סיום תפקיד

אשר חפץ

New member
סיום תפקיד

שלום לכולם, לצערי, אני נאלץ לסיים את תפקידי כטייס ראשי בהתראה כל כך קצרה, מסיבות אישיות ואחרות. אני רוצה לציין, שנהנתי לעבוד עם הוועד הקודם והוועד הנוכחי, והיה לי העונג לעבוד עם חברים חדשים וותיקים. אני רוצה להודות מכל הלב לכל בעלי התפקידים, שהתנדבו לעבוד ולקחת חלק בתיק טייס ראשי, ומבקש מכולם להמשיך לעבוד במסגרת תפקידם ולשתף פעולה עם הטייס הראשי החדש ולקדם את האגודה והספורט . העבודה עדיין רבה, ואסייע למחליפי בתפקיד בתחילת דרכו . אעביר לו את התפקיד בצורה מסודרת ואעמוד לרשותו בכל זמן שידרש. תודה לחברי הוועד, על שאיפשרו לי לאורך כל הדרך, ליישם את התוכניות וסייעו לי במילוי התפקיד. ליו"ר אמנון כהן, אבי חנין, יגאל גולן, יוקי שמש, אורי שמיר וכמובן למנהלת המשרד רויטל. ולחברי הוועד הקודם אבי הרטמן, שי מאירוביץ וטל אברהמי. תודה לכל חבריי האגודה שהביעו אמון ופרגנו. איתכם ושלכם אשר חפץ טייס ראשי עד מחר ב - 12:00 בצהרים.

avihart

New member
תודה ונקודה למחשבה

אשר המון תודות על תקופת שרותך כטייס ראשי . עבודה עם המון אחריות הדורשת מסירות רבה . עבודה אותה בצעת במקצועיות רבה וקדמת לא מעט דברים שהאמנתה בהם. מעט מפועלך להזכיר החל מקורסי מטרואולוגיה וכלה בשינויים בספר עזר המבצעי , עבור דרך פתיחת אתרים לריחוף באמצע השבוע . זאת חרף כול הקשיים וההתנגדויות מבית ומחוץ . דרכך בסוף הוכיחה את עצמה והדוגמה הבולטת זה לראות בתוך קהל המרחפים באמצע השבוע כאלה שהתנגדו למהלך בזמנו (לא נזכור להם..) תודה. אשר הוא הטייס השני בתקופה קצרה שנאלץ להתפטר . בניגוד לועד האגודה . טייס ראשי הוא תפקיד חובה באגודה שכן רק בו (ולא בועד ) מכיר המנהל הראשי. כבר בעבר (בתקופת כהונתי בועד) הועלו מספר רעיונות לשינויים ארגוניים שיובילו בסופם 1. צמצום הוצאות האגודה. 2. מחויבות שבאה מתוקף המשרה 3. פיזור הסמכות ויצירת אי תלות בתפקיד טייס ראשי 4. יצירת רצף עבודה בין הועדים כול ועד נבחר לשנה . חלקו מתחלף או מוחלף בתום התקופה והועד החדש מתחיל הכול מהתחלה מבלי להתייחס לעבודת הועד הקודם אין רצף יש חזרה על עבודה קודמת לעתים על ידי אותם אנשים ממש (נכון זה נשמע אידיוטי ) מאחר ובעד הנוכחי ישנם חברים מהועד הקודם , וחדשים מוכשרים מאוד עם רצון לתרום וכבר ראינו פרות עבודתם המשובחת וזה המקום להודות לאורי שמיר שחקן חיזוק רציני לועד. אולי כדאי שוב לשקול מחדש את כול המבנה הארגוני . אבי הרטמן

אשר חפץ--תודות

לאשר צר לי לשמוע על כך שסיימת את התפקיד. תרמת תרומות גדולות--אני מסכים לכל מה שכתה אבי הרטמן על עבודתך. תודה על כל מה שעשית. נחוש בחסרונתך.

למעלה