סיון

• פותח הנושא tron
  • פורסם בתאריך

tron

New member
סיון

למדתי במכללת סיון עד לפני כחודשיים ואז עשיתי הפסקה מאילוצים שונים, כשביקשתי לחזור מההקפאה (דבר שעשיתי באישור של מקום הלימודים), נאמר לי שמכללת סיון אינה פועלת יותר במקום, ושאני לא יכול לחזור ללמוד. כשפניתי לסיון הם טענו שבחיפה זו היתה שלוחה של חברה בשם ווינהד שלימדו תחת השם סיון אבל איננה קשורה ממש (היה הסבר מתפתל כלשהו שלא זכור לי בדיוק מה היה טיבו).אז לסיכום, סיון אומרים החברה החיפאית אחראית לחיוב שלי תחת השם "ווינהד תוכנה", ושהם יפצו אותי, המכללה החיפאית טוענים שווינהד הם חברה שסיון הקימו עבור חשבונית ושאין קשר אליהם. אז איך אני מברר מי זה מי ואת מי אני אמור לתבוע?(במידה ואני אחליט לעשות כן).

igalgolan

New member
על חשיבות הקבלה

אם יש בידך חוזה בטח מופיע בו שם החברה אתה מערך. אם לא ואם קיבלת קבלה, והיא אצלך, מופיע עליה שם העסק לו שילמת. תמיד תוכל לתבוע לפי שם זה, ואת ההתפתלות תשאיר לשופט לפתור. יגאל גולן

תתבע אותם גם בשמי..

הבטיחו לי שיש מחלקה להשמת בוגרים ולא הייתה נותרתי ללא עבודה אחרי ששילמתי כל-כך הרבה כסף ואפאחד לא רוצה להעסיק אותי כי אין לי נסיון של שנתתים לפחות איזה עצבים חבל על הכסף.....

shaio

New member
תבע את כולם, ותן לשופט לעשות סדר

את המכללה החיפאית כמי שנתנה את שמה ועשויה להיחשב שולחת; את סיון כנ"ל; את כולן כשותפות בעסק משותף; את ווינהד כחייבת הראשית שחתמה איתך (אם חתמה איתך); ואת סיון כבעליה של ווינהד שהיתה "תכנון המס הפרטי" שלה עד שהחליטה לסגור אותו ולזמבר (או בלשון משפטית: לקפח) את הסטודנטים שלה. (אינני עו"ד)

למעלה