סיום קורסים!!

who is this

New member
סיום קורסים!!

אנשים.. בשעה טובה ומוצלחת הגיעו לסיומם הקורסים!! אז קדימה ספרו חוויות, פרסמו תמונות.. כי חבל.. הפורום מת..

קורסים קורסים קורסייםםם

אז אני יתחיל את זה ככה .......1. נוער צריך לחנך נוער זה אומר שיש אנשייםם שכולם יודעים על מי אני מדבר שלא צריכים להיות חלק מתנועת נוער כי זמנם תם! את זה האנשים בתנועה לא מביניםם וזאת אחת הסיבות שהתנועה שלנו נראת ככה! 2.שה"מפקדי קורסים"הותיקים לא יגידו לרספ"ים מה לעשות ושלא יסיטו את הסגל נגדם כי החניכים רואים את זה! 3.שהרס"פ ב"ס לא יהיה הכלל בקורס! 4. שיהיו לפחות 2 חובשים שהם רק חובשייםםם!! 5.שהרספי"ם כולל אותי יהיו אנשים יותר בוגריםם! 6.שהאנשים בקורסים התחלקו לא כולם לקורס של נתי במיוחד האנשים שהוא רצה 7. שלא יהיה צוות פרויקטים כזה מעפן כי לירן ההומו הזה התחיל עם חניכות שליי וזה מאוד מעצבןן אותי!!!!! עכשיו אין לי כח יותר להתעצבן אז אני יבור לחיובי! 1.היה מצחיק בטרווףף שגם אני צחקתי לפעמים 2. האוכל היה נחמד עם הרבה שיער 3.התוכן בקורס ג' היה ממש מצויןןןן 4.בא לי לישון אז אני ימשיךךך מחררררררררררררררררר אלהה קורססססס ג' אתםם מ'ס אחתתתתתתתתתתת אוהבבבבבבבב אותכםםםםםםםםםםםםםם

הרס"פ ../images/Emo6.gif

חחח עלק רס"פ
טוב דבר ראשון אתה לא צחקת לפעמים אתה צחקת תמיד.. כל המסדרים שלך היו צחוקים וכל לילה שהרצת אותנו כולם צחקו עליך ואתה צחקת יחד איתנו... הממ.. לדעתי הקורסים השנה היו ממש כיפיים והיה ממש ממש מצחיק וזה אבל אי אפשר בכלל להשוות אותם לקורסים של שנה שעברה שהיו הרבה יותר כיפיים, מצחיקים ובכלל הרבה יותר טובם ממה שהיה השנה.. אבל ת'כלס היה ממש כיף רק חבל שזה ניגמר כ"כ מהר

MS6

New member
../images/Emo4.gif

עודד לא אהבתי את התגובה שלך... כתוב משוב כפי שצריך לכתוב משוב. אוקי, אני אומר את דעתי.. הייתי 3 ימים בקורסים, מיום ראשון בבוקר עד הסיום. קודם כל הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בחניכים כ"כ איכותיים. לדעתי לקורסים האלה הגיעו חניכים מאוד איכותיים, המעו"זים המסורתיים ביצעו חיתוך וניפוי בצורה טובה מאוד (שקד-חיננית ובית שמש במיוחד לדעתי) עובדה היא שכל החניכים סיימו את הקורס, וזה נתון שלא זכור לי בעבר. שמחתי מאוד לראות את החבר'ה החדשים מענתות ומרעננה (ציפי
) לדעתי מדובר בחבר'ה רציניים ואיכותיים שישתלבו בבית"ר בצורה טובה. הבעיה המרכזית בקורסים השנה לדעתי הייתה הסגל, אני לא מדבר על מפקדי הקורסים שהיו כרגיל מעולים, אני מדבר על המדריכים צוות הארגון והרס"פים, סגל הקורסים נבנה כך, שאולי מלבד בודדים, כולם היו חסרי ניסיון בהדרכה בקורסים, מה שגרם לדעתי לבעיות רציניות. הסגל היה בחלקו הגדול לחוץ וביצע מספר גדול יחסית של טעויות. אני מאוד מקווה שלהבא לא יבחר סגל כ"כ צעיר ושממוצע הגילאים יחזור להיות 22-23, לדעתי בעלי התפקידים הצעירים צריכים להיות מיעוט, כמו שנה שעברה. כל אחד מאנשי הסגל לחוד הוא מדריך בפני עצמו, ברמה גבוהה, שהוכיח את עצמו במעו"זים השונים. אבל יחד מדובר בצוות חסר ניסיון שגם מפקדי קורסים בעלי ניסיון לא יכולים לכפות עליו. לדעתי ההנהגה מיהרה בבחירת אנשי הסגל. כמו כן אני חושב שאסור להטיל על הרס"פ קורסים כ"כ הרבה תפקידים.. אני חושב ששי היה יכול בקלות להתמוטט ועל כך מגיע לו כל הכבוד. דבר נוסף שמאוד חרה לי, עניין התיזוזים. כרס"פ בשנה שעברה הרצתי במשך 11 יום רק פעם אחת מישהו בודד, כשרס"פ ג' באותה השנה גם הריץ יחסית מעט. השנה התיזוזים לדעתי יצאו מכלל שליטה, אסור לשכוח שתיזוזים יכולים לגרום למצבים מאוד מאוד מסוכנים שכתנועה יכולים להעמיד אותנו במצב רע מאוד. כמו כן אני חושב שצריך להיות סוג של רף רפואי, אם אדם נמצא במצב בריאותי כזה שהוא "מועד לפורענות" בקורסים, שידוע שהוא יתקשה מאוד לסיים אותם במצב בריאותי טוב- פשוט מאוד לא לקבל אותו. לדעתי הקורסים היו ערוכים בצורה טובה מאוד, התכנים הועברו כמתוכנן, אני גם לא זוכר קורס ג' מתופקד בצורה טובה כ"כ ועל כך יש להודות לניסים שעשה עבודה נהדרת עם הקורס הזה. אני גם חושב שאולי בשנה הבאה יהיה כבר עדיף שבית"ר תחשוב על אכסניה אחרת.

למי יש כח לרשום משוב ואם אני ירשום

אז אנשים לא יבוינו מאיפה זה בא! כי יש לי בי כעס עמקק לתנועה שלנו! עכשיו משה רואים שאתה מושפע מנתיייי בגלל זה אתה נגד להריץ וואלה אני ידוע שזה מה שעבד הכי טוב וגם חברה נהנו מ'זה אז מה שלא תגיד זה היה מצוין!!!!!! לדעתי הסינון לא היה צריך להיות עדיף קורסים גדולים ולחנך אנשים מאשר להגיד לא ולשלול ישר!! אם אשנים לא הבינו מפקדי הקורסים צריכים להיות בגיל של ניסים כי תאחלס הקורס היחד שהיה ברמה גבוה זה הקורס שלנווו ושל נתי היה מגעיל גם בגלל המפקד קרוס או יותר נכון רק בגללו!!!!ב' אני לא יתחיל לדבר בכללל הקיצר רני לא ידבר על קורס אחר רק על הקורס שלי מעכשיו! החברה שלי אהבו את הריצה וזה שאתםםםםם המושפעים של נתי לא אוהבים את זה לי זה לא מפריע! אני הרצתי וכולם קיבלו את זה!!! וואלה קורס ג' באמת היה כייףףף לעבוד איתכםם אפילךו שהייתי כל התפקידים שיש חוץ ממדריךךך!!! איתי ואולה היו מדריכים מצויניםםםם שעשו את עבודתם נאמנה שנתנו לקבוצה כל מה שהם היו צריכיםםםם הקיצר קורס ג' קורס מ'ס אחתתתתתתתתתתתתתת

jonson 45987

New member
עודד מה שלומך?

אני יגיד לך את האמת התגובה הראשונה לגביי ה"משוב" שנתת קצת הפריע לי אתה אמרת דברים שלדעתי אתה זה שאולי הושפעת ממישהו,אתה מאשים פה את כולם שמושפעים מנתי תסתכל שנייה אחורה ותבין שגם אתה הושפעת מבנאדם אחד תחשוב טוב טוב ממי הושפעת שהיה כל הזמן נגד נתי.

אין לי מושג מי אתה!

אבל אני לא הושפעתי מא'פחד עשיתי מה שאמרו לי כיאלו מי שמעלי אמר לי מה לעשות ועשיתי ומי שמעלי זה שי! הוא אחרי עלה קורס הוא מי שיכל לעשות מה שהוא רוצה וממנו קיבלתי הסברים מה לעשות כמובן שגם מניסים שגם הוא אמר לי מה לעשות אבל הדמות העיקרית בקורס היא שי ואני עשיתי הרבה דברים שהוא אמר לי אבל בכל מה שהוא אמר לי הוא אמר לי להחליט לבד עם זה מתאים לי או לא! ברוב המקרים זה התאים לי!

MS6

New member
טוב...

אלה כללי המשוב, ובתור מדריך אתה צריך לפעול על פיהם. אני מושפע אך ורק מעצמי, אני בכלל לא מסכים עם הדברים שכתבת על נתי ואני גם לא חושב שזה המקום לכתוב דברים כאלה, אתה חושב שאני צריך אנשים אחרים בשביל להבין שתיזוזים זה דבר גרוע? קודם כל זה לא עבד כי הדיסטנס לא היה נראה משהו לדעתי, חוץ מזה את מי זה מעניין אם הם נהנים מזה? מה תגיד להורה כשהבן שלו יחליק בזמן שאתה מריץ אותו במדרגות? מה אתה מצפה שאבא או אמא יגידו כשהבן שלהם יתקשר ויאמר להם "אבא הרס"פ הריץ אותי והחלקתי".. הרצה צריכה להיות במקרים קיצוניים מאוד, עונשים חינוכיים כמו חיבורים למשל הם הרבה יותר אפקטיבים, הרבה יותר קשים והרבה יותר בטוחים. אני מקווה שההנהגה תסיק את המסקנות המתבקשות בעניין הזה, העובדה שלא קרה שום דבר הפעם לא אומרת שלא יקרה שום דבר בעתיד. ולתנועות כמו הצופים או הנוער האובד (אני רוצה לראות את הגאון שיחשוב שהייתה לי כאן טעות כתיב) כבר נהרגו חניכים בגלל טעויות של מדריכים. אני בטוח שבית"ר לא רוצה להיכנס למועדון שכזה. אגב לגבי נתי, סתם כדרך אגב, מדובר לדעתי בנכס לתנועה. כרגיל הוא הרים קורס מעולה, כל מפקד מעו"ז במחוז שלו חושב ככה. אני לא חושב שאופן ההתנהלות שלו צריכה להישפט בפורום.

who is this

New member
משה..

אל תצפה מקורס ג' לדעת איך מעבירים משוב.. כל הפעולה על המושב הם היו עסוקים השרית צ'ינגה לונגה וטגם הקתימב"ה שלהם הפך משום מה לאמקת"ת (אפשר פירוש?)

who is this

New member
משוב

1. סגל צעיר וחסר נסיון- אני גם חלק מהסגל והרבה פעמים חוסר הנסיון השפיע. מלבד איתי כל סגל המריכים זו היתה השנה הראשונה לשהם בקורסים. אין ספק שאלה מהמדריכים הטובים בתנועה אבל היה חסר להם ניסיון וזה היה בולט. 2. אסור להפיל את כל הדברים על איש אחד- שי היה צריך להיות גם חובש, גם לפנות אנשים, גם רס"פ וגם צוות פרויקטיםעךל זה מגיע לו ח"ח אבל להבא צריך שיהיה חובש שהוא רק חובש ולא רק אנשים מעל 24 יוכלו לנהוג הרכבים של התנועה כי אז יש בקושי בנאדם אחד שיוכל לפנות אנשים.. 3. הרס"פים- כבר ביום הראשון הם עשו את הטעות הראשונה.. להעיר לחניכים.. הם היו צרכיכים לעמוד בצד ולתת למדרכים להעיר על כובעים ועל זוטות אחרות.. רס"פ אמור לעמוד בצד ולא להיות הרבה עם הקורס ואז היה נוצתר מצב שכשמישהו היה מגיע לרס"פ הוא היה מפחד וככה גם הדיסטנס היה נשמר הרבה יותר טוב.. עוד דבר הוא שאסור בתכלית האיסור להתחיל לצחוק בחדרים של חניכים ולקחת מהם אוכל.. אחרי זה איך אתם מצפים שהם יקשיבו לכם או יקחו אתכם ברצינות. 4. בעניין התיזוזים- גם אני זווכר את התיזוזים של בקורס ד', כולם זוכרים אותם וגם אני זוכר רס"פ קשוח שכשהוא סוף סוף צחק מולנו התצרגשנו כמו לא יודע מה (וזה סך הכל היה חצי חיוך), משה ללהזכריך אתה שנה שערבה הורדת מישהו לשכיבות שמכה תוך כדי שהוא אומר אני אוהב את רס"פ ד'.. זה די משפיל, והשנה הם גם נתנו עונשים של חיבורים וכדומה,ף אבל ברגע שנגמר הדיסטנס (והוא נגמר די בהתחלה) אז היו חייבים לתזז, ועודד זה לא משנה אם הם אוהבים את זה או לא, וזה לא משנה מי אמר עם זה טוב או לא תיזוזים זה לא פתרון להכל וזה לא אמור להיות הצגה לשאר הקורסים כל לילה. 5. לא לדבר עם דברים שקשורים בהנהגה בפורום הזה אלא רק בפורוםפ של ההנהגה בלבד.. אף אחד לא צריך לראות את תכביסה המלוכלכת שלנו.. אם יש ביקורת כעל ההנהגה רק היא צריכה לשמוע.. לא חניכים ובטח לא סתם אנשים אקראיים באינטרנט.. ומשה, אני אסביר לך אחרי זה הכל על אתה יודע מי..

MS6

New member
לגבי מה שעשיתי..

מדובר היה באדם אחד, שהיה חוצפן בצורה בלתי רגילה ובכלל לא היה בקורס שלי. הוא גם לא סיים את הקורסים. ושוב, אי אפשר להשוות את זה לכמות ההרצות הבלתי נגמרת והמאוד מסוכנת. חניך, שגם נראה שרירי והוא היה שרירי, לא ינזק מדבר שכזה, הוא יושפל וזאת המטרה. ואגב אותו אדם אני הרצתי ביום שלאחר מכן... זאת אומרת מלבדו לא הענשתי אף חניך עונש גופני. הענשתי אותו גם עונשים גופניים כי הוא היה כ"כ מופרע שעונשים אחרים הוא פשוט לא היה מבצע.

משה.....

העונש הגופני שהטלת עליי בחדר שלך בקורסים שנה שעברה לא היה עונש ?

MS6

New member
חזי יש דברים שהשתיקה יפה להם../images/Emo197.gif

חח כן אה? לפעמים..

לא כל פעולה שהוא היה איתנו. לא כל פעם שהוא בא אלינו חדר וכולו מת מצחוק. לא כל מסדר שהיה לנו. רק פעמים.. חח והוא עוד משחק אותה רס"פ קשוח

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שהיו בקורס הזה...

למעלה