סיום!

תלוי בעומק הקשר שנוצר

אם הקשר היה קצר ולא מעמיק - חותכת ודי. אם נוצר קשר קרוב והבן אדם יקר לי - נשארת בקשר גם אחרי. מניסיוני, בד"כ גם זה אחרי כמה זמן הולך ודועך...

Revolter

New member
חתיכה מהלב שלי תמיד נשארת מאחור

לפעמים זה רק פרור שנותר לו שם אצלה לפעמים כמעט הכל נשאר שם ברשותה ולא משנה אם עדיין, בו היא חפצה

יערית

New member
../images/Emo13.gif

התחברתי מאד

../images/Emo24.gif קודם מצטערת לשמוע על הסיום

ועכשיו לעניין.... בסיום קשר רצוי לעשות פסק זמן מתקשורת ע"מ לנקות את השטח, ולהרגע ולחשוב ואז במידה ושני הצדדים מעוניינים אפשר לשמור על קשר של ידידות. מקווה עבורך שתמצאי את הדרך המתאימה עבורך ועבורו .

יערית

New member
מה נגמר??????

זה סיפור שלעולם לא נגמר
זה באמאמא'של הנשמה!
תודה על העידוד נעמוש

d a n i e l s 5

New member
קשר חברי/ידידותי..

יכול להתקיים רק ממרחק זמן..... רק אחרי שהכל נקי....... רק אחרי שאת יודעת ובטוחה שתדעי לפרגן לאחר.....בכל מכל. כל עוד זה לא קיים..... זה תמיד יהיה בחזקת "לא בריא"

מגוונת

בקשרים שאין להם הרבה משמעות אין לי שום בעיה לחתוך וגמרנו,קשרים עמוקים יותר מודה שמאוד מתקשה לוותר על החברות ושומרת עליו קרוב רחוק לפחות בתקופת הצינון אחרי הפרידה.

רות 2

New member
ת'שמעי ...

ידידות לעיתים משקלה אחרי חברות רומנטית מלאת אנדרנלין יכולה להפוך לקשר משמעותי ומאוד חזק בחייך... כך שבמערכות יחסים כדי תמיד שלא .. לחתוך אלה לשנות פאזה אלה אם כן ....עדיף הנתק כי זהו סוג של קשר לא בריא שיונק את כל האנגריות שלך ושואב אותך למקום לא טוב .... להתקשות לשחרר בא לעיתים רק כי את מצפה ,מכבדת, ומספיק יש בך הגדלות לתת לזה צ'נס להפוך לקשר בן אישי טוב ... באותה המידה הזמן והתנהגות הצד השני כבר יאותתו לך איך לנהוג ... ואין ספק שתדעי איך לנהוג...

maof

New member
תראי...

זה לא שאני מעביר ביקורת
כשזה ניגמר...זה ניגמר
אם זה עדין "מטפטף" זה פשוט לא ניגמר, זאת הסיבה שהרופאים ממליצים לקחת אנטיביוטיקה עד סוף הכמות. מעוף

למעלה