סיום ימי חיינו

hillator

New member
סיום ימי חיינו

טוב ימי חיינו לא מסתיימת(בנתייים) ושהשרור הזה לא יגרור תגובות בסגנון "מה הסיכוי שזה יקרה" ובלה בלה בלה.. נגיד שמחר בבוקר מאיזשהי סיבה מחליטים לבטל את ימי חיינו ונגיד שמבקשים ממכם לכתוב את הסוף של הסידרה איך ההיתם כותבים אותו

hillator

New member
הסוף שלי

אז ככה נגיד וצריך לסיים את ימי חיינו אני ההיתי עושה מעין שבוע סיום כזה שבו אליס הורטון מתה וכל מיני דמויות מהעבר חוזרות.. וכמובן יש המון המון זיכרונות וכ'ו.. וההלוויה של אליס וכל זה.. ואז בסוף אחרי ההלויה עושים פגישה בברידי פאב ואז כולם מעלים זיכרונות ופלאשבקים והכל והרגע האחרון ההיתי עושה שכולם שרים איזה שיר ביחד או משהו משפחתי כזה לא יודעת.. ואחר כך ההיתי עושה שמראים מעין ארוע של המעריצים עם כל השחקנים וכל שחקן עולה לבמה ומספר איזה רגע שהוא זוכר מהסידרה או משהו בסגנון.

hillator

New member
הה וברגעים האחרונים

שכולם ישברו בברידי פאב ישמעו את השיר live to tell של מדונה הנה המילים שלו http://www.lyricsfreak.com/m/madonna/live+to+tell_20086969.html

E J Wells

New member
אצלי דווקא הסוף שונה...

מה שאת רשמת מתאים יותר לפרק ספיישל לאחר הפרק האחרון מאשר הפרק האחרון (לפי דעתי כמובן) אחד הדברים העיקריים שרציתי לרשום זה שהבריידי יתגלו בתור אלו שהתחילו כל ה"וונדטה" (יותר יפה ככה) בעוד שמשפחת דימרה הם הטובים בכל העסק. * הייתי רוצה שהפרק האחרון יגמר בכך שרואים את סנטו (אביו של סטפנו) בחיים, אומר איזה משפט קטן שיגרום לכל הצופים להישאר עם פה פתוח. - משהו בסגנון...צחוק של דמרה ואז "אל תחשבו שסיימנו איתכם" - ואז רואים כמה ממשפחת בריידי בתור צינוק צועקים לעזרה. תחשבו שזה הפרק האחרון של הסדרה, כיצד הייתם מגיבים, חחחח * מה אתם חושבים על כך שלשניהם יהיה אוייב משותף ? בקיצור אני לא יכול לרשום סוף לסידרה כי אני מנסה לרשום סוף אך בעצם עולים לי מלא רעיונות שיכולות להיות בתור עלילה חדשה מאשר סוף לסדרה.

hillator

New member
כן זה יכול להיות

מגניב שמגלים שבסוף הבררידיז האהבלים האלו אשמים בהכל

Days Eden

New member
לסיום...../images/Emo103.gif

זה קל..סטפנו חוזר הורג את כל הבריידיז..סוף טוב הכל טוב
אם בא לכם אני לא שולל את האפשרות שבסוף סטפנו יתחתן עם אליס
(איזה בחילה עשיתי לכם כרגע?)

נטלייי

New member
למה להרוג דמויות??

ועוד דמויות טובות כמו אליס, או הבריידיז שהציעו פה. אני הייתי עושה משהו דומה לשלך אבל הרבה יותר נחמד לדעתי - קודם כל לא מודיעים לך פתאום סתם ככה שמבטלים את הסדרה, המפיקים והתסריטיאים יודעים מראש, לכן אני חושבת שכדאי לסגור את כל העלילות לטובה כמובן. ואז את פרק הסיום לארגן לאיזה חג כלשהוא שלהם, רצוי חג המולד שזה נראה לי החג "הכי הכי" אצלם. ואז לעשות את כל הפלאשבקים ואולי גם להחזיר דמויות ישנות. יותר אופטימי ונחמד, לא?

Days Eden

New member
אני לא חושב כך..../images/Emo103.gif

לפי דעתי אופרת סבון צריכה כל יום בסוף הפרק להשאיר אותנו ככה->
ובסוף הסדרה אני חושב שצריך להיות ה
הכי גדול.. אבל עכשיו כשחשבתי על זה קצת לסדרה ששודרה במשך יותר מ40 שנה צריך להיות סוף נורמאלי ולא סוף של איזה מדע בדיוני שכולם מתים וכו'.. אבל עדיין כשהבריידיז מתים..סוף טוב הכל טוב

למעלה