../images/Emo4.gif
עודד לא אהבתי את התגובה שלך... כתוב משוב כפי שצריך לכתוב משוב. אוקי, אני אומר את דעתי.. הייתי 3 ימים בקורסים, מיום ראשון בבוקר עד הסיום. קודם כל הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בחניכים כ"כ איכותיים. לדעתי לקורסים האלה הגיעו חניכים מאוד איכותיים, המעו"זים המסורתיים ביצעו חיתוך וניפוי בצורה טובה מאוד (שקד-חיננית ובית שמש במיוחד לדעתי) עובדה היא שכל החניכים סיימו את הקורס, וזה נתון שלא זכור לי בעבר. שמחתי מאוד לראות את החבר'ה החדשים מענתות ומרעננה (ציפי
) לדעתי מדובר בחבר'ה רציניים ואיכותיים שישתלבו בבית"ר בצורה טובה. הבעיה המרכזית בקורסים השנה לדעתי הייתה הסגל, אני לא מדבר על מפקדי הקורסים שהיו כרגיל מעולים, אני מדבר על המדריכים צוות הארגון והרס"פים, סגל הקורסים נבנה כך, שאולי מלבד בודדים, כולם היו חסרי ניסיון בהדרכה בקורסים, מה שגרם לדעתי לבעיות רציניות. הסגל היה בחלקו הגדול לחוץ וביצע מספר גדול יחסית של טעויות. אני מאוד מקווה שלהבא לא יבחר סגל כ"כ צעיר ושממוצע הגילאים יחזור להיות 22-23, לדעתי בעלי התפקידים הצעירים צריכים להיות מיעוט, כמו שנה שעברה. כל אחד מאנשי הסגל לחוד הוא מדריך בפני עצמו, ברמה גבוהה, שהוכיח את עצמו במעו"זים השונים. אבל יחד מדובר בצוות חסר ניסיון שגם מפקדי קורסים בעלי ניסיון לא יכולים לכפות עליו. לדעתי ההנהגה מיהרה בבחירת אנשי הסגל. כמו כן אני חושב שאסור להטיל על הרס"פ קורסים כ"כ הרבה תפקידים.. אני חושב ששי היה יכול בקלות להתמוטט ועל כך מגיע לו כל הכבוד.
דבר נוסף שמאוד חרה לי, עניין התיזוזים. כרס"פ בשנה שעברה הרצתי במשך 11 יום רק פעם אחת מישהו בודד, כשרס"פ ג' באותה השנה גם הריץ יחסית מעט. השנה התיזוזים לדעתי יצאו מכלל שליטה, אסור לשכוח שתיזוזים יכולים לגרום למצבים מאוד מאוד מסוכנים שכתנועה יכולים להעמיד אותנו במצב רע מאוד. כמו כן אני חושב שצריך להיות סוג של רף רפואי, אם אדם נמצא במצב בריאותי כזה שהוא "מועד לפורענות" בקורסים, שידוע שהוא יתקשה מאוד לסיים אותם במצב בריאותי טוב- פשוט מאוד לא לקבל אותו. לדעתי הקורסים היו ערוכים בצורה טובה מאוד, התכנים הועברו כמתוכנן, אני גם לא זוכר קורס ג' מתופקד בצורה טובה כ"כ ועל כך יש להודות לניסים שעשה עבודה נהדרת עם הקורס הזה. אני גם חושב שאולי בשנה הבאה יהיה כבר עדיף שבית"ר תחשוב על אכסניה אחרת.