סיום העונה

talytal

New member
סיום העונה ../images/Emo58.gif

הרבה מאוד זמן עמדתי בפיתוי ולא הורדתי פרקים של סמולוויל. הייתי נחושה לגמרי להישאר במתח ולקבל כל שבוע מנה קטנה בטלוויזיה, במקום לגמור הכל תוך יום וחצי. אבל- עוד יומיים אני נוסעת ללונדון, ומייד אחר כך אני מתגייסת, אז לא יהיו לי עוד ימי חמישי בבית, ולכן הלכתי והורדתי את כל הפרקים עד סיום העונה. מישהו פה ראה אותם? אני עדיין קצת המומה. קודם כל, זה שקלואי עם קלארק ממש מוצא חן בעיניי (גם כי הם חמודים ביחד וגם כי נחמד לראות אותו מתגבר על לאנה). עוד מישהו חוץ ממני שונא את רוג´ר ניקסון ומאחל לו מוות בייסורים? והפרק האחרון, כשלראשונה ראיתי ניצוץ אמיתי של רשע בלקס (עם כל הקטע של "לעמוד ולהסתכל איך אבא שלי מת")? עדיין יש לי צמרמורת. הייתה עונה ראשונה מצוינת, שמבטיחה הרבה בעתיד של הסידרה. מתי כבר תגיע העונה הבאה? למי יש כח לחכות?

Gal-Mo0D

New member
אני ראיתי ../images/Emo58.gif

שני הפרקים האחרונים - Obscura, Tempest הם מעולים! בכל אחד מהם לא הפסקתי לכסוס ציפורניים וההפתעות הגיעו מכיוונים לא צפויים.

charmed one1

New member
עכשיו שברתם אותי.. גם אני ניסיתי לא

להוריד את הפרקים! אבל מה שאמרתם עכשיו שבר אותי, הרגע התחלתי להוריד את הפרק (זה כבר באחוז 3)........... אני עוד מעט חוזר (אחרי הפרק)

אור 2002

New member
איפה הורדתם את הפרקים?

הא? אני מת להוריד אותם איפה הורדתם?

charmed one1

New member
אם מישהו רוצה להוריד ממני את הפרק

האחרון, שייפנה אליי באיציק- 152938393 תיכנסו ל- shared files ותורידו ממני!

resputin

New member
לצ´ארמד וואן,

את האמת- לא כדי, האייסיקיו היא תוכנה נורא איטית, זה ממש מוות ארוך ומייגע, בטח שלהוריד קרוב ל-130 מגה בממוצע..

שקמי

New member
מה קורה בפרקים האחרונים?

לכל מי שראה: מה קורה שם? אני רוצה לדעת אם שווה להוריד

mishmesh

New member
תקציר הפרק Obscura ../images/Emo58.gif

זה פרק מספר 20, פרק אחד לפני האחרון. בהתחלה רואים לנה וויטני רוכבים על סוסים במקום שבו המטאורים נחתו. ויטני שואל את לנה אם היא מסכימה לבוא איתו לנשף הסיום, והיא מסכימה. פתאום הם שומעים פיצוץ גדול, והולכים לראות מה קורה. מתברר שצינור גז או משהו התפוצץ, והכבאים כבר הגיעו לשם, אך הם לא שמים לב שאחד הצינורות שלידם עומד להתפוצץ גם הוא. ויטני מאותת לכבאים ומזהיר אותם מהצינור, והם ניצלים ברגע האחרון, אבל הפיצוץ מעיף את לנה כמה מטרים ואדמה רבה עפה עליה, שבה יש כמה אבני קריפטונייט. לנה מתעוררת ושני שוטרים ווינטי באים לחלץ אותה. בביתם של משפחת קנט אימו של קלארק, מרת´ה, לוחצת עליו שיזמין את קלואי לנשף, אך הוא אומר שהוא רצה להזמין את לנה. לקס מגיע, ומביא להוריו של קלארק סכום כסף נכבד, פיצוי על הנזק שנגרם להם. בבית החולים קלארק וקלואי באים לבקר אותה. אחרי שקלואי יוצאת מבית החולים, בא מישהו ותופס אותה וחוטף אותה, ולנה רואה זאת דרך עיניו של החוטף. היא מספרת זאת לקלארק, והוא אמר שהוא ינסה לראות מה שלום קלואי. היא שואלת את קלארק אם הוא הזמין את קלואי לנשף, והוא אומר לה שעוד לא. לנה פתאום רואה עוד פעם דרך עיניו של החוטף, והיא רואה את קלואי כלואה וכפותה. הכתב שלקס שכר לחקור את התרסקות המטאור לוקח את לקס לאדם שאמר שהוא ראה חללית שנחתה יחד עם המטאור. לקס מאמין לו, ואומר שגם הוא ראה את החללית באותו הלילה. מסתבר שקלואי אכן נחטפה, וכששוטרים באים לחקור, לנה מספרת להם על החזיונות והשוטרים אומרים שיבדקו זאת. בלילה, קלארק מספר ללנה איך ומתי הוא הכיר את קלואי, כשלפתע ללנה יש עוד חיזיון שבו היא רואה את קלואי קבורה שהיא עודה בחיים. היא מספרת את זה לקלארק ואומרת לו שהיא ראתה שם את טחנת הרוח. קלארק רץ לחנת הרוח, ובעזרת ראיית הרנטגן הוא מוצא את קלואי ומחלץ אותה. קלארק וג´ונתן נוסעים לאתר ההתרסקות, והם מגלים שלקס לקח לשם אנשים כדי לחקור את השטח, ולחפש בו דברים מהמטאור. ג´ונתן מחזיר ללקס את הכסף, ומסביר לקלארק שהוא מפחד שלקס יגלה את האמת עליו. בינתים, אנשיו של לקס מוצאים חפץ מוזר, והוא אומר להם שיחקרו אותו. קלארק וקלואי מנסים להבין איך לנה ראתה את החזיונות, וויטני מספר להם שהיא נפלה בין אבני המטאור. קלארק שואל אותו מי עוד חילץ אותה, והוא מספר לו שאלו שני השוטרים שבאו לחקור את החטיפה של קלואי. הם מחליטים ללכת להזהיר את לנה. בינתים, בבית הקפה של לנה, אחד השוטרים בא אליה, אך השוטר השני בא מאחורי גבו וחוטף אותו, ותופס את לנה. כשקלארק, קלואי וויטני מגיעים למקום הם שואלים את השוטר הראשון איפה השותף שלו, והוא מספר להם. קלארק הולך לשם, ומציל את לנה ממש ברגע האחרון. המשטרה עוצרת את השטר שחטף אותה. ללקס מתגלה שהחומר ממנו עשוי החלק שנמצא באתר ההתרסקות, אינו ידוע לבני האדם. ואז רואים את החללית שבה הגיע קלארק, ורואים שהחלק הזה כאילו נתלש מן החללית. קלארק מזמין את קלואי לנשף, והיא עונה בחיוב.

למעלה