי ולהתחבר אליו, יש דרך אחרת להתחבר לתיבה? הוצאתי דיאגרמה של חיווט ברכב ויש פיוז של אור הרוורס בתיבה בתא במנוע, אני אמצא דרך להכניס החוט פנימה אבל מעניין אותי איך ניתן להתחבר לאיזור של הפיוז....
בכל מקרה המראה מיועדת להתקנה בצמוד למראה המרכזית בשימשה הקדמית, כך שאני לא יודע מאיפה "לקחת" מינוס, בכל מקרה אני אבדוק עם נורת ביקורת וכל זה, מקווה שאוכל להגיע לפח איכשהו מאזור מרכז השימשה הקדמית....
תודה על התגובה!

למעלה