סיום של קשר

פיציק

New member
סיום של קשר

לפני שבוע, סיימתי קשר עם בנאדם נורא אהוב, בגלל שהוא לא נמשך אלי, וזאת למרות ששנינו אהבנו האחד את השני בצורה מופלאה. רציתי לדעת לאן אני ממשיך מעכשיו והאם נוכל להשאר עוד ידידים (וכל מה שנובע מסוף של קשר), אז פתחתי לעצמי בקלפים (בפריסה הקלטית). אני בד"כ לא נוהג לפתוח לעצמי בקלפים, ולכן הייתי רוצה לבקש מכם שתתנו לי את הפירוש שלכם לפריסה. 1. אס חרבות 2. 3 חרבות 3. אס מטבעות 4. 3 גביעים 5. נסיך גביעים 6. מלכת מטבעות 7. הכוכב 8. מלך מטות 9. 3 מטות 10. 6 חרבות תודה מראש ....

XמטאורX

New member
|שמשבאיחור קל......פרשונתי הצנועה..

היי..... מה שעוזר לך ע"פ הקלפים הוא היכולת לפעול מהראש ולא מהלב, ההיגיון דווקא ולא הרגש משחק תפקיד חשוב פה מה שמפריע לך להשאר ידיד של אותו אדם הוא הפגיעה הרצינית שספגת ממנו עקב הפרידה, האכזבה הקשה- הם שמונעים ממך להשאר ידיד שלו יכול להיות שקשה לך לסלוח למרות הרצון שקיים להשאר קרוב אליו המצב הקיים בהווה הוא נקיטת גישה פרקטית, התעסקות כלכלית. אני חושבת שמה שהקלף הזה בא לומר הוא בעצם שעקב הפרידה הקשה התחלת להקיע בדברים אחרים כדי להסיח את דעתך לדוג´- עבודה וכו´ בעבר הקרוב ניכר מאוד לפי 3 הגביעים, היחסים הטובים ששררו ביניכם עד לפרידה, זהו קלף שמתאר חברות בנפש, שיתוף פעולה וחגיגות הפוטנציאל המתואר ע"י נסיך הגביעים הוא דווקא פוטנציאל להתחדשות רגשית ורוחנית, לפי דעתי חידוש הידידות ביניכם תביא לחידוש הרגשות מן העבר ואם הרגשות הם חד צדדיים עלייך לחשוב האם זה כדאי בעתיד ההתבססות הכלכלית שהתחלת (אס המטבעות) תניב פירות, מלכת המטבעות מייצגת את המצב של הנוחות, ההתחברות לרכוש , ולביטחון. עמדתך היא מאוד אופטימית, אתה מאמין שתוכלו לחזור למצב של ידידות עמדת הסביבה המיוצגת ע"י מלך המוטות מתארת התלהבות , ככל הנראה סביבתך תומכת בכל צעד שלך, אתה שרוי בסביבה חיובית שמחזקת אותך. השאיפה הקיימת היא להגיע לסיום מע´ היחסים מבחינתך זה אומר להתגבר לגמרי, להתחיל דרך חדשה, אולי אפילו עם אותו אדם- להגיע להרמוניה ולידידות המיוחלת לסיכום השאלה- אתה כרגע נמצא במצב פגיע מאוד ונזקק לסיוע חיצוני, הסיוע קיים, הסביבה שלך מחזקת ותומכת בך כרגע לפי מצבך הנוכחי עדיף שתתרחק מהאקס ורק כשתרגיש מחוזק מספיק להתמודד עם העבר אולי אז תוכל למצוא את שביל הזהב ולחזור להיות ידיד שלו בלי שום כוונות רומנטיות בהצלחה!

פיציק

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo70.gif

יש כמה נקודות מעניינות בפירוש שלך שבאמת מציגות את הענין בצורה יותר בהירה, למרות שישנם דברים שאינם כ"כ מדויקים. אבל מה שרציתי לדבר עליו, הוא הדרך שבה פרשת את הקלפים. ראיתי שהתייחסת לקלף 3 כאל קלף ההווה ואל קלף 4 כאל קלף העבר - ההיפך מהדרך שבה אני התיחסתי אליהם (ועד כמה שאני יודע, זו הדרך להתיחסות בד"כ). יש סיבה מסוימת שפרשת כך את הקלפים? או שכך את רגילה??

למעלה