סיום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיום השבוע

מה שיר השבוע שלכם [לא של אריק מה שיר השבוע שלכם בכללי בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [לא של אריק גוני,זה לא שאני אור מה שיר השבוע שלכם בכללי איתי בן ככול הבנים,היא יודעת,איה לא גמור בילוי השבוע שלכם-קניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מועדון לילה סקופ השבוע שלכם-לא משנה עזבו סקופ מאוד רע תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסקים של איתי ואריק משהו שהרס לכם את השבוע- הסקופ שגילתי השאיר אותי בשוק משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

chen010189

New member
סוף שבוע סוער../images/Emo10.gif

מה שיר השבוע שלכם [לא של אריק]שייגעצ - כוחות הרשע מה שיר השבוע שלכם בכללי?זאת אותה שאלה בעיקרון, לא? אז נגיד של אריק: יום חדש נפלא עד שאקנה את הדיסק (שבוע הבא) בילוי השבוע שלכם:עם איך שזה נראה עכשיו, לקרוא ספר מתחת לפוך סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם:ממ...לא יודעת, לא פתחתי טלוויזיה כל כך השבוע סקופ השבוע שלכם:עזבו, זה לא יצחיק :X תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]לא ראיתי, צילמתי. אחרי שירד פה כל הצהריים ברד וגם גשם, זה מה שקרה לרחוב שלי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-פאי תותים! אבל אני לא זוכרת את המתכון משהו שהרס לכם את השבוע-מבחנים, מבחנים, מבחנים. נמאס! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לקבל טלפון מארומה, וללכת לראיון עבודה שם

ady18

Well-known member
אחד מהשבועות המוזרים ביותר

לגלות משהו שאתה לא הכי רוצה זה לא כייף אבל מצד שני נהנתי מהדיסק של אריק ושל איתי ושבוע הבא אולי התחלה החדשה וחורף נעים

למעלה