סיום התיבון- י"ב

RVD18

New member
סיום התיבון- י"ב

אני שמיניסט לשעבר ורציתי להגיד כמה דברים. ראשית, לי"ב יש חסרונות ויתרונות. היתרונות הם שאתה מרגיש שאתה לא לומד סתם, כל מקצוע שאתה לומד אתה תיבחן בו, וגם לא אחרי שנה אלא בסוף השנה. יש הרגשה שיש תמורה לעמל, אין יותר סחבת, הבי"ס מיצה את עצמו, עוד מעט זה יסתיים. יתרון נוסף הוא שאתם הכי גדולים, ויש לכם השפעה - מתחשבים בדעתכם, אתם יכולים לבוא בדרישות. חסרונות: לא תמיד יש חברותיות. הרבה תלמידים טרודים בבעיות שונות(בית, נהיגה, ציונים נמוכים, כסף). עוד דבר הוא ,לא יודע, יש הרגשה כזאת של הצטברות, כל הדברים הרעים שקרו לך בבי"ס, אתה כבר לא מיודד עם כולם, אתה מת לעוף מהמקום ולהישאר בקשר רק עם חבריך הטובים. חיסרון נוסף-אין צורך להרחיב,הבגרויות(עומס,לחץ,לחץ של המורים,איאפשר לבלות אחה"צ וכו'.

צביקה ו

New member
מסכים עם כל מילה! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ממש כתבת מילה במילה את מה שהרגשתי. גם אני סיימתי י"ב, ואי אפשר להגיד שממש נהניתי מהשנה הזאת. הכיתה שהכי נהניתי ממנה הייתה דווקא י"א. כנראה שההצטברות היא מה ש"הורסת" את השנה וגם התחושה ש"גם ככה אחרי פסח אנחנו מפסיקים ללמוד כרגיל, אז בוא נסחוב עוד קצת". אבל לכל השמיניסטים החדשים המון בהצלחה, ותקופת הבגרויות היא באמת לא כל-כך נוראה כמו שאומרים. בהצלחה!

צביקה ו

New member
"בוא נסחוב עוד קצת" - זה לא יצא

ממש מובן, התכוונתי שכבר לאנשים אין כוח והם לא חברותיים כמו פעם, כל אחד עסוק בענייניו... בקיצור מה שכתבת.

מסכימה עים כול מילה../images/Emo45.gif

רק ששכחת להוסיף שגם עניין הצבא מטריד את השמינסטים זה היה מוזר לקום בבוקר ביום הראשון ללימודים ולא לשים עלייך את התלבושת האחידה!

למעלה