סיון א´ ב´

רעותי 16

New member
סיון א´ ב´

היי לכל מחסורי הסיונים א´ וב´ מה המצב? טוב תראו אני ממחוזר א´ אישית נורא נורא נהנתי בו!!!!! אני לא יודעת מה היה במחזור ב´ אבל אני יודעת שמחזור א´ הוא מחזור פצצה עם אנשים פצצה ואין ויכוח!!!! מחזור ב´ אני שמעתי שהייתם קצת יבישם? תגידו מי היה עם המפקד טימור? ומחזור א´- היה לנו סמל? מחזור ב´- חזי היה הסמל שלכם? מה הוא עשה בעצם? בקיצור מחזור א´ אני אוהבת אותכם ואת כל המופזניקים בעיקר! ´דברו אלי יפה´ ושמונה אגדה!!!!! שמונה לשלטון!!!! מופז!!!!!

PoisonIvy86

New member
אז זהו שלא!!

בתור נציגת מחזור ב´ אני חייבת להגיד שממש ממש לא היינו יבשים והיו לנו אנשים מדהימים חבל על הזמן! חזי היה הסמל שלנו והוא היה ממש ממש מתוק, כאילו בהתחלה כולם פחדו ממנו בגלל הפרעות הריכוז שלו וזה :) אבל אני הערצתי אותו מהרגע הראשון ובכלל בשיעור על הנשקים במלחמות שהיה סבבה 10 :) החלטנו כולנו שהוא נשמה.... המפקדת שלי (סיון5!!) הייתה אילת שזה היה המחזור הראשון שהיא הדריכה והיא הייתה חמודה מאוד (אבל לא מנוסה....) והמפקד משה היה המפקד של סיון 4 והרצנו עליו פול פול פול בדיחות. (המ"מ/ המגה מם = מכניס מאחור, משה מפקד מתרומם וכו´....) לסיון 3 אני מקדישה את: "משה, אתה לא קיפוד!!" ולסיון5 חברי האהובים: הכנה לקיפוד קיפוד קיפוד ברווז פלאקי פלאקי פלאקי.... לילה טוב והרבה אהבה, שיר נ.ב. אני כל כך מתגעגעת!!

חזי ורונלי היו ה"סרספים" של מחזור ב

רעות, הסמל שלנו היה חזי, פשוט התפקיד שלו הוגדר אחרת. בקורס שלנו הוא היה הסרספ ובמחזור השני היו הוגדר סמל וגם רונלי (שהדריכה אצלנו בקורס) הייתה סמלת. דיברתי איתו אז הוא אמר שסמל זה עבודה יותר קלה מסרספ. אבל בסך הכל לא נראה לי שהוא הרבה פחות פשוט יש עליו פחות אחריות...

למעלה