סיום פרויקט

cyber lonely

New member
סיום פרויקט

לא חשבתי שזה מה שיקרה.
בסה"כ נגמר יום העבודה הרשמי.
כבר 19:00 ונשארתי עד עכשיו במשרד כי תכננתי לקחת מחר יום מחלה רציתי לסיים את הפרויקט שחייב להסתיים עד סוף השבוע.
כאב לי הראש מרוב לחץ, אבל הצלחתי לסגור את כל הקצוות ולסיים את העבודה. נשיפת הקלה ועליתי לקומה השלישית למסור את העבודה לרוית מנהלת הפרוייקטים.
הקומה הייתה ריקה ואפילו האור במסדרון היה חלש והנורה הבהבה. קצת הרגשה כמו בסרט אמריקאי במסדרון של בונקר מלחמתי מתחת לפנטגון או משהו כזה, רק שהייתי בלב ראשל"צ ובקומה שלישית.
מתוך הרגל נכנסתי לחדרה של המנהלת בלי לדפוק על הדלת.
שניה ראשונה עוד סונוורתי מהאור הבוהק שבמשרדה, ובשנייה שלאחר מכן מוסמרתי לרצפה וכל הדם ירד לי מהפנים.
היא ישבה על כסאה עם רגליה מפושקות מונחות על השולחן כשהחצאית מופשלת עד לבטן ואצבעותיה מלטפות בין רגליה.
היא שתקה ללא נשימה
אני שתקתי ללא נשימה
היא סמוקה
אני סמוק
שנינו לא זזים
היא עם רגליים מפושקות מולי
אני חצי מעולף עם ברכיים רועדות
ואז היא לחשה "אני מתה"
ואני גמגמתי

giligil55

Member
ברור...

גם אם אין תגובות המון אנשים קוראים את הסיפורים...

cyber lonely

New member
אז....

להפתעתי רוית המנהלת לא הורידה את רגליה מהשולחן ולא ניסתה להוריד את שולי החצאית כך שהכוס שלה לא יהיה פעור וחשוף וורוד כל כך לעיניי. אולי מהתדהמה וההלם שאחזו בה היא קפאה.
האמת שגם אני קפאתי. רק יכולתי למלמל "וואי...SORRY.... אני מצטער... לא ידעתי.... וואי. סליחהההה..."
רוית התנשמה בכבדות ועיניה היו פעורות כמו שפתי הכוס שלה אם לא יותר.
"למה לא דפקת?!" שאלה בלחש בקול צרוד שנשמע עצבני ומבוהל גם יחד.
"ממתי נכנסים בלי לדפוק???"
גמגמתי "אני אף פעם לא דופק... לא חשבתי... נשבע לך.... וואי"
היא התנשמה בכבדות.
שקט.
עוד קצת שקט.
לא הבנתי מה אני רואה כי לאט לאט האצבע המורה שלה החלה לזוז ולעסות בתנועות כמעט בלתי נראות את הדגדגן שלה. כאילו ולמרות שאני שם. אולי בגלל?
"אתה לא נורמלי". אמרה בקול סדוק. "מה אני אעשה אתך עכשיו? אתה לא נורמלי".
שתקתי.
היא הביטה בדיוק אל מכנסיי למקום שבו לפתע הבנתי שצמח לו אוהל.
היא המשיכה למלמל "אתה לא נורמלי.... מה לעשות אתך, מה?" ובאופן שהמם אותי אצבעותיה המשיכו לעסות את כפתורה שהלך ונחבא מתחת לקפליו בלי הפסקה.
רציתי לומר "הלו??? אני כאן? את ממשיכה???" אבל שתקתי.
נחיריה התרחבו וצווארה נחשף מעט.
התנשמה בכבדות ושדיה הקטנים עלו וירדו בקצב איטי.
בפה יבש ובהחלטה מודעת פתחתי את רוכסן מכנסיי ושלפתי את הזין שלי שכבר היה קשה ואדום.
היא לא הזיזה מבטה ממנו ולחשה שוב ושוב "איזה עובד אתה. מה יהיה אתך? "
ואני התחלתי ללטף לעצמי את האבר.
שלושה מטרים ממנה ומהכוס שלה שהיה לח ומבריק באור הפלורסצנט.
"משוגע אתה".

cyber lonely

New member
לפקודתכן

קיבלתי אומץ והתקדמתי לאט לכיוונה של רוית.
בשניה הראשונה היא לא ראתה אותי אבל כששמה לב מייד התכווצה מעט, ברכיה ננעלו זה בצמידות לזה והיא פלטה בחצי צעקה "מה אתה עושה"?
עניתי לה שאני נטרף מהמראה ושאני מתקרב לראות יותר טוב.
נשבעתי לעצמי שראיתי חיוך על פניה לחצי שניה והיא שבה ופישקה את רגליה ולהפתעתי אפילו השתמשה באצבעותיה לפשק מולי את שפתי הכוס שלה כך שיכולתי לראות את הטיפה הלבנה-שקופה שעוד נתלתה בחוסר אונים בדופן התחתונה הארגמנית.
התקרבתי וכרעתי לרגליה והיא אמרה פתאום בקול פתייני ובוטח "אתה עובד טוב".
"עובד טוב אתה".
יכולתי להריח את המליחות של תשוקתה וחום איבריה המוצנעים ממש עקצץ על עור פניי.
בלי להשתהות הדבקתי נשיקה צרפתית לבשרה הרך והרטוב.
מיציה נמרחו על אפי, שפתיי וכל קדמת פניי.
היא התקשתה וראשה עלה מעלה ומבטה שב אחרי רגע והביט בעיניי והיא חייכה ונשכה שפתיים ולחשה לי בארסיות "תנקה את הצלחת או שלא תעבוד פה יותר".
מלמלתי משהו לא ברור והמשכתי להעביר לשון מהנקב בחם שלה לדגדגנה שהיה קשה כמו אצבע קטנה.
היא גנחה ונשמה בכבדות ומדי פעם צחקקה כשהפתעתי בנגיעה עוצמתית על אזור שוקדם היה חשוף.
לשון קשה וחמה אל בשר רך נשי רוטט ולוהט.
היא הרטיבה את כל פניי ואני טעמתי את כל כולה
ואז היא קמה והורתה לי לעמוד.

למעלה