סיוט של שנים

sharabigfan

New member
סיוט של שנים

היי חבר'ס, כבר כתבתי על הבעיה הזאתי בעבר..ושום דבר לא השתנה עדיין. הכלב שלי במשך שנים ברגע שיש "פיצוצים" בחוץ.. זה יכול להיות נפצים או אזעקות למינהן נכנס להתקפי חרדה ופאניקה. לכולם יש המון סבלנות אליו ומנסים להרגיע אותו ולא לעשות עניין גדול שיש פיצוצים אבל עד עכשיו כלום לא עזר. לאחרונה בכל פעם שהוא נכנס להתקף אני רצה איתו קצת בחוץ כדי שיתעסק במשהו אחר.. אבל זה לא עוזר הוא "זורק" עליי רגלים ושורט ונכנס מתחת לכיסאות..ממש מחפש מקומות להסתתר. אני חושבת שהדבר הכי חמור שהיינו עושים בזמנו שהוא היה קטן (רוב הזמן הוא היה בחוץ עכשיו הוא בבית) זה איך שיש את הפיצוצים להכניס אותו הבייתה מיד. תמיד הוא הראה סימני חרדה מהפיצוצים. אחרי הטיול הראשון אני לוקחת אותו שוב ואם אין מזל ויש שוב את הנפצים הכל מתחיל מהתחלה.. מה אפשר לעשות? אני מרחמת עליו שהוא כל כך סובל מזה תודה ונקווה לטוב

shima

New member
מאוד מזכיר את הספר מארלי ואני

אני לא יודעת אם להוציא אותו החוצה דווקא שהוא כ"כ בחרדה זה רעיון טוב. המון כלבים נכנסים ביום העצמאות להיסטריה ומצליחים לברוח. תעשי חיפוש בפורום, המאלף אבנר נתן פה פעם עצות שיכולות קצת להקל. אולי שווה לתת לו כמה טיפות מתמצית פרחי בך או רסקיו, בתאום עם וטרינר כמובן

למעלה