סיוע בבחירת נגן

סיוע בבחירת נגן

שלום, אשמח לקבל המלצה לנגן שעונה על הפרמטרים הבאים 1. זכרון 8 GB עד 16GB 2. מציג תמונות וסרטים 3 . מסך 2.4 אינצ' או יותר 4. ידידותי ללא צורך בהמרת סרטים ומזוהה על ידי המחשב ככונן 5. סוללה עמידה שאינה דורשת רכישת תחנת כוח ניידת לטעינה אין סופית 6. רמקול חיצוני 7. רדיו 8. איכות ועוצמת צליל טובה 9. שיקלף לי בצל, לא עקרוני אבל יכול להיות נחמד מבורכים תהיו

or121210

New member
שני נגנים

IRIVER E100 1. זיכרון פנימי מירבי- 8GB (אפשרות הרחה בכרטיס microSD עד 8GB נוספים) 2. כן מציג תמונות וסרטים 3. מסך 2.4" 4. מזוהה על ידי המחשב ככונן, דורש המרת וידאו. 5. סוללה: 20 שעות אודיו, 7 שעות וידיאו (נתוני יצרן, לכן שסביר להניח שפחות.) 6. אם התכוונת למיקרופון, אז יש, אם לרמקול (פלט) אז אין. 7. יש רדיו. 8. איכות השמע (בניגוד לנגני אייריבר אחרים) בינונית 9.
מחיר (גרסת 8GB , החנות הזולה בזאפ): 499 ש"ח COWON D2 1. זיכרון פנימי מירבי-16GB (אם אפשרות הרחבה בכרטיס SD/SDHC עד 32GB נוספים) 2. מציג תמונות וסרטים ברזולוציה גבוהה (לא HD) 3. מסך 2.5" 4. מזוהה ככונן, מצריל המרת וידאו 5. סוללה: 52 שעות אודיו, 10 שעות וידאו (נתוני יצרן). בפועל קצת יותר מ-40 שעות אודיו ו-8 שעות וידיאו 6. עוד פעם, אם התכוונת למיקרופון, אז יש, אם לרמקול (פלט, מה שמוציא את הקול) אז אין. 7. יש רדיו וגם הקלטה מהרדיו 8. איכות שמע מעולה (בכל זאת COWON / IAUDIO), ועוצמה עד 50 (מידה של ה-D2) 9. עוד פעם,
(בצל שולט!) מחיר (גרסת 8GB, החנות הזולה בזאפ): 789 ש"ח מקווה שעזרתי
אם יש שאלות, אני לשירותך ד"א מאיפה בא הכינוי המיוחד?

חן חן על התגובות

1. אכן כוונתי לרמקול שמע חיצוני ללא צורך באוזניות (לשמוע חדשות במקלחת אם מסקרן אותך לשם מה...) 2. המחיר 499 שמצוין בזאפ מתברר כמטעה משום שבכניסה לאתר המוכרת המחיר נקוב לנגן 4GB ולא ל8GB 3. שני השמות היחידים שתפוז לא הגדיר כ"תפוס" היו השם הנוכחי או" תעלת ניקוז" מה שלא הותיר לי הרבה ברירות

or121210

New member
תגובה

1. מאוד קשה למצוא רמקול בנגן, וגם אז זה עם איכות שמע נמוכה ובנגן יקר (חוץ מב-ZEN STONE שבא בגרסאות 1GB ו-2GB בלבד). אני משתמש ברמקולים ניידים מעולים- JBL On Tour Plus, שיכולים גם להתחבר לחשמל. גם אותו אני ממליץ שתקנה בבאג. 2. סליחה על הטעות. אם כך, תקנה אותם בבאג שמחירו רק 10 ש"ח מבחנות השניה ברשימה. בבאג יש אחריות טובה וסניפים שפרוסים בכל הארץ 3.
מוזר

למעלה