סיום תקופה- רייקרד סיים את תפקידו בברצלונה

סיום תקופה- רייקרד סיים את תפקידו בברצלונה

אחרי 5 שנים שבהם הביא שתי אליפויות, שתי סופרקאפ, אליפות אירופה, ניצחונות בלתי נשכחים על רעל מדריד, 363 שערים שבארסה כבשה בתקופתו (בנתיים), מאזן של 111 ניצחונות מתוך 188 משחקים, 45 תוצאות תיקו ו32 הפסדים, והכי חשוב- קבוצה שהציגה את הכדורגל היפה ביותר אולי בכל הזמנים- פראנק רייקרד מסיים את תפקידו בברצלונה. אפשר להגיד עליו הרבה דברים שלילים לאור היכולת וההישגים בשנתיים האחרונות, אבל אף אחד לא יכול לקחת לו את מה שהוא עשה, מה שמעט מאוד אנשים מסוגלים לעשות: כדורגל יפה משולב עם תארים. אני כאוהד בארסה מאוד אוהב את האיש, בעיקר בגלל האופי שלו, אבל אני אוהב גם את שיטת המשחק שלו, אני חושב שהוא רק צריך להיות יותר קשוח לפעמים ולדעת לעשות שינויים בזמן, אבל אני בטוח שהוא עוד ישתפר עם השנים. חבל שהוא מסיים בצורה כזאת ,אבל אני שמח לראות שאוהדי בארסה זוכרים את מה שהוא עשה, אחרי הכול הוא הביא לנו הרבה אושר ושמחה. מה דעתכם על פרנקי? מאמן גדול שבנה דרים טים? או בר מזל שקיבל קבוצה עם שחקנים גדולים? גוארדילה מקבל קבוצה במצב דיי גרוע, מה אתם חושבים שהוא צריך לשנות? Gracias Rijkaard!

עם רונלדיניו

אומרים שהיחסים בינהם לא משהו בזמן האחרון, ואולי בעצם העזיבה שלו תשאיר את רוני בברצלונה. נראה בקרוב.

עם הקפטן

הוא מאמן כל כך קרוב לשחקנים, ממש חבר שלהם. אני לא זוכר שהוא רב עם מישהו, ושמישהו אמר עליו משהו רע. (חוץ מחמוריניו אבל הוא אידיוט)

נותן הוראות להנרי

אחד האכזבות הגדולות- הנרי לא השתלב כמו שציפו, רייקרד שם אותו בתפקיד אחר וההוא לא הסתדר שם.

You'll Never Smoke Alone ../images/Emo13.gif

יהיה קשה להתרגל שהוא לא איתנו. אני כבר מתגעגע.

sok777

New member
תודה לרייקארד על 3 שנים נפלאות, ושנתיים

אחרונות קצת פחות. הוא מאמן לא רע בכלל.והיה לו 3 עונות גדולות. שיהיה לו בהצלחה. הגיע הזמן להמשיך הלאה.

aviv19945

New member
תודה רבה לרייקארד

כפי שנאמר כמו כבר 3 שנים(או יותר נכון שנתיים וחצי) מדהימות, עם התואר הנכסף של הצ'מפיונס וכדורגל שהרבה זמן לא ראו ביבשת. ה3-0 על מדריד בברנבאו אולי מסכם את כל התקופה היא. אבל רק חבל על 2 העונות האחרונות שבהם רייקארד איבד את האמון של השחקנים ונפרצו בעיות אגו. בכל אופן תודה רבה לפרנקי על כל מה שהוא עשה בקבוצתנו האהודה ונקווה שפפ ימשיך ואפילו יעפיל על פרנקי שלנו למרות שבשנתיים הקרובות אני לא רואה את זה באופק בברירת מחדל של פסימיות. ועוד דבר אחד, נקווה שפפי שלנו ישאיר פה את הנרי שאני אוהב ואוהד אותו מאז שאני זוכר את עצמי, ולגבי רוני לא אכפת לי אם יעזוב אך אני חושב שמקומו כאן איתנו ולא באיטליה או בשום מקום אחר. שיהיה בהצלחה פפי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DrBall20

New member
אני אעתיק את התגובה מהקהילה

של בארסה במקושרים (למי שלא יודע.. קיים גם קיים..) אפשר להגיד תודה לרייקארד על עונות נפלאות שגרמו לי לאושר אדיר, מהגול הראשון של רוני בקבוצה, עד למסירות הגאוניות של דקו, לחדות המדהימה של אטו מול השער, ולהקפצה של מסי לבוגרים בגיל כל כך צעיר.. הוא בנה קבוצה מדהימה, עשה איתה דברים מופלאים. נכון שעם סגל כזה כל מאמן צריך להצליח, אבל לא כל מאמן היה מצליח. רונאלדיניו הפך לשחקן הטוב בכל הזמנים (לדעתי לפחות תגידו מה שתגידו), דקו לקשר 50-50 הכי טוב שראיתי, ואטו לחלוץ הטוב בעולם (תראו את הממוצע דקות לגול שלו).. את העונה האחרונה כולנו נשכח לו, אולי חוץ מההפסד הכפול בקלאסיקו, ואני מאמין ששנה הבאה פפ יבנה קבוצה חדשה חדשה מהניילונים.. אז תודה רייקארד על עונות יפות, על תארים, ויותר חשוב מהכל, על כדורגל יפה!! (ראיתם, בלי שום מילה רעה!!!) נקווה עונה הבאה שפפ יחזיר אותנו להיות האימפרייה שאנחנו, למרות שאני מאמין שזה ייקח יותר מעונה אחת. מזל שהמאמן שנבחר הוא סמל גדול של המועדון, זה ייתן לו אוטומטית גיבוי מלא מכולם לעשות מה שבראש שלו.. כמעט.. חח קישור לקהילה אגב http://www.mekusharim.co.il/Forums/ForumDetails.aspx?ForumID=435

למעלה