סיום זמן חורף

סיום זמן חורף

הימים ימי חורף, קדם פורים, מתחילת הזמן כבר רחוקים. ארבעה וחצי חודשים הם המון זמן וכבר רבים שחוקים. היאוש מקיף רבים, הלא כוחות הנפש כבר אינם נראים. הסדרים כבר לא מלאים, להכניס את הראש בסוגיות חדשות כבר לא... ותפילות בישיבה???? לפחות זה לא! אבל אחים, בואו נזכור את החודשים הראשונים, איך שבהם הצלחנו, אים שבהם התרוממנו, שגשגנו.. ונו, מעט נשחקנו.. ואז מה? האם רוח הנסיבות מחוף מבטחים ישיגנו...? בואו נאחוז בחוזקה עוד חודש וחצי, לא יותר! בהצלחה

שומר 23

New member
ערב טוב חקר..

איזה נאחז בחזקה אתה לא מבין ? זה יותר קשה מקשה.. מה לעשות .. חשבתי שתאמר לתפוס ת`ענין של התפילות אני שומע.. או לתפוס איזה סדר אחד חזק גם כן שומע, אבל מה זה הקטע של לאחוז בחוזקה ? לא הבנתי.. ערב טוב מה נשמע ? התגעגעתי..

שומר 23

New member
הופה הופה..

ראשית לא קיבלתי על עצמי כלום, מהה.. כל מי שעוזב צריך לקבל על עצמו משהו, לא ידעתי סליחה.. שנית שמתי לב ממש לפני שעזבתי שהפסקת להתקיף את כולם אז מה קרה עכשיו.. ? חחח .. מה ענינים אצלכם ??

איך להיאחז?

לתפוס משהו אחד שיוכיח יכולת! אבל להיאחז בעוצמה, זהו הכלל שאנו צריכים לדעת ולהכיר בו! לא לתת למאזניים לשבור אותנו ולהשליך לאחור את נפשינו ההומיה.......... לילה טוב

מה אתה אומר? נעשה כך..

שכל אחד כאן יתפוס איזה משהו שהוא מקבל על עצמו לשמור... אחד תפילה בישיבה אחד סיידר אחד וכו` נשמע לך?

19אריאל

New member
חקר אתה קצת פסימי לגבי המצב בשטח.

המצב אצלנו בישיבה עוד לא כמו שאתה מתאר. עדיין לא התחילו להריח את פורים. הסדרים מלאים ב``ה וגם התפילות. לגבי כוחות הנפש יש משו בדבריך. אני אישית באמת מרגיש שחוק ואני לא מרגיש סיפוק בלימוד כמו שהייתי פעם בצעירותי ; ] אבל אני עדיין לומד! עם או בלי חשק. זה מכיון שאני מבין את הערך והחשיבות וגם כי המצפון שלי לא נקי אם אני לא לומד. שלשום אפילו מסרתי חבורעעע משו עצבני... אבל אני באמת כבר עייף. בא לי לעוף לקיבינימט ושבוע שלם להסתכל על השמים, על הטבע, על הים... להירגע, לשכוח הכל... אחרי זה אני יחזור כמו חדש. (וואו ! זה נותן לי השראה לכתוב על זה שיר... אם יצא משו טוב אני יכניס את זה לפורום...) ביי חקר... אגב, אתה עושה רושם של איזה איש חינוך רציני שלא נראה לי שמקומך בנבכי המערכת של תפוז... זה במאמר מוסגר... בינינו.

למעלה