סיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marish1

New member
סיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ביום ששי נתתי לבת שלי ריטלין 20מ"ל בפעם ראשונה,ריסקתי אותו.אחרי זה,דרך האתר,נודע לי שאסור לרסק.היום בבוקר נתתי לה בלי לרסק,איזה באלגן היה לי..........היא לא מצליחה לבלוע את הכדור,היא אף פעם לא לקחה כדורים,תמיד בנוזל,בכי, צעקות, לחץ ,מה לא.......... מה אעשה עכשיו?הרופא מקבל רק ביום שלישי.דיברתי איתה,הסברתי לה מה חשיבות של הכדור,צריך לשים בקצה הלשון ולבלוע.שזה פשוט וקל בשבילה זה פרואקט.מה אני עושה עכשיו?הצילו!!!!!!!!!!!!!

הילד שלי לוקח קונצרטה 36

והוא בולע אותו אחרי הרבה ניסיונות עם כפית גדושה של קצפת של מילקי הוא לא מרגיש בכלל את הכדור שווה לנסות!

zivadina

New member
בעייה בבליעת כדור

עד שתדברי עם הרופא המטפל, תחתכי את הכדור לשני חצאים בדיוק, ותתני לה חצי אחד מרוסק. (קחי בחשבון שזה ישפיע רק ל-4 שעות). את החצי השני תשמרי ליום המחרת. חוץ מזה, אפשר לבקש מן הרופא לרשום לה ריטלין LA 20 מ"ג, שזה כמו ה-SR שקיבלתם, רק שעשוי מקפסולה שבתוכה כדוריות קטנות. אפשר לפתוח את הקפסולה ולפזר אותה בתוך מעדן. ואחרון חביב: הילד שלי התאמן במשך שבועיים עד שהצליח. לא צריך להתרגש וכמובן לא להתייאש

הציעו פה הרבה,להתאמן על

סוכריות תיק-תק. נראה לי רעיון מעולה. אולי תחרות בינכם מי מצליח?
לנו אף פעם לא היתה בעיה...(יש בם אולי קצת מההיפוכונדר?)

פרחיה2

New member
לבן שלי היו בכלל בעיות בבליעה.

{טראומה מרופאת שניים בגיל שנה ושמונה חודשים}. כמובן שלא יכול היה לבלוע כדורים. אפילו מים קשה היה לו לבלוע. {בלע רק לאחר סיבוב ארוך בפה כמו טועם יינות}. יום אחד החלטנו לגמור עם הקושי הזה. הוא היה בן שמונה וחצי. נתתי לו כוס מים ואמרתי לו לשתו מעט ולבלוע מיד. זה לקח כמעט חצי שעה, עם עוד כוס ועוד אחת, ולבסוף הוא הצליח לבלוע מים מיד, בלי לטייל קודם בפה. אחרי זה נפתרה מידת בעית הכדורים. מאז הוא בולע בכיף אקמולים ויטמינים וגם ריטלין.

marish1

New member
ניסינו היום בבוקר,לקח חצי שעה,

בכתה,שתתה ליטר מים,שברה את הכדור לשני חצאים,אבל בסוף היא לא בלעה אותו.מחר אדבר עם הרופא שלה.נראה מה עושים.

למעלה