סיום שנה בית 9

liorashap

New member
סיום שנה בית 9

בימים אלה שוקדים על הקמת תערוכה שלעבודות תלמידי בית הספר לתיאטרון בובות "בית 9" בקמפוס הנמל בחיפה ובעכו. התערוכה תתקיים בבית 9 שברחוב הנמל 69 בחיפה. הפתיחה ביום 7.7.11 בשעה 19:00. תועלה הצגה "מעולמו ההזוי של בובונאי". יהיה אפשר לבקר גם ב8.7.11 ב-10:00-16:00 ביום 9.7.11 בין 11:30-17:00 וב-11.7.11-13.7.11 בין 12:00 ל-17:00. אני מתלמידות בית הספר הזה ומאוד ממליצה - יש עבודות יפות יפות.

ברכות לבית 9 ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

ברכות לתמידים, לתלמידות, למורים ולכל צוות בית 9 לרגל סיום שנת הלימודים. תודה ששיתפת אותנו במידע ליאורה
אם יש לך עוד פרטים ותמונה מההצגה: " מעולמו ההזוי של בובנאי " את מוזמנת לשתף אותנו גם בהם בדר"כ אני משתדל למצוא בעצמי את החומר אבל בימים אלה אני מאוד עסוק בכ"כ הרבה עניינים שאין לי זמן לעשות זאת. בית 9 הוזכר פה כבר מס' פעמים אבל טרם נחשפנו אליו כראויי כבר תיכננו לפנות אליהם ברגע שיסתיים פרוייקט הפסטיבל בחולון עד אז את מוזמנת להיות הנציגה שלהם בפורום ולספר לנו עליו. לצערי לתערוכה לא אוכל להגיע אבל מקווה שתצלמי המון תמונות ותעלי כאן

liorashap

New member
מחר...

מחר הפתיחה של התערוכה. מקווה שאספיק להגיע, כי מחר חוגגים בביתי את הכנסתו בבריתו של אברהם אבינו, את נכדי הראשון. שמחה רודפת שמחה ואשמח לחגוג בשני המקומות - מקווה שאצליח. ברגע שאוכל - אשתף אתכם.

../images/Emo65.gif מזל טוב להולדת הנכד הראשון ../images/Emo95.gif

את בטח נרגשת מאוד
מתרגשים ושמחים איתך
ברכות להולדתו ושיהיה הרבה במזל וחגיגה גדולה מחר בברית מיסרי את איחוליינו גם לבעל, להורים הצעירים וכמובן המון המון
לרך הנולד

יהבוליק

New member
מזל טוב!../images/Emo95.gif

בעזרת ה' שירבו עוד כמותו.. ושיגדל לעולם שמח ומלא בובות

פ י ו ל ה

New member
מצטרפת לברכות! איזה מרגש! נכד ראשון!

ברכות גם על התערוכה! צר לי שלא אוכל להגיע ואני בטוחה שיהיה מהמם! אולי אם במקרה צילמת או תצלמי תוכלי להעלות תמונות ואני אשמח!

סימן טוב ומזל טוב, יהא לנו! ../images/Emo65.gif../images/Emo221.gif

"בן בא לנו - בן בא לנו - בן בלענו.. יבוא הגואל, אמן! מזל טוב ליאורה! שתזכי לעוד הרבה צאצאים מתוקים שבא לבלוע!

liorashap

New member
תודה על הברכות

לא הייתי בפתיחת תצוגת הבובות בבית 9 . הייתי עסוקה מדי לרך הנולד נמקסים / משגע / מטריף...ואני האובייקטיבית...קוראים "תלם" ומי ייתן וימצא את התלם המתאים לו ולאישיות שלו.

liorashap

New member
בית 9

ביקרתי בשבת בתערוכה. וגיליתי אנשים יצירתיים ובעלי דמיון רבים. בדרכה הצנועה מביאה התערוכה את התהליכים והעשייה בשנה האחרונה. התערוכה תימשך כבראה עוד שבוע כי יש ביקוש גדול מהצפוי ורוצים לחשוף את הנושא ליותר קהל. מי שנמצא בחיפה - מומלצת הצצה לשם. יעל ארליך הנפלאה נמצאת שם להדריך ולספר.

למעלה