סיוט ליל חורף...

danielo18

New member
סיוט ליל חורף...

ובכן... יצאתי לי אתמול מהפוך בכדי להוסיף לחיי קצת אקשן,מה קיבלתי? זה התחיל בזה שהמפעיל החליט שאני יוצא עם 3 זקנים (שהצעיר מביניהם היה בן 60). עם כל ההתמרמרות שבדבר,קיבלתי את זה כי ידעתי שהם יסגרו מהר ואני יוכל להצטרף לצוות אחר. אמנם זאת היתה אכזבה,אך זה לא מה שיהרוג אותי. אחרי זה התעכבנו שעה כדי למצוא רכב,ובסוף קיבלנו רכב אחלה,רק שאסור לעבור בו את ה-70 קמש... טוב.הבלגנו. באנו להניע - המצבר שבק חיים והיינו צריכים למצוא מישהו שידליק אותנו. טוב.קורה. התחלנו לסייר. שלחו אותנו לאירוע מסכן של רכב שחוסם חנייה,ורק חבל שהנהג הגיע לכתובת הלא נכונה,ודיווח שהכל בסדר. גם זה קורה לפעמים. אחרי זה,הנהג התחיל לעשות סבב חיפוש של כל הדירות שהן לההשכרה בעיר של כל המכוניות למכירה. זה התחיל לעלות לי על העצבים. אחרי זה,ראינו רכב,עם חלון שבור נוסע במהירות ואני אומר לנהג שיקח אותו או לפחות שידווח,אבל הוא בשלו. "הוא איבד את המפתח,ורק ככה הוא היה יכול לפתוח את הרכב.עכשיו הוא נוסע למוסך.." ב-1 בלילה? באמת.... אחרי זה,מרוב תסכול,הצצתי ביומן וראיתי שהיתה רשומה תלונה על הפריצה הזאת. המסקנה: תמיד כשבא לכם לעשות סיור לא מתוכנן,תחשבו פעמיים אם זה שווה יציאה מהפוך.אני את שלי למדתי..

benpual

New member
מסקנה:

משמר האזרחי , צריך ללמד את המתנדבים שיוצאים לסיור ממונע , איך לפעול בשטח. מסקנה אחרת אם זה לא יעבוד: לא לצאת עם קשישים

danielo18

New member
היתה לי בחירה?

הייתי צריך שיהיה לי רשום משהו בשעות פעילות כדי שלא יגרעו אותי. באסה לי שהחליטו לדחוף אותי ברכב עם עוד 3 מבוגרים שבשעה כזאת בד"כ הם ישנים ממזמן(ועוד הם התפלאו איך זה שאני לא נשוי עדיין ושאלו אם אני רוצה שהם ינסו לשדך לי את הבת של "הרב פינקל") תחשוב שהם מתנדבים לפחות 25 שנה,והאירוע הכי מעניין שהיה להם זה הקמת רעש או משהו בסגנון... שלא יתפרש לא נכון,אני מעריך את האנשים האלה,כי בעצם זה שהם מסתובבים עם הניידת זה טוב וזה חשוב (הרתעה,נוכחות וכו') אבל בחייאת ראבק... רכב טס מולך גם חלון מנופץ? מה אתה צריך יותר מזה? אני חושב שגם אם הוא היה בא ומסגיר את עצמו הם לא היו עושים לו כלום...

שוטר82

New member
danielo18 שמע אחי

גם המתנדבים הזקנים נותנים מעצמם חבל לךעל הזמן הם כמוני וכמוך מתנדבים אז תכבד אותם כמו שהם מה לעשות זה מה יש

danielo18

New member
גבר...אני לא מזלזל...

ואני מעריך את התרומה שלהם ואת החשיבות שלהם ואני נורא מכבד מבוגרים ממני אבל תבין את התסכול.אם היה לי רכב נורמלי ואנשים נורמלים,הייתי מביא אחלה של תפיסה.. לא כל יום בא מולך רכב עם חלון מנופץ...

ברייטמן

New member
קטע יותר עצוב

לי הייתה משמרת שהנהג לא חפש דירות למכירה אלא חתולים ברחוב וכשאומרים לו עצור הוא שם גז והכי דפוק הוא נרדם על ההגה... תודו שצריך להעיף אותו!

מתנדב

New member
נרדם על ההגה? באמצע משמרת?

יכול להיות שמשהו לא מסתדר לי?

שלום30

New member
אדם עייף - נרדם

הצירוף אמור להיות טבעי, אך לא באמצע נהיגה בניידת.

שוטר82

New member
נרדם אבל על ניידת משטרה?

ממש גוזמה לדעתיהייתם צאכים לסגור ת'סיור

למעלה