סיום חוזה שכירות

סיום חוזה שכירות

שכרתי בית ישן במשך 3 שנים הבית הוא בית קרקע צמוד למבנה נוסף במהלך השנה האחרונה הרסו את המבנה הצמוד ובנו בית במקומו כמובן שהבית זז ונהיו סדקים חמורים בקירות בנוסף בצד השני של הבית(בית 2 חדרים)החליט בעל הדירה לבנות שם וכמובן ברגע שעשה יסודות גם כל הבית (הבית ללא יסודות)זז,בקיצור החוזה שלי איתו מסתיים ב18.3 עזבתי את הדירה ב25.2 (קניתי דירה) בעל הדירה בשיא חוצפתו אחרי שהתרעתי וביקשתי ממנו לסדר את הסדקים ולא סידר ביקש שאני יצבע את הדירה כמו שקיבלתי אותה שוב,היום ראיתי אותו ואני עוד בשיא נחמדותי אמרתי לו שאני יצבע בזמני החופשי (עד ה18.3)הוא דרש כי יש לי יומיים אחרת הוא מפקיד את צק הבטחון בנוסף ישנם עוד בעיות איתו שלא כתבתי כמובן את הצק אני יכול לבטל בשנייה האם אני יכול לתבוע את ההפרש שניתן ,לו הכסף שולם בישראכרט תודה מראש למשיבים!

אם לא עזבת

לפני המועד בהסכמת המשכיר או על פי הכללים הקבועים בחוק במקרה של הפרת ההסכם על ידי המשכיר, זכותו לקבל שכר הדירה עד לתום תקופת ההסכם וכן לדרוש כי תעמוד בכל התחייבויותיך על פי ההסכם (כמו למשל צביעת הדירה). בכל מקרה ביטול הצ'ק יגרור אחריו מן הסתם פתיחת תיק בהוצל"פ, אם המשכיר יחשוב שלא עמדת בהתחייבויות שלך. אם אתה לא רוצה לשלם שכירות עד ה- 18/03, ובהנחה שהמשכיר הסכים לכך, מאליו מובן שביום החזרת הדירה לידי המשכיר - 25/02 כנראה, עליה להיות מוחזרת לפי התנאים שנקבעו.

תודה על התשובה אבל..

אם לא הבנת שילמתי לו את הכסף מראש אמרתי לו שאני יצבע את הדירה עד 18.3(שילמתי לו עקב כך הדירה עדיין ברשותי בנוסף השארתי שם מעט ציוד כמו מזגן למשל, אבל מה היום בערב החוצפן החליט לפרוץ לדירה להחליף מנעול וכן גנב לי את המזגן,הגשתי כנגדו תלונה במשטרה על פריצה וגניבה מה אפשר לעשות הלאה?

אם

הדירה עדיין בחזקתך ואתה משלם את שכר הדירה עד לתום התקופה, בודאי שאין לו כל זכות לבוא בדרישות לפני תום ההסכם. מלבד התלונה במשטרה, שמומלץ לעקוב אחרי הטיפול בה, ממליצה שתשלח לו מכתב רשום בו תודיע לו שהפר את ההסכם עמך, שלנוכח החלפת המנעול אין ביכולתך לצבוע את הדירה ותדרוש ממנו החזרת הציוד שלקח מהדירה.

למעלה